fighter1983 12.02.2012 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 (edytowane) Jakby ktos reflektowal na wzornik CaparolColor do wybrania koloru elewacji dla tynkow (akrylowych, silikatowych, silikonowych i farb do malowania elewacji) to prosze o info na prv z adresem do wysylki i numerem telefonu. Poki co mam "wolnych" 7 sztuk Wzornik wysylam gratis kurierem na wskazany adres. Niezobowiazujace naturalnie, ale milo by bylo wybrac kolorek i chociaz wziac ofertke do rozpatrzenia na tynki ode mnie No i prosba o podbicie tego posta. Edytowane 12 Lutego 2012 przez fighter1983 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 12.02.2012 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Jeśli zdążyłem to wysyłam adres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 12.02.2012 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 no tego sie nie spodziewalem 4 sztuki pierwszego dnia jutro idzie kurier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 13.02.2012 15:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 ojoj, drodzy Panstwo, przerwa na chwile bo mi wyszly wszytskie juz, niedlugo dam znac jak dostane nowa partie. Ale jak ktos chce to prosze pisac, ustawimy kolejke wysylkowa jak cieple bulki wzorniczki ida aaa i prosze pamietac o nr telefonu dla kuriera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balto 13.02.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Drogi Wujciu;) obiecujemy że będziemy pamiętać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 14.02.2012 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 oki, poszlo 7 sztuk do 7 osob lub pojdzie, bo nie mialem czasu na pakowanie i dzisiaj jeszcze jakies tam listy przewozowe zostaly zrobione. Wygrzebalem z bagaznika jeszcze 2 wzorniki Nowa partia pewnie w przyszlym tygodniu, wiec jezeli ktos jeszcze reflektuje - to mam jeszcze 2 wolne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabba 16.02.2012 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 To ja poproszę o podpowiedź:materiał na elewację zamawiać już, czy można jeszcze się wstrzymać? Kiedy spodziewać się podwyżek (szklana kula?) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kebuz 16.02.2012 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 WitamBardzo dziękujemy za wzornik kolorów, miałem zamawiać wzornik razem z zamówieniem przez allegro, ale teraz już mamy.Jeszcze raz dziękujęPozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 16.02.2012 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Nie ma za co, cala przyjemnosc po mojej stronie.Co do podwyzek - standardowo Caparol zmienia cennik w marcu 2012 roku, jednak to jest niewielka podwyzka ktora i tak pozniej jest niwelowana cenami rynkowymi. wg mnie zakup teraz nie ma sensu.Styropian i tak jest teraz drogi.... jak nigdy w zimie, zawsze zima styropian tanial, a teraz jakos tak dziwacznie drogi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 16.02.2012 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Nie ma za co, cala przyjemnosc po mojej stronie. Co do podwyzek - standardowo Caparol zmienia cennik w marcu 2012 roku, jednak to jest niewielka podwyzka ktora i tak pozniej jest niwelowana cenami rynkowymi. wg mnie zakup teraz nie ma sensu. Styropian i tak jest teraz drogi.... jak nigdy w zimie, zawsze zima styropian tanial, a teraz jakos tak dziwacznie drogi... Może taki drogi bo mamy ciepłą zimę Za producentami styro " nie trafisz" - zawsze się zastanawiam, czym oni się kierują ustalając ceny Pozdrawiam ps a we wsi po ile styropian Panie Bartku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 16.02.2012 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Ja również dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balto 16.02.2012 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Dziękuję drogi Wujciu dziś pan Kurier przyjechał i dał wzorniczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirma 22.02.2012 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 ... Styropian i tak jest teraz drogi.... jak nigdy w zimie, zawsze zima styropian tanial, a teraz jakos tak dziwacznie drogi... Jeżeli teraz jest drogi to na wiosnę może być jeszcze gorzej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
b2211 02.03.2013 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 czy jest jeszcze ten wzornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manix76 09.03.2013 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 mnie też by ten wzornik interesował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 09.03.2013 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Coś przez weekend wymyśle cos ze wzornikami, w zeszlym roku wyslalem blisko 30szt... wrocily moze 2-3... prosilem tylko o to aby odeslac wzornik kiedy nie bedzie juz potrzebny, bez ograniczen czasowych... pakowanie, koszt kuriera, koszt wzornika... suma sumarum zrobilem kampanie reklamowa ze wzornikami mega nieudana W tym roku jakos inaczej to trzeba bedzie wymyslec. No i przez week wymysle i poinformuje o mozliwych rozwiazaniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 10.03.2013 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Coś przez weekend wymyśle cos ze wzornikami, w zeszlym roku wyslalem blisko 30szt... wrocily moze 2-3... prosilem tylko o to aby odeslac wzornik kiedy nie bedzie juz potrzebny, bez ograniczen czasowych... pakowanie, koszt kuriera, koszt wzornika... suma sumarum zrobilem kampanie reklamowa ze wzornikami mega nieudana W tym roku jakos inaczej to trzeba bedzie wymyslec. No i przez week wymysle i poinformuje o mozliwych rozwiazaniach Chciałeś dobrze, a wyszło jak zwykle Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balto 10.03.2013 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 ewbuxxxo: mylisz się. Pomysł był ok, wykonanie pewnie też, tylko trafiło nie do tych co trzeba, a najpewniej zginęło w ciemnych zakamarach... Ja nie zliczę ile wysłałem wzorników. Po miesiącu odsyłam - nikt nic nie wie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 11.03.2013 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Balto: żartowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 04.04.2013 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 (edytowane) Przykro mi ze w tej formie ale inaczej sie nie dalo, nic innego bardziej konstruktywnegho nie wymyslilem, jak wymysle - dam znacWzornik Caparol Color Zapraszam po wzorniki Edytowane 4 Kwietnia 2013 przez fighter1983 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts