Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kto chce wzorniczek Caparol? Komu wzorniczek :) Wujcio Barcio rozdaje :)

Recommended Posts

Jakby ktos reflektowal na wzornik CaparolColor do wybrania koloru elewacji dla tynkow (akrylowych, silikatowych, silikonowych i farb do malowania elewacji) to prosze o info na prv z adresem do wysylki i numerem telefonu.

Poki co mam "wolnych" 7 sztuk

Wzornik wysylam gratis kurierem na wskazany adres.

Niezobowiazujace naturalnie, ale milo by bylo wybrac kolorek i chociaz wziac ofertke do rozpatrzenia na tynki ode mnie :)

No i prosba o podbicie tego posta.

Edytowane przez fighter1983

• Odpowiedzi 44
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

ojoj, drodzy Panstwo, przerwa na chwile bo mi wyszly wszytskie juz, niedlugo dam znac jak dostane nowa partie. Ale jak ktos chce to prosze pisac, ustawimy kolejke wysylkowa :) jak cieple bulki wzorniczki ida :p aaa i prosze pamietac o nr telefonu dla kuriera

oki, poszlo 7 sztuk do 7 osob :) lub pojdzie, bo nie mialem czasu na pakowanie i dzisiaj jeszcze jakies tam listy przewozowe zostaly zrobione.

Wygrzebalem z bagaznika jeszcze 2 wzorniki :)

Nowa partia pewnie w przyszlym tygodniu, wiec jezeli ktos jeszcze reflektuje - to mam jeszcze 2 wolne

Nie ma za co, cala przyjemnosc po mojej stronie.

Co do podwyzek - standardowo Caparol zmienia cennik w marcu 2012 roku, jednak to jest niewielka podwyzka ktora i tak pozniej jest niwelowana cenami rynkowymi.

wg mnie zakup teraz nie ma sensu.

Styropian i tak jest teraz drogi.... jak nigdy w zimie, zawsze zima styropian tanial, a teraz jakos tak dziwacznie drogi...

Nie ma za co, cala przyjemnosc po mojej stronie.

Co do podwyzek - standardowo Caparol zmienia cennik w marcu 2012 roku, jednak to jest niewielka podwyzka ktora i tak pozniej jest niwelowana cenami rynkowymi.

wg mnie zakup teraz nie ma sensu.

Styropian i tak jest teraz drogi.... jak nigdy w zimie, zawsze zima styropian tanial, a teraz jakos tak dziwacznie drogi...

Może taki drogi bo mamy ciepłą zimę :)

Za producentami styro " nie trafisz" - zawsze się zastanawiam, czym oni się kierują ustalając ceny :)

Pozdrawiam

ps a we wsi po ile styropian Panie Bartku? :)

• 1 year później...

Coś przez weekend wymyśle cos ze wzornikami, w zeszlym roku wyslalem blisko 30szt... wrocily moze 2-3... prosilem tylko o to aby odeslac wzornik kiedy nie bedzie juz potrzebny, bez ograniczen czasowych... pakowanie, koszt kuriera, koszt wzornika... suma sumarum zrobilem kampanie reklamowa ze wzornikami mega nieudana :)

W tym roku jakos inaczej to trzeba bedzie wymyslec.

No i przez week wymysle i poinformuje o mozliwych rozwiazaniach :)

Coś przez weekend wymyśle cos ze wzornikami, w zeszlym roku wyslalem blisko 30szt... wrocily moze 2-3... prosilem tylko o to aby odeslac wzornik kiedy nie bedzie juz potrzebny, bez ograniczen czasowych... pakowanie, koszt kuriera, koszt wzornika... suma sumarum zrobilem kampanie reklamowa ze wzornikami mega nieudana :)

W tym roku jakos inaczej to trzeba bedzie wymyslec.

No i przez week wymysle i poinformuje o mozliwych rozwiazaniach :)

Chciałeś dobrze, a wyszło jak zwykle :)

Pozdrawiam

• 4 weeks później...

Przykro mi ze w tej formie ale inaczej sie nie dalo, nic innego bardziej konstruktywnegho nie wymyslilem, jak wymysle - dam znac

Wzornik Caparol Color

Zapraszam po wzorniki

Edytowane przez fighter1983