Klub_AA 27.03.2012 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Jest nie wiele kóz z bezposrednim doprowadzeniem powietrza a przynajmniej nie takie jak mi sie podobaja.Na tym etapie budowy moge doprowadzic kanal wentylacyjny do kozy i zakonczyc go kratka gdzies w poblizu.Nie chodzi tu o pieniadze.Podjalem temat bo nie widzialem sensu doprowadzania powietrza z zewnatrz ale wolalem sie upewnic. Dziekuje za Twoja opinie - wkoncu jakis konkret bo tej pory wiekszosc wpisow tylko slizgala sie po temacie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest-Natura 27.03.2012 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Witam. Jest całkiem sporo piecyków z bezpośrednim podpięciem powietrza z zewnątrz. Takie jakie Ci się podobają również. Bez problemu znajdziesz coś odpowiedniego Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klub_AA 28.03.2012 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 No to Ty chyba jestes moja tesciowa bo ona tez uwaza ze wie co mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest-Natura 28.03.2012 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Witam.Sam podałeś parę postów wcześniej ...Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klub_AA 28.03.2012 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 No i on nie jest w wersji z doprowadzeniem powietrza z zewnatrz ani zaden podobny model z tego producenta - sprawdzalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest-Natura 28.03.2012 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Witam.Ale masz ośla łąko kilkanaście innych firm, które produkują prawie identyczne wyroby, w tym takie z przyłączem powietrza ...Tylko jak będziesz sam wyłącznie szukał w sklepach internetowych zamiast popytać i poszukać w firmach, które takimi rzeczami się zajmują to pewnie że nie znajdziesz ...Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts