mnowak355 13.02.2012 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 (edytowane) WitamMam prośbę o przetłumaczenie. Kupiłem na niemieckim ebayu na licytacji samochód. Prawdopodobnie cena którą osiągnął była za niska i sprzedający napisał że miał wypadek i chce się wycofać z transakcji, żeby mieć pewność poprosiłem o zdjęcia samochodu po wypadku to przysłał mi coś takiego. Znam niemiecki na podstawowym poziomie, nie rozumiem jednak co jest poniżej napisane, podejrzewam że nic miłego. Poproszę o przetłumaczenie poniższego zdania i ew. jakiejś kąśliwej odpowiedzi. Was soll der scheiss brech die transaktion ab!! Pozdrawiam serdecznie dziękuję. Edytowane 13 Lutego 2012 przez mnowak355 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 13.02.2012 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Witam Mam prośbę o przetłumaczenie. Kupiłem na niemieckim ebayu na licytacji samochód. Prawdopodobnie cena którą osiągnął była za niska i sprzedający napisał że miał wypadek i chce się wycofać z transakcji, żeby mieć pewność poprosiłem o zdjęcia samochodu po wypadku to przysłał mi coś takiego. Znam niemiecki na podstawowym poziomie, nie rozumiem jednak co jest poniżej napisane, podejrzewam że nic miłego. Poproszę o przetłumaczenie poniższego zdania i ew. jakiejś kąśliwej odpowiedzi. Was soll der scheiss brech die transaktion ab!! Pozdrawiam serdecznie dziękuję. Co to do cholery znaczy, anuluję transakcję!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 13.02.2012 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 A "POSKI" to jaka języka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mnowak355 13.02.2012 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Za przetłumaczenie bardzo dziękuję, za literówkę BARDZO przepraszam. Poprawiałem w edycji posta ale się nie poprawiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts