lechi 13.02.2012 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Witam serdecznie! obecna zima i poziom zużycia obecnego kotła zmusiły mnie do poszukiwania nowego. Mój dom ma około 250 - 300 metrów kwadratowych powierzchni ogrzewanej, nie jest ocieplony, okna wymienione na PCV. Poszukuję solidnego kotła z podajnikiem, umożliwiającego spalanie groszku, miału, ewentualnie pelet. Interesuje mnie możliwie najlepszy wybór pod względem cena/jakość. Mam przeznaczone na ten cel około 10 tys zł. Bardzo proszę o fachową pomoc oraz radę pod kątem producenta, któremu można zaufać, aby otrzymać kocioł wydajny, bezawaryjny oraz łatwy w obsłudze. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adrian1224 18.02.2012 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Co myślicie o piecach universalnych firmy Zębiec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts