Redakcja 13.02.2012 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Drodzy Forumowicze,wszystkiego najlepszego z okazji Walentynek! Walentynki to szczególny dzień i okazja do sprawienia komuś radości. Zapraszamy. Złóż życzenia Forumowiczowi, któremu chcesz okazać wdzięczność, sympatię, podziękować za dobrą radę. Czekamy na wpisy w tym temacie. My przyślemy i Autorowi życzeń, i Adresatowi życzeń prezent, e-pakiet „Muratora”, w którym będzie:- elektroniczne wydanie „Muratora” nr 2/2012; - Numer Specjalny „Mieszkać lepiej”. Mamy 100 e-pakietów do rozdania! Regulamin naszej akcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dars 14.02.2012 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 (edytowane) Z okazji Walentynek chciałbym życzyć pewnej dziewczynie (użytkownik: frelka) dużo cierpliwości oraz wytrwałości w "projekcie" jakim jest budowa domu.Dars Edytowane 14 Lutego 2012 przez Dars Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koka1 14.02.2012 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 W tym dniu szczególnym, życzę użytkowniczce adk wiary, siły i wytrwałości w podjętym budowlanym przedsięwzięciu, pomimo niesprzyjającego wsparcia ze strony pewnej osoby (ona juz bedzie wiedziała kogo ). Oby dalej realizowała swoje zamierzenie zgodnie z marzeniami, bo naprawdę warto! I nadal bądź taka, jaka jesteś adk, bo takich ludzi dzisiaj, coraz mniej... kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klinkaa 14.02.2012 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Z okazji Walentynek życzę wszystkim forumowiczom dużo miłości, która wygoni zimę i żebyśmy mogli jak najszybciej zabrać się do budowania naszych ukochanych domków. W szczególności życzę przyjaznych temperatur Loxley 'owi, budujący systemem gospodarczym potrzebują chyba tego najbardziej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 14.02.2012 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 A my życzymy naszym wspaniałym Moderatorom radości, pomyślności, wszystkiego naj... Cieszymy się że mamy tak znakomitych Współpracowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 14.02.2012 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Ja życzę julianna16 wszystkiego dobrego i dużo sukcesów zawodowych i bardzo jej dziękuję za pomoc :) Kaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wienia 14.02.2012 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Monah-przesyłam Ci moc gorących pozdrowień i uścisków. Brakuje Cię tutaj.Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 14.02.2012 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Ten liścik z całusem dziś do Ciebie leci,Humor Ci poprawi, a sercu żar roznieci,Pomyśl dzisiaj o mnie tak słodko i miło,Żeby w środku zimy cieplej się zrobiło DLA NEFER - Ona wie za co i dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dareckyy 14.02.2012 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 (edytowane) Pozdrawiam i dziękuję forumowiczom j-j i Lobo_M za ich cenne uwagi w moim wątku "Czy mój dom będzie energooszczędny?" i dzielenie się ich wiedzą i doświadczeniem. Oczywiście takich osób jest więcej na tym forum Edytowane 14 Lutego 2012 przez Dareckyy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 14.02.2012 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 A ja zycze wszystkiego najlepszego z okazji Walentynek dwom forumowiczkom - Zeljce i AgnesK za ich niezlomna sile i za to, ze znajduja czas i serce, zeby wspierac innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosia125 14.02.2012 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 a ja życzę wszystkim Forumowiczom i Redakcji, żeby każdy miał takie wyjątkowe osoby w swoim otoczeniu, z którymi będzie chciał dzielić i radości i smutki.... i będzie okazywał tym osobom uczucia i były one odwzajemniane nie tylko w walentynki, ale przez cały cały rok i następny i kolejny..... i kolejny.... i koleny... pozdrawiam walentynkowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 14.02.2012 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 (edytowane) hmm to ja może z tego o to miejsca życzenia złoże dla przyszłej żony która kocham o kazdej porze czy to zaspaną nad ranem w łózku czy zezłoszczoną że tyle okruszków czy jak się na mnie wydziera okrutnie lub z niczego prowokuje kłótnie pewnie jeszcze troche by byłoale zazwyczaj i tak jest miło bo przeciez miłość do niej ma ogromnachoc ma osoba jest bardzo skromna:) to zawsze marzyłem o takiej połowie która na zawsze utkwi mi w głowie dla której zmiany w zyciu mym zaszyłyktóre na dobre i tak mi wyszły z która chcę spedzać czasu jak najwięcejdla której z pracy wracam jak najprędzej dla której stan kawalerski chcę na inny zmienić z która już w kwietni pragnę się ożenić!!! Kocham Cię Moniu i Kochać nie przestaneno chyba że ataku serca od stresu dostane:) I jak ktoś powie że przcież nie jest tu uzytkownikiemto bedzie moim nowym przeciwnikiem bo troche osób o oknach,wadach i zaletach poinformowałemwięc dziś coś od siebie dla przyszłej żony powiedzieć chciałem:) Edytowane 14 Lutego 2012 przez witek86 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 14.02.2012 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Życzenia dla Tomka1950. Niech wraca do zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 14.02.2012 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Ja życzę Wszystkim Forumowiczom i Redakcji dalszych pięknych osiągnięć w swej pracy - udanego budowania wymarzonych domów , wzajemnego wspomagania się w każdej dziedzinie !! A szczególnie ślę piękne życzenia dla AgnesK i DPS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Di.Di 14.02.2012 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Ja składam życzenia dla budowniczej imieniem Aggula, żeby jak naszybciej zbudowała swój wymarzony dom. I dziękuję za wszelkie rady i konsultacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkslonik 14.02.2012 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Wszystkiego najlepszego z okazji walentynek Spełnienia marzeń o własnym domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liakon 14.02.2012 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Dużo radości i szczęścia w miłości wszystkim Afrodytomaniakom ! http://www.dobredomy.pl/projekt/afrodyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duma 14.02.2012 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 A ja życzę wszystkiego najukochańszego wszystkim tym, którzy byli dla mnie wielką inspiracją przy planowaniu, budowie i urządzaniu domu. Pozdrawiam wszystkich budowniczych NIEWIELKIEGO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.02.2012 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Aniołów na Forum jest wielu ( Agnes ( za walkę i serce), Żelka( za serce i walkę o Stefcia i Frania), DPSia( za serce), EZS( za serce i zawsze dobre, proste i kompetentne rady) , Malka( Za serce i uśmiech), Neferka( za serce i ciepłe słowo) i jeszcze kilku:) Kilka Dziewczyn zostało wyżej wymienionych. To trudne wśród tylu cudownych osób wybrać jednego Walentego.... To i ja jeszcze powiem o jednym Aniele, co ma włosy blond do pasa, anielski uśmiech i serce wielkie w drobnej osóbce, pomimo, że ma swoje sprawy zajmuje się innymi, pomaga jak może i nie oczekuje od nikogo nic w zamian. Pomogła kiedyś Emilowi, teraz Tomkowi i pewnie wielu z nas dotknął ten Anioł.... Rasia... - to dla Ciebie wielkie serce dzisiejszego dnia przesyłamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 14.02.2012 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 (edytowane) Chciałabym przekazać walentynkowego buziaka MarJel MarJel jest wspaniałą kobietą-inteligentną,szczerą,z gustem,poczuciem humoru-a przede wszystkim WIELKIM SERCEM Dziękuję redakcji Muratora za to forum-bo tu właśnie się poznałyśmy .Nasza znajomość przeniosła się poza FM i spotykamy się "na żywo" .A nasze wspólne tematy dawno wyszły poza budowlano-wnętrzarskie ;)Dziękuję za rady,wskazówki i wspólne zakupy (z nikim się tak fajnie nie szuka samochodu na parkingu jak z Tobą Marta ) Cieszę się,że trafiłam na forum i miałam okazję poznać tyle wspaniałych osób Buziaki walentynkowe dla Was wszystkich Edytowane 14 Lutego 2012 przez lady in red Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts