ilka_ka 14.02.2012 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 a ja życzenia walentynkowe ślę do cysiokysio, który wytłumaczył blondynce różnicę między dolnym i górnym palenie, w piecu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilsan 14.02.2012 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Chciałbym tą drogą złożyć podziękowania i Walentynkowe życzenia koleżance elfir, za bezinteresowne udzielenie mi wyjaśnień w pewnej dla mnie przykrej sprawie, która przytrafiła mi się na tym forum. nilsan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 14.02.2012 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Pragnę podziękować forumowiczowi AGP-ON za: - cierpliwość;- wyrozumiałość;- zrozumienie;- okazywana miłość;- za cudowny "budowlany" okres, który nas nie skłócił;- za czas spędzany wspólnie w NASZYM DOMU Kocham Cię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bea369 14.02.2012 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 ...a ja dziś pragnę walentynkowo ucałować mojego krisq1, który wziął na swoje barki ogrom trudu budowania naszego gniazdka. Kocham Cię Kris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asterix5 14.02.2012 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Wprawdzie cały rok kogoś się lubi, albo kocha, chyba, że ktoś nas "wkurzy" Ale dziś wyjątkowo serdecznie dziękuję Pani Magdzie oraz zbyszek57, za rady i pomoc, która mam nadzieję, zaowocuje wspólnym, "drewnianym" przedsięwzięciem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sewi 14.02.2012 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Ja dziekuje kolegom Jarkowi (Jarek EM08) i netbet za bardzo ciekawe dzienniki budowy, z ktorych sie wiele dowiedzialem! Wszystkiego dobrego!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 14.02.2012 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 A ja składam najlepsze życzenia queene i jolisce za mądre rady i pomoc Więc queene i joliska - wielkie dzięki! Wiecie za co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukaz82 14.02.2012 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Witam Chciałem złożyć uzytkownikowi madzia11mk serdeczne życzenia Walentynkowe. Mam nadzieje, że miłość zagśodzi dziś u niej w sercu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
richi_7 14.02.2012 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Dla wszystkich Bobów Budowniczych najlepsze życzenia:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fredi 14.02.2012 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Wygodnego mieszkania we wszystkich wykonanych przezemnie domów i oby miłość w nich rozkwitała z okazji walentynek i nie tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiatomekmati 14.02.2012 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Składam życzenia wszystkim budującym, aby ich wymarzone domki "rosły" gładko i bezproblemowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orlos23 14.02.2012 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 W nasze piękne Walentynki życzę Ci wesołej minki, aby uśmiech na Twej twarzy choć raz dziennie się przydarzył Oprócz tego życzę Tobie, żebyś myślał o osobie, która pisze to do Ciebie, której z Tobą jest jak w niebie:) A ponadto życzę także, żebyś zdrowy był, a jakże! I na koniec mój Ty Książę, wiedz, że kocham Cię i wiążę z Tobą plany ku przyszłości, niech nam miłość w sercach gości:);* Moja kochana Olu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia Wojtek 14.02.2012 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Mogę mieć jedynie nadzieję, że zostanę dobrze zrozumiany W imię starych czasów, przy dzisiejszej okazji, wielkie uściski dla Jaksie Jest tu gdzieś zawstydzona emotikonka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 14.02.2012 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 (edytowane) Jest wiele osób które ciepło wspominam z forum i chciałabym im podziękować za wsparcie, sympatię, bezinteresowną zyczliwość i pomoc ale skoro trzeba wybrać jedną to wybieram jamlesa za niesamowite poczucie humoru i za to że wyciąga na wierzch zapomniane w czeluściach komentarze do dzienników budowy i życzę duzo szcześcia i takich samych pamiętających przyjaciół. Kochani, budowa z wami domu to była naprawdę wielka frajda Edytowane 14 Lutego 2012 przez verunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 14.02.2012 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Pragnę podziękować forumowiczowi AGP-ON za: - cierpliwość; - wyrozumiałość; - zrozumienie; - okazywana miłość; - za cudowny "budowlany" okres, który nas nie skłócił; - za czas spędzany wspólnie w NASZYM DOMU Kocham Cię! AGP-ko moja najdroższa Dam Ci serce swe czerwone w nim gorąca miłość płynie, Ty mi dasz serduszko swoje i kochajmy się oboje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.02.2012 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 (edytowane) Miłości wszystkim życzę !!!!! a kopa do dalszego budowania (z miłości oczywiście)* i życzenia +15 na termometrze ślę MSU brrrr jak ja niecierpie walentynek, hymmm ja niecierpię niecierpieć ;) A tu powinna się pojawić długa lista cudownych ludzi z forum..... ale boję się,że kogoś pominę więc powiem krótko jeszcze raz: MIŁOŚCI ŻYCZĘ!!!!!! http://ememe.pl/data/gfx/pictures/small/4/0/104_1.png Arnika, a to for You http://img46.imageshack.us/img46/2118/buziaczki03lr3.gif edit * - z miłości to oczywiście kopniak, nie budowanie.....hym....choć i tam się przyda Edytowane 14 Lutego 2012 przez malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziewcze 14.02.2012 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Oj.. sercami bez większej okazji obdarowałabym większość niewiast tu na forum ! ale z tytułu tego lutowego dorzucę swoją walentynkę dla Pana Andrzeja P*.!! "jak słowo daję, cholera jasna" świetny facet !! uśmiech! walentynkowo ściskam!! PS Panie Andrzeju szasta Pan 'na prawo i lewo" takimi pozytywnymi 'akcjami' myślę, że życzeń miłości w Pana kierunku nigdy za wiele. PS chyba się trochę zawstydziłam. kartki-walentynki zdaje się powinny być anonimowe? tak to w każdym bądź razie było za starych dobrych.. jeszcze w liceum (*)Człowiek z redakcji o godzinie 14:00, 14 lutego miał 1.969 postów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.02.2012 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Pumpaluna dużo ciepłych myśli w Twoją stronę za wsparcie które niejednokrotnie z Twojej strony otrzymałam I szczególne życzenia mnóstwa miłości przez cały rok dla osób z którymi spotykam się co dzień w wirtualnym świecie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Men-andre 14.02.2012 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Walentynkowe zyczenia- milosci-cierpliwosci i radosci z efektow budowy dla wszystkich forumowiczow a w szczegolnosci dla PinioE i siwy lodz - ktorzy buduja Zgrabny V; za dostarczone uwagi, poglady- Walentynkowe pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 14.02.2012 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 (edytowane) Ja życzę Wszystkim Forumowiczom i Redakcji dużo miłości i....miłości i ....miłości i.... A szczególne życzenia przesyłam Toli... za piękne widoki jakimi "karmi moją duszę"...inspiruje ogrodniczo:):) Pozdrawiam i całuję wszystkich forumowiczów i forumowiczki do których zaglądam każdego dnia i których goszczę u siebie i życzę pięknego dnia Edytowane 14 Lutego 2012 przez bogumil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts