yokasta 14.02.2012 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 A ja ślę ciepłe uściski i spełnienia we wszystkim co sobie zamarzy drogiej Ani (Ane3ka1) . Bo to świetna dziewczyna jest! A walentynkę niech pokaże Stasiowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eledant 14.02.2012 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Wszystkim Walentynkom przesyłam dużo uśmiechu i gorące serduszko.http://i43.tinypic.com/6satkj.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zosienka2404 14.02.2012 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Z okazji walentynek życzę udanej inwestycji przyszłościowej jakiej jest budowa domu, wielu radości i powodzeń w budowaniu oraz jak najmniej stresów. Życzenia kieruję do Maciek&Kamila. Walentynki to czas na miłość, radość i zadowolenie z tego że się jest razem. Życzę wam by ten czas wspólnej drogi spędziliście w swoim domku. Dużo miłości!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaco181 14.02.2012 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Walentynki - fajna sprawa Nie potrzebne zadne brawa. Moc szalenstwa i milosci W Waszych sercach niech zagosci. Nasze forum, jak rodzina I niczyja nie jest wina, Że kochaja sie tu wszyscy, Ci dalecy i Ci bliscy. Kazdy sobie chce pomagac, Dobre rady sobie dawac. Mnie pomozesz, a ja Tobie Cos dobrego moze zrobie. Korzystamy z porad gosci Nawet dzisiaj w dniu milosci. Zaraz wieczor, dobre wino Gdzies otworze z ma dziewczyna... Tak by bylo lata temu, Kiedy zylo sie samemu. Dzis jest zona, wiec kochanie Zrzuce z Ciebie Twe ubranie. Nie ma dzieci, chata pusta Tylko wino i rozpusta. Dzis red tuba nie wlaczamy Muratora ogladamy Sorry agus181 przerwe "akcje" Bo pozdrowic chce Redakcje Oraz Wszystkich z forum tego Muratora kochanego. Oby sluzyl nam lat dwiescie Goscil w kazdym naszym miescie. Wiec pomozmy mu w ten czas Niech przybywa ciagle nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Animus 14.02.2012 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Lutowo w zamarzniętym gruncie wykopie Ci serce pod fundament naszego domu Najlepsze życzenia dla Aleks_82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pioste1881 14.02.2012 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Za fajny artykuł dla Last Rico . A co, należy mu się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przystojny0 14.02.2012 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Dla użytkownika : dominikams Dzień szczęśliwy, dzień jedyny, dzień Św. Walentego, a więc pragnę złożyć Ci życzenia: zdrowia, szczęścia, powodzenia. W każdej chwili i godzinie niech Ci życie słodko płynie.... dzieki za porady dominikams Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 14.02.2012 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 (edytowane) Za wszystko- za pomoc wirtualną, dobre słowo, za to, że jak potrzebuję to są dziękuję: Kalusi67, Toli, Alunek, Dorbie,magpie 101, Elfirek, Betib, Depsi, Frosi, Chefowi Paulowi, naszemu Gwoździkowi, Agusi Jeżykowej, Anusi-DarioAs, różanej Moni (monia i marek)AgnesK, Delfince , Brazi, Amtli i Arctice, Sonice oraz pozostałym, którzy uwrażliwiają mnie pod każdym względem i dzięki którym mogę zaczerpnąć "dobra" z ich inspiracji! Edytowane 14 Lutego 2012 przez aka z Ina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 14.02.2012 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTL7A5wJUD4qrtC-pxU7MHIfkWcdSfam1moAH4GNMEDJPzXGgaoskkLXSD54w WSZYSTKIM FORUMOWICZOM Z OKAZJI WALENTYNEK DUŻO MIŁOŚCI !!!!!!!!a szczególnie dla kali67, Arctici, DorkiK.....podglądaczu tobie też! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 14.02.2012 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 A ja dużo miłości życzę wszystkim forumowiczom, a szczególnie Elfir, bo jej rady ostatnio najczęściej podczytuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bongo1967 14.02.2012 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Z okazji WALENTYNEK, życzę wszystkim aby kochali i byli zawsze kochani!!!Życzę Wszystkim Forumowiczom oraz Redakcji osiągnięć w swej pracy- taniego ogrzewania wymarzonych domów , wzajemnej pomocyw wielu dziedzinach!!Szczególne życzenia i podziękowania ślę dla forumowicza mirbek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 14.02.2012 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Monah, ty konwenansów nie lubisz, ale ślę tonę miłości i uścisków i pozytywności, żeby się Wam układało, i żebyś reaktywowała się na FM jak najszybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabełki1978 14.02.2012 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 WitamChciałabym złożyć życzenia mojemu mężowi z okazji Walentynek,życzę mu wytrwałości w realizacji budowy domku.p.s. i niech się nie martwi nie będę mu już przeszkadzać.Kropka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toma1 14.02.2012 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Z okazji walentynek zycze wszystkim forumowiczom cieplych domow w taka zime jak ta. A teraz gorace caluski dla mojej kochanej grazi z okazji walentynek LOVE YOU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 14.02.2012 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Za Walentynkami nie przepadam, ale... Wszystkim Forumowiczom oraz Redakcji i Adminom życzę dużo MIŁOŚCI, radości i uśmiechu!!! A szczególne uściski i moc buziaków dla - inwent'a (mógłbyś czasem zaglądnąć do naszego wątku) oraz dla mojej forumowej Siostry anagat, jej męża RadekNet i Ignasia, który aktualnie profilu na FM nie posiada, ale pewnie niebawem się to zmieni. Walentynkowo pozdrawiam również alanę, pysiaczka, Rocię, narendil i pozostałe Dobre Dusze z Galerii. Fajnie, że jesteście. http://img39.imageshack.us/img39/9332/75657876.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jgxp 14.02.2012 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 A ja życzę wszystkim marzącym o własnym domku, tak jak ja, by ich marzenia się spełniły i wszyscy mogli zamieszkać wreszcie w wymarzonym domku i wynieść się z blokowiska... Tego wszystkim życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wieliszew 14.02.2012 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Witam, Przesyłam Walentynkowe podziękowania za ciepłe przyjęcie na forum dla ewa31.dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatkaaax 14.02.2012 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Z okazji Walentynek życzę dużo miłości i szczęścia dla wszystkich forumowiczów oraz całej redakcji. ... tam gdzie jest miłość , nigdy nie zapada zmrok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatkaaax 14.02.2012 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Ogromne podziękowania dla Julianny16, która bardzo mi pomogła w projektowaniu mojego mieszkanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irenak 14.02.2012 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Wszystkim samotnym życzę znalezienia swojej połówki i wszystkich szczęśliwych chwili razem spędzonych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts