Gość 25.05.2002 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2002 Witam. Wiem, że podobny wątek przewijał się już wielokrotnie na forum, ale moje pytanie jest bardziej szczegółowe. Jaki tynk lepiej zastosować na Porotherm 44: tynk mineralny + farba silikatowa, czy też tynk akrylowy? Czy lepiej zastosować tynk z gotowej mieszanki (jakiego producenta), czy też "wykręcany na budowie"? Jakie są ceny za położenie tynku (okolice Trójmiasta) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ketiso 26.05.2002 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2002 akrylowy odpada w przedbiegach(zbyt niska dyfuzja ).tynk gotowy jest dużo lepszy ponieważ jest to mieszanka o stałym składzie (sporo droższy). `kręcony w betoniarce` jest znacznie gorszy ze względu na `różny skład`Hej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luna_tyk 26.05.2002 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2002 Z całą mocą popieram Ketiso, przynajmniej gdy chodzi o akryl. Ponieważ mam węża w kieszeni - położyłem na Porotherm 44 tynk tradycyjny trójwarstwowy kręcony na budowie. Rzemieślnik jest właściwej jakości. Zrezygnowałem z wymalowań tynku, jestem pewien, że niezależnie od jakości farb po iluś latach muszą pokazać się przebarwienia. Cen nie podam, bo płacę ryczałtowo, a poza tym to Małopolska... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ketiso 26.05.2002 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2002 skąd i dlaczego po iluś latach mają sie pojawic przebarwienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts