amalfi 14.02.2012 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Czila do adopcji. Znajduje się w schronisku w Dyminach koło Kielc. Podobno uciekła z domu. Kiedy się odnalazła, włąściciele już mieli nowego pieska i jej nie chcieli. Rok wałęsała się w miejscowości, gdzie pracuję. Udało się zabrać ją do schroniska. Miała szczeniaki i przez to zrobił się jej ropień sutka. Jest piękna, puchata i mimo wszystko ufna. Szczeniaki po pobycie w hoteliku dla psów znalazły domy. http://i41.tinypic.com/sne59c.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radosław Krasowski 14.02.2012 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 fajny piesek przygarnoł bym ale mam kotka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 15.02.2012 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 (edytowane) fajny piesek przygarnoł bym ale mam kotka... Jest naprawdę śliczna. Ma 3 lata. Nie ganiała kotów, nie interesowała się nimi, więc możliwe, że w domu nie byłoby problemu. Edytowane 15 Lutego 2012 przez amalfi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radosław Krasowski 15.02.2012 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Jest naprawdę śliczna. Ma 3 lata. Nie ganiała kotów, nie interesowała się nimi, więc możliwe, że w domu nie byłoby problemu. Kiedyś na kilka dni przygarnąłem psa sąsiadów bo wyjechali na urlop i kot na cały czas pobytu nowego zwierzaka gdzieś uciekł więc wolę drugi raz nie ryzykować, a co to za zwierzątko na Twoim avatarze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 15.02.2012 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Kiedyś na kilka dni przygarnąłem psa sąsiadów bo wyjechali na urlop i kot na cały czas pobytu nowego zwierzaka gdzieś uciekł więc wolę drugi raz nie ryzykować, a co to za zwierzątko na Twoim avatarze? Mój pies nie trawi kotów i niestety nie moge sie zdecydować na kota. Nie wiem, czy ma to związek z tym, że został jako szczeniak podrapany przez wielkiego kocura. To zwierzątko to fenek - pustynny lisek. Jest malutki i na przykład w Tunezji ludzie prowadzają fenki na smyczkach jak pieski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radosław Krasowski 15.02.2012 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Mój pies nie trawi kotów i niestety nie moge sie zdecydować na kota. Nie wiem, czy ma to związek z tym, że został jako szczeniak podrapany przez wielkiego kocura. . Być może a teraz jak pies już jest dorosły to raczej kota nie zaakceptuje... To zwierzątko to fenek - pustynny lisek. Jest malutki i na przykład w Tunezji ludzie prowadzają fenki na smyczkach jak pieski. Fajny ten lisek chciałbym takiego ale na allegro tylko pluszaki fenki są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 15.02.2012 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Nie mam pojęcia, czy fenki sie u nas hoduje i czy są na przykład jako dzikie zwierzęta pod ochroną.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts