Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mix chow chow do adopcji.

amalfi

Recommended Posts

Czila do adopcji. Znajduje się w schronisku w Dyminach koło Kielc. Podobno uciekła z domu. Kiedy się odnalazła, włąściciele już mieli nowego pieska i jej nie chcieli. Rok wałęsała się w miejscowości, gdzie pracuję. Udało się zabrać ją do schroniska. Miała szczeniaki i przez to zrobił się jej ropień sutka. Jest piękna, puchata i mimo wszystko ufna. Szczeniaki po pobycie w hoteliku dla psów znalazły domy.

http://i41.tinypic.com/sne59c.jpg

Jest naprawdę śliczna. Ma 3 lata.

Nie ganiała kotów, nie interesowała się nimi, więc możliwe, że w domu nie byłoby problemu.

Kiedyś na kilka dni przygarnąłem psa sąsiadów bo wyjechali na urlop i kot na cały czas pobytu nowego zwierzaka gdzieś uciekł więc wolę drugi raz nie ryzykować, a co to za zwierzątko na Twoim avatarze?

Kiedyś na kilka dni przygarnąłem psa sąsiadów bo wyjechali na urlop i kot na cały czas pobytu nowego zwierzaka gdzieś uciekł więc wolę drugi raz nie ryzykować, a co to za zwierzątko na Twoim avatarze?

Mój pies nie trawi kotów i niestety nie moge sie zdecydować na kota. Nie wiem, czy ma to związek z tym, że został jako szczeniak podrapany przez wielkiego kocura.

To zwierzątko to fenek - pustynny lisek. Jest malutki i na przykład w Tunezji ludzie prowadzają fenki na smyczkach jak pieski.

Mój pies nie trawi kotów i niestety nie moge sie zdecydować na kota. Nie wiem, czy ma to związek z tym, że został jako szczeniak podrapany przez wielkiego kocura. .

Być może a teraz jak pies już jest dorosły to raczej kota nie zaakceptuje...

To zwierzątko to fenek - pustynny lisek. Jest malutki i na przykład w Tunezji ludzie prowadzają fenki na smyczkach jak pieski.

Fajny ten lisek chciałbym takiego ale na allegro tylko pluszaki fenki są:D