snoopy12 14.02.2012 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Witam.Chcieli byśmy z mężem kupić domek letniskowy i zaadaptować go na domek całoroczny, pośrednik w ofercie zaznaczył że takowa możliwość jest. Ale ja dalej nie mam przekonania... Bardzo podoba nam się ten domek. Fundamenty są murowane i tworzą piwnicę, kotłownie, 2 pomieszczenia gospodarcze i duży garaż łącznie 90m to samo z parterem jest 90m użytkowych. Z tym że dla nas to za mało bo potrzebujemy co najmniej 4 sypialni... Teraz nasuwają się kolejne pytania, jak przebudować ten domek i jak go ocieplić żebyśmy cały rok mieli dogodną temperaturę i nie musieli zimą zgrzytać zębami? Podpiwniczenie murowane ale parter ma szkielet drewniany i jest zrobiony na styl kanadyjski... Warto to kupić i bawić się w remont? działka ma 1ha i jest możliwa rozbudowa, czytałam fora prawne i nie wiem czy uzyskamy zgodę na rozbudowę... Kurcze coraz więcej wątpliwości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts