LepiankaGL 14.02.2012 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Witajcie,w tym roku rozpoczynamy budowę naszego domu. Nie stać nas, dlatego postanowiliśmy spróbować inaczej! Wybraliśmy technologie starą jak świat - mianowicie z gliny i słomy, którą od lat jesteśmy zafascynowani. Ponadto do wykończenia domu staramy się odszukiwać w całym kraju jak najwięcej materiałów z odzysku! Na naszym blogu można śledzić postępy naszych działań. Wiedzcie, że nie jest łatwo ale jesteśmy nieziemsko zdeterminowani. Komentujcie i powiedzcie co o tym sądzicie? Zapraszamy serdecznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LepiankaGL 14.02.2012 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Przywitanie było, krótki opis, a adres do bloga nie podany:) http://naszalepianka.blogspot.com/ Nie wyrzucajcie proszę tego co nam może się przydać. Dajcie znać, jeśli macie gdzieś zbędne rzeczy, które nadają się do użytku. Nieważne czy używane czy nowe - chodzi o te, które prędzej czy później trafią na śmietnik. Na naszym blogu można też zobaczyć spis rzeczy, które aktualnie poszukujemy z odzysku, oraz tych, które już otrzymaliśmy! Każdemu, kto wesprze budowę Lepianki "z odzysku" prześlemy co prawda drobny, jednakże cenny upominek Jeszcze raz zapraszamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafkoo 14.02.2012 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 (edytowane) Czołem! wiwat ! Dajcie też znać na forum Cohabitat'u. Jest tam kupa życzliwych ludzi z branży słomianej. Blog dodałem do RSS'a.Póki co, nie mam na stanie nic by was wspomóc. dobra.. już w linkach bloga widzę, że najważniejsze strony macie "obcykane".więc mą poradą z cohabitatem nie zabłysnąłem Edytowane 14 Lutego 2012 przez Rafkoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamut 74 18.02.2012 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 wrzućcie jakieś fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanna_u 26.03.2012 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 witaj! jestem pelna podziwu i trzymam mocno kciuki! bede zagladac na bloga!!! ciekawie sie zapowiada! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xmarek30 05.04.2012 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Przywitanie było, krótki opis, a adres do bloga nie podany:) http://naszalepianka.blogspot.com/ Nie wyrzucajcie proszę tego co nam może się przydać. Dajcie znać, jeśli macie gdzieś zbędne rzeczy, które nadają się do użytku. Nieważne czy używane czy nowe - chodzi o te, które prędzej czy później trafią na śmietnik. Na naszym blogu można też zobaczyć spis rzeczy, które aktualnie poszukujemy z odzysku, oraz tych, które już otrzymaliśmy! Każdemu, kto wesprze budowę Lepianki "z odzysku" prześlemy co prawda drobny, jednakże cenny upominek Jeszcze raz zapraszamy! Jaka kolejka chetnych stary każdy cos chce podarować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts