Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Budujemy tani Eko-dom strawbale z odzysku

Recommended Posts

Witajcie,

w tym roku rozpoczynamy budowę naszego domu. Nie stać nas, dlatego postanowiliśmy spróbować inaczej! Wybraliśmy technologie starą jak świat - mianowicie z gliny i słomy, którą od lat jesteśmy zafascynowani. Ponadto do wykończenia domu staramy się odszukiwać w całym kraju jak najwięcej materiałów z odzysku! Na naszym blogu można śledzić postępy naszych działań. Wiedzcie, że nie jest łatwo ale jesteśmy nieziemsko zdeterminowani. Komentujcie i powiedzcie co o tym sądzicie? Zapraszamy serdecznie:)

Przywitanie było, krótki opis, a adres do bloga nie podany:)

http://naszalepianka.blogspot.com/

Nie wyrzucajcie proszę tego co nam może się przydać. Dajcie znać, jeśli macie gdzieś zbędne rzeczy, które nadają się do użytku. Nieważne czy używane czy nowe - chodzi o te, które prędzej czy później trafią na śmietnik. Na naszym blogu można też zobaczyć spis rzeczy, które aktualnie poszukujemy z odzysku, oraz tych, które już otrzymaliśmy!

Każdemu, kto wesprze budowę Lepianki "z odzysku" prześlemy co prawda drobny, jednakże cenny upominek :)

Jeszcze raz zapraszamy!

Czołem! wiwat !

Dajcie też znać na forum Cohabitat'u.

Jest tam kupa życzliwych ludzi z branży słomianej.

Blog dodałem do RSS'a.

Póki co, nie mam na stanie nic by was wspomóc.

dobra.. już w linkach bloga widzę, że najważniejsze strony macie "obcykane".

więc mą poradą z cohabitatem nie zabłysnąłem

Edytowane przez Rafkoo

• 1 month później...
  • 2 weeks później...
Przywitanie było, krótki opis, a adres do bloga nie podany:)

http://naszalepianka.blogspot.com/

Nie wyrzucajcie proszę tego co nam może się przydać. Dajcie znać, jeśli macie gdzieś zbędne rzeczy, które nadają się do użytku. Nieważne czy używane czy nowe - chodzi o te, które prędzej czy później trafią na śmietnik. Na naszym blogu można też zobaczyć spis rzeczy, które aktualnie poszukujemy z odzysku, oraz tych, które już otrzymaliśmy!

Każdemu, kto wesprze budowę Lepianki "z odzysku" prześlemy co prawda drobny, jednakże cenny upominek :)

Jeszcze raz zapraszamy!

Jaka kolejka chetnych stary każdy cos chce podarować...