Coffin 14.02.2012 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Witam, Rzadko tu zaglądam i jeżeli to zły dział to prośba do moderatora o przeżucenie do właściwego. Potrzebuję około 40 gwoździ miedzianych o długości 5 cm lub dłuższych. To chyba strasznie deficytowy towar bo za nic w świecie nie idzie go kupić. Mieszkam w Legionowie k/ Warszawy - może ktoś może polecić jakiś sklep gdzie jest taki asortyment albo komuś może zostało kilka sztuk i za browara by oddał. Na terenie W-wy podjadę po odbiór ) Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.02.2012 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 wuje Googe pomocą służy - pierwszy z długiej listy: http://www.formet.net.pl/Gwo%C5%BAdzie-miedziane.php?gclid=CLurmZbVna4CFUS-zAodJQSZJg http://www.okazje.info.pl/szukaj/gwozdzie-miedziane/ceny.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Coffin 14.02.2012 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Gosiek33 ja znam google Jeden z linków to producent ( ja nie potrzebuję hurtu tylko kilkanaście - kilkadziesiąt sztuk) i to nie do celów budowlanych. Mój cel to jednak nie produkcja bizuterii i ten drugi link odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klash 16.02.2012 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 widziałem w leroyu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 16.02.2012 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Widziałem kiedyś w Castoramie. Były pakowane w pudełka po kilka sztuk. Cena kosmiczna, ale porzebujesz kilkanaście sztuk:) Przełkniesz cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 18.02.2012 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Znajdź producenta i zapytaj gdzie wstawia swój towar... to zawsze działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 22.02.2012 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 asmet w piastowie. Powinni mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts