MMichal 18.09.2013 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Witam Pozwolisz Michale, że się z Tobą nie zgodzę. Odległość miedzy murem, a wzmocnieniem nie ma tu nic do rzeczy, w ogóle nie ma nic do rzeczy, bo gdyby miała, to co wtedy z kształtownikami, w których zbrojenia się nie stosuje? Albo ze wzmocnieniami kompozytowymi? Według mnie psisko pogrzebane jest w nieco innym miejscu tego układu:-). Andrzeju, nie ma znaczenia czy to będzie wzmocnienie stalowe, kompozytowe czy jakieś inne ale skoro twierdzisz, że odległość między murem a pkt podparcie w ramie nie ma znaczenia dla mechanicznego zamocowania - to tutaj ja się z kolei z Tobą zgodzić nie mogę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek75 19.09.2013 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Według mnie psisko pogrzebane jest w nieco innym miejscu tego układu:-). To gdzie to psisko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts