Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam serdecznie, stoję przed wyborem drzwi zewnętrznych. Od jakiegoś czasu myślę nad drzwiami z wyżej wymienionego kompozytu. Podobno bardzo trwałe, same ochy achy. Ale nie mogę znaleźć zbyt wielu opinii niezależnych na ich temat, nie wiem z czego to może wynikać. Drzwi są dość drogie (ok 3000 - 3500 zł) i nie chciałbym wejść na jakąś minę. Może ktoś z Państwa posiada lub zetknął się z takimi drzwiami zewnętrznymi. Byłbym wdzięczny za poradę.

PS. Są jeszcze drzwi zbrojone włóknem szklanym ( nie wiem czy jest to to samo co kompozytowe)

Dzięki za ewentualne opinie.

https://forum.murator.pl/topic/165628-drzwi-zewn%C4%99trzne-kompozytowe-pro%C5%9Bba-o-opinie-i-rad%C4%99/

• 10 months później...
może po firmach będzie łatwiej? Poszperaj po nazwach i poczytaj opinie, tych które prowadzą sprzedaż tego typu drzwi. Wiem, że Hardmet są stosunkowo dobrze oceniane pod kątem jakości

Sądzisz że Twoja kampania reklamująca jedną firmę pozostanie nieazuważona? Nawet jeśli nie robisz tego nachalnie.. ?

Ps. Tak nawiasem mówiąc, to używanie dwóch nicków jest niezgodne z regulminem (a admin lubi sobie poprzeglądać nicki i numery IP).

• 1 year później...

czy ktoś z Państwa użytkuje drzwi kompozytowe firmy madix

http://www.madix.pl/drzwi-zewnetrzne/6-kompozytowe

mało opinii znalazłam na ich temat

z góry dziękuje za wszelkie podpowiedzi

kaka