Arek76 14.02.2012 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Witam serdecznie, stoję przed wyborem drzwi zewnętrznych. Od jakiegoś czasu myślę nad drzwiami z wyżej wymienionego kompozytu. Podobno bardzo trwałe, same ochy achy. Ale nie mogę znaleźć zbyt wielu opinii niezależnych na ich temat, nie wiem z czego to może wynikać. Drzwi są dość drogie (ok 3000 - 3500 zł) i nie chciałbym wejść na jakąś minę. Może ktoś z Państwa posiada lub zetknął się z takimi drzwiami zewnętrznymi. Byłbym wdzięczny za poradę. PS. Są jeszcze drzwi zbrojone włóknem szklanym ( nie wiem czy jest to to samo co kompozytowe) Dzięki za ewentualne opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adrianno 31.12.2012 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 może po firmach będzie łatwiej? Poszperaj po nazwach i poczytaj opinie, tych które prowadzą sprzedaż tego typu drzwi. Wiem, że Hardmet są stosunkowo dobrze oceniane pod kątem jakości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 31.12.2012 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Sądzisz że Twoja kampania reklamująca jedną firmę pozostanie nieazuważona? Nawet jeśli nie robisz tego nachalnie.. ?Ps. Tak nawiasem mówiąc, to używanie dwóch nicków jest niezgodne z regulminem (a admin lubi sobie poprzeglądać nicki i numery IP). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 01.01.2013 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 Najlepsze to drzwi z drewna. Wygląd + estetyka na najwyższym poziomie a ceny porównywalne z kompozytowymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaka2020 09.03.2014 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 czy ktoś z Państwa użytkuje drzwi kompozytowe firmy madixhttp://www.madix.pl/drzwi-zewnetrzne/6-kompozytowemało opinii znalazłam na ich tematz góry dziękuje za wszelkie podpowiedzikaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts