Marek-B 25.02.2012 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 25.02.2012 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Stary, przecież nikt nikomu nie każe płacić ZUS! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 25.02.2012 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Stary, przecież nikt nikomu nie każe płacić ZUS! Wiedziałem że księgowa robi mnie w hu.....a , qrwa a ja tyle grosza już im zapłaciłem , pewnie nie ma szans na odzyskanie kasy ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 25.02.2012 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Wiedziałem że księgowa robi mnie w hu.....a , qrwa a ja tyle grosza już im zapłaciłem , pewnie nie ma szans na odzyskanie kasy ??? pewnie nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 25.02.2012 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 To ja to wszystko serdecznie pier...........le i zamykam działalność , jak regularnie do końca życia będę se odkładał do skarpety to może na starość jakoś sobie poradzę , w poniedziałek idę na kuroniówkę , będziecie mnie utrzymywać ??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 25.02.2012 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 To ja to wszystko serdecznie pier...........le i zamykam działalność , jak regularnie do końca życia będę se odkładał do skarpety to może na starość jakoś sobie poradzę , w poniedziałek idę na kuroniówkę , będziecie mnie utrzymywać ??????? Ciebie moge, bo Cie lubie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 25.02.2012 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Ciebie moge, bo Cie lubie. Ooooooo są jeszcze ludzcy ludzie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 25.02.2012 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 A ja myślałem że mnie nikt już nie lubi !!!! Nawet mój własny pies na mnie warczy jak mnie widzi !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 25.02.2012 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 A ja myślałem że mnie nikt już nie lubi !!!! Nawet mój własny pies na mnie warczy jak mnie widzi !! Może trzeźwy wróciłeś i Cie nie poznał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 25.02.2012 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Może trzeźwy wróciłeś i Cie nie poznał? Nieee , ja myślę że to przez to że rzadko mnie widuje i traktuje jak obcego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 25.02.2012 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 (edytowane) Wiecie, poczytałam i mam kilka wniosków.Zapewne na emeryturę nie pójdę wcale, jak się da, bo jak myślę o ewentualnej wysokości świadczeń, to nie ma szans za to żyć. Ale przypuszczam, że mogę liczyć na jakąś pracę jak długo zdołam. To ja. A teraz inni. Przychodzi do mnie młody chłopak, będzie kierowcą tirów. OK, zdrowy. Ale ja zrzędliwa jestem. Mówię mu, jakie wymagania zdrowotne będzie musił spełniac za 10 lat i niech o tym nie zapomni. Założę się, że nie poświęcił im ani jednej myśli. A niestety, potem jest płacz - za co mam żyć, przecież nic innego nie umiem a tu się nie nadaję. Tak jest ciągle. Pytam 55 letniego brukarza, jaki ma plan alternatywny, bo przez 30 lat w porządnej firmie powinien już awansować i znaleźć sobie pracę bardziej kierowniczą niż fizyczną. A przynajmniej wiedzieć, co będzie, gdyby.. przecież widzi, że robi się coraz gorzej ze zdrowiem- a on się głupio uśmiecha i ma nadzieję, ze jakoś będzie. Nie jest jakoś. Niestety, nasze czasy nie tolerują głupoty a będzie tylko gorzej. Kiedyś takiego sponsorowało państwo, teraz po prostu trzeba o siebie zadbać samemu. Może następne pokolenie to zrozumie, choć patrząc na studentów, to ... nie wiem. A'propos stażu młodych - moja koleżanka już 10 lat temu opowiadała, jak u niej (duża korporacja) ciągle są osoby na wolentariacie. W wakacje, popołudniami itd. te osoby zaczynały od noszenia papierów, ale po skończeniu studiów miały już niezłą orientację do kogo iść, jak sie zaprezentować, czym się zajmuje firma. Mówiłam o tym wspólnej kumpeli, mówię - niech twoja córka idzie, kolażanka ją przyjmie. Nie "bo stać ją, żeby studia jej zapewnić" Efekt - po studiach faktury wypisuje za najniższą krajową. Nic lepszego nie znalazła. Ale studia miała laitowe. Ja nie pracowałam na studiach, ale miałam stypenium a w wakacje były i tak obowiazkowe praktyki. A nie, na starszych latach brałam dyżury w pogotowiu jako "pomoc-salowa" Wracając do tematu - chciałabym tylko jednego- żeby nie było wyjątków. Bo każdy woła, że jego praca ciężka, i górnik i murarz i nauczyciel każdy udawadnia, że do emerytury się nie da. Więc bez wyjątków a ludzie sami mają, podejmując pracę, wiedzeć, że się pewnie nie da. Mądrzy znajdą plan awaryjny, głupi, cóż.... Edytowane 25 Lutego 2012 przez EZS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 25.02.2012 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Wracając do tematu - chciałabym tylko jednego- żeby nie było wyjątków. Bo każdy woła, że jego praca ciężka, i górnik i murarz i nauczyciel każdy udawadnia, że do emerytury się nie da. Więc bez wyjątków a ludzie sami mają, podejmując pracę, wiedzeć, że się pewnie nie da. Mądrzy znajdą plan awaryjny, głupi, cóż.... jestem za:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 26.02.2012 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 żyj i pracuj a święto zmarłych będzie twoim świętem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 26.02.2012 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 żyj i pracuj a święto zmarłych będzie twoim świętem w końcu i tak wszyscy pójdziemy do piachu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 26.02.2012 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 w końcu i tak wszyscy pójdziemy do piachu:) u mnie przeważnie glina , będzie twardowacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 26.02.2012 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 u mnie przeważnie glina , będzie twardowacie będziesz sobie garnki lepił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 26.02.2012 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 a na h..j mi garnki po śmierci????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 26.02.2012 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 a na h..j mi garnki po śmierci????? będziesz handlował... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 26.02.2012 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 a o tym nie pomyślalem........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 26.02.2012 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 a o tym nie pomyślalem........ brak żyłki handlowca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts