Staszk 15.02.2012 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Witam - mam pytanie - czy ściany z pustaków styropianowych krajowego producenta można zalewać betonem przy pomocy Miksokreta ,obawiam się,że ciśnienie betonu podawane przez to maszynę może wyrwać pustaki z zamków,natomiast potencjalny wykonawca mówi ,"panie zrobimy rzadszy beton i będzie cacy" Niestety producent pustaków olał moje zapytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiek71 15.02.2012 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 jak będziesz lał warstwami to powinno grać ....pamiętaj o wiązaniu pustaków między warstwami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aedifico 15.02.2012 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Witam - mam pytanie - czy ściany z pustaków styropianowych krajowego producenta można zalewać betonem przy pomocy Miksokreta ,obawiam się,że ciśnienie betonu podawane przez to maszynę może wyrwać pustaki z zamków,natomiast potencjalny wykonawca mówi ,"panie zrobimy rzadszy beton i będzie cacy" Niestety producent pustaków olał moje zapytanie. Mixokretem raczej betonu się nie podaje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ceslav 16.02.2012 03:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Daj sobie spokoj z ta technologia. Pozniej same problemy: podpieranie stropu,izolowanie kominow, czy chocby zakotwienie wkretow wewnatrz pomieszczen na wieszanie szafek, TV itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiek71 16.02.2012 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Daj sobie spokoj z ta technologia. Pozniej same problemy: podpieranie stropu,izolowanie kominow, czy chocby zakotwienie wkretow wewnatrz pomieszczen na wieszanie szafek, TV itd. bardzo ciekawe spostrzeżenia... zapraszam do mnie bo widzę że takiego domu nie widziałeś na oczy flaki się przewracają jak widzi sie takie wypowiedzi Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts