żona m 16.02.2012 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 nie bo będzie zbyt ciemno, czarny może przytłoczyć. Ja dałabym taki kolor jak zagłówek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 16.02.2012 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Nie chciałabym już tego koloru powielać ... podoba mi się, że jest tylko jeden mocny akcent. Dlatego właśnie mam dylemat ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 17.02.2012 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 no to możesz szary?lub prosta ławka drewniana, zrobiona u tego samego solarza co reszta zabudowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 17.02.2012 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 jaksie napisał: To moja sypialnia, urządzałam ją 2-3 lata temu, więc oczywiście teraz miałabym już sto innych pomysłów na nią, ale jest tak i dobrze się w niej czuję. Jednak ewidentnie brakuje mi jakiegoś mebla, na który możnaby odłożyć narzutę, poduszki itp. najpierw pomyślałam o ławeczce przed łóżkiem. Pytanie tylko jaka? Boję się jednak, że zbyt się nia zagraci przestrzeń. Potem pomyslałam o jakimś krześle/fotelu. Mogłabym wykorzystać tą zaszklona lukę i zrobić tam coś a la toaletkę. Co myślicie o tym pomyśle? Ja co dwa dni zmieniam zdanie http://www.fmix.pl/album/87736/dom/1 http://i2.fmix.pl/fmi1351/f4f56042000428994f3cad67/zdjecie.jpg Jaksie, a ja chciałam w pierwszym odruchu zapytać, gdzie dorwałaś niebieską narzutę Mnie też pomysł z tapicerowaną ławką się podoba - mam ten sam problem z odkładaniem narzuty i poduch, ale sypialnia jest mała i nic wiecej oprocz ghosta nie upchnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 18.02.2012 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Doszliśmy z mężem do wniosku, że zaplanujemy malowanie domu na lato 2013. Przy okazji chcemy wprowadzić kilka zmian. Między innymi chciałabym wyrzucić halogeny ze skosów. No, ale co zamiast nich? Górne oświetlenie to za mało, lampki nocne i kinkiet pełnią raczej funkcje dekoracyjną. Poradźcie coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 19.02.2012 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Jaksie może dodatkowe źródło światła jak u mnie wiszące z sufitu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 20.02.2012 06:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Ale w jakim miejscu? Te moje czarne lampki nocne nie nadają się do czytania, zawsze zapalam sobie halogeny po mojej stronie. No i przy szafkach, komodach też będę miała ciemno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielony ogród 20.02.2012 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 (edytowane) skoro światło jest potrzebne, a halogeny spełniaja zadanie, to szkoda je likwidować - może jedynie niektóre, jeśli jest ich zbyt wiele. Proszą sie jedynie o jakies zupełnie niewidoczne białe oprawki. Edytowane 20 Lutego 2012 przez Zielony ogród Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielony ogród 20.02.2012 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 na tej stronie 4,5 i 6 zdjęcie - sa halogeny w suficie sypialni i w ogóle to nie przeszkadza. po prostu źródło dobrego oświetlenia, byleby go nie eksponować zbytnio. http://www.houzz.com/photos/bedroom/p/88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 20.02.2012 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Białe oprawki, to jakiś pomysł dziękuję. Hmmm, tylko nasze skosy są szare ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielony ogród 20.02.2012 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 po prostu oprawki w kolorze sufitu, jak najmniej rzucające sie w oczy. nie widać na zdjęciu, że sufit jest szary - myslałam, że biały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 20.02.2012 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 O białe oprawki to jest myśl!!!Jaksie wiesz, ze ja czekam na priv od Ciebie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 22.02.2012 06:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Białe dobre przy białym suficie, nie wiem, czy znajdę takie pasujące pod kolor szarej farby. Biały sufit odpada, za bardzo odcina się od tapety. Jest jakas alternatywa dla tych halogenów na skosie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielony ogród 22.02.2012 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 ze dwa podwójne halospoty z Kanluxa maja srebrne(szare) ramki http://www.houzz.com/photos/591610/Tyrol-Hills-Modern-modern-living-room-minneapolis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amator33 25.02.2012 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 a taka ławka przed łóżkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Glazurnik_Ekspert 25.02.2012 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 piu napisał: dla mnie "tylko", bo kiedy miałam narzutę, kładłam ją pod łóżko, a poduszek nie zdejmuję, nie trzymam takich tylko dla ozdoby, korzystamy ze wszystkich. Jestem na to chyba zbyt leniwa, by odkładać, układać, nakładać i tak co 12 godzin Zresztą odkąd kupiliśmy sobie puchową kołdrę, narzutę oddałam koleżance, bo taka kołdra powinna oddychać. Śpimy na jednej stronie, za dnia odwracam na drugą, więc zawsze jest dobrze wywietrzona. Tylko pościel trzeba wtedy kupić ładną i po kłopocie Mam dokladnie tak samo... kow zyciu by mi sie chcialo nakladac i sciagac narzuty. Do sypialni gosci nei wpuszczam, nie potrzebuje narzuty wiec. A nawet jesli juz sie ktos zaplacze to wystarczy poscielone lózko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anndzia 25.02.2012 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Jaksie widzę że ty też teraz w sypialni. Ja szukam pomysłu na moją. Ja w sypialni nie potrzebuję miejsca na narzutę, bo jak padam w sypialni to już narzuty bym nie dała rady ściągnąć Ale u ciebie widziałabym ławeczkę/pufę np. w kolorze mebli z czarnym siedziskiem np Takie są na allegro i mają różne kolory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 26.02.2012 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Dzięki za zainteresowanie. Też korci mnie czarny, ale małż protestuje, twierdzi, że będzie się wszystko obierać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anndzia 26.02.2012 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 żona m napisał: nie bo będzie zbyt ciemno, czarny może przytłoczyć. Ja dałabym taki kolor jak zagłówek. A czarny nie przytłacza, tylko nadaje elegancji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 26.02.2012 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Anndzia napisał: A czarny nie przytłacza, tylko nadaje elegancji elegancka to może być ''mała czarna'' a nie ławka z pikowaniem. Ławka ma być funkcjonalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts