sappho 16.02.2012 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Budowa kominkaZainteresował mnie wkład kominkowy MILA firmy Kratki.pl wyłożony wermikulitem bez popielnika - mam pytanie jak się sprawuje ? czy brak popielnika to nie problem? na co uważać ? czy warto kupić z szybą (glass)?Wkład ten polecono mi z uwagi na wentylację mechaniczną, będzie miał doprowadzenie powietrz z zewnątrz rurą o śr. 100 mm, wkład ma wejście o śr. 123 mm - czy to nie problem?Na co zwrócić szczególną uwagę przy obudowie.Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sterowiec40 16.02.2012 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Tu poszukaj odpowiedzi :http://forum.muratordom.pl/showthread.php?172921-Wk%C5%82ad-Mila-16-czy-KDF-5183 może coś znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 16.02.2012 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Znajomy ma komnek z kratki.pl. Radzę odpuścić. Ze szczerego serca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sterowiec40 16.02.2012 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Znajomy ma komnek z kratki.pl. Radzę odpuścić. Ze szczerego serca. A co na tym sercu Ci leży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sappho 16.02.2012 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Hmn. Żadnych konkretów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sterowiec40 16.02.2012 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 sapphoa tu http://forum.muratordom.pl/showthread.php?172921-Wk%C5%82ad-Mila-16-czy-KDF-5183 nic nie znalazłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bohusz 16.02.2012 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Budowa kominka Zainteresował mnie wkład kominkowy MILA firmy Kratki.pl wyłożony wermikulitem bez popielnika - mam pytanie jak się sprawuje ? czy brak popielnika to nie problem? na co uważać ? czy warto kupić z szybą (glass)? Wkład ten polecono mi z uwagi na wentylację mechaniczną, będzie miał doprowadzenie powietrz z zewnątrz rurą o śr. 100 mm, wkład ma wejście o śr. 123 mm - czy to nie problem? Na co zwrócić szczególną uwagę przy obudowie. Z góry dzięki. Poszukaj odpowiedzi tu na forum muratora w dziale kominki Zadałeś całą paletę pytań , tak jakby to forum działało dopiero z 2 godziny i było puste. Zajmie Ci szukanie tyle czasu, ile czasu ktoś musiałby poświęcić odpowiadając na Twoje zapytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sappho 16.02.2012 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Masz racje, lecz szukanie odp. przez archiwum kieruje na posty z 2001 r. i podobne. To już troche prestarzałe a wkład mila jest stosunkowo nowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 16.02.2012 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Masz racje, lecz szukanie odp. przez archiwum kieruje na posty z 2001 r. i podobne. To już troche prestarzałe a wkład mila jest stosunkowo nowy A klęsnąłeś na to co Ci Sterowiec wkleił ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sappho 17.02.2012 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 QUOTE=eniu;5206211]A klęsnąłeś na to co Ci Sterowiec wkleił ? Tak rozmawiałem na tej stronie, Ale uczestnków niewielu. Miałem nadzieję, że nowym tematem z tytułem "... Mila" zachęcę innych użytkowników tego własnie wkładu lub chcących go kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sterowiec40 17.02.2012 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 "Tak rozmawiałem na tej stronie, Ale uczestnków niewielu. Miałem nadzieję, że nowym tematem z tytułem "... Mila" zachęcę innych użytkowników tego własnie wkładu lub chcących go kupić " Niestety tak to nie działa . Trzeba czasami swoje odstać w kolejce;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tacim 30.09.2013 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Moja MILA płonie 4 rok . Teraz w 2 obudowie i jestem mega zadowolony. Nie wiem jak wygląda wkład od zewnątrz bo dostęp miał średni ale po dwóch latach jak przebudowa była nie wykazywał żadnych odchyłek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts