Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wkład kominkowy MILA firmy Kratki.pl

sappho

Recommended Posts

Budowa kominka

Zainteresował mnie wkład kominkowy MILA firmy Kratki.pl wyłożony wermikulitem bez popielnika - mam pytanie jak się sprawuje ? czy brak popielnika to nie problem? na co uważać ? czy warto kupić z szybą (glass)?

Wkład ten polecono mi z uwagi na wentylację mechaniczną, będzie miał doprowadzenie powietrz z zewnątrz rurą o śr. 100 mm, wkład ma wejście o śr. 123 mm - czy to nie problem?

Na co zwrócić szczególną uwagę przy obudowie.

Z góry dzięki.

Budowa kominka

Zainteresował mnie wkład kominkowy MILA firmy Kratki.pl wyłożony wermikulitem bez popielnika - mam pytanie jak się sprawuje ? czy brak popielnika to nie problem? na co uważać ? czy warto kupić z szybą (glass)?

Wkład ten polecono mi z uwagi na wentylację mechaniczną, będzie miał doprowadzenie powietrz z zewnątrz rurą o śr. 100 mm, wkład ma wejście o śr. 123 mm - czy to nie problem?

Na co zwrócić szczególną uwagę przy obudowie.

Z góry dzięki.

Poszukaj odpowiedzi tu na forum muratora w dziale kominki

Zadałeś całą paletę pytań , tak jakby to forum działało dopiero z 2 godziny i było puste.

Zajmie Ci szukanie tyle czasu, ile czasu ktoś musiałby poświęcić odpowiadając na Twoje zapytania.

• 1 year później...