Klemi 16.02.2012 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Przed domem jednorodzinnym jest szambo a na dachu jakiś wywietrznik czy odpowietrznik już nie wiem ale to coś zamarzło i bardzo czuć w mieszkaniu szambem . Jestem kobietą ,której wiele rzeczy można wmówić ale to że do wiosny trzeba czekać to już przesada.Może już ktoś przeżył podobny problem i posiada na ten temat wiedzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikee 16.02.2012 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Może pomoże jakiś bioaktywator np> coś w tym typie: http://bio7.pl/index.php?s=23201&pid=29&did=9&l=pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klemi 16.02.2012 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Dziękuje , ale to środek doraźny a ja nie wiem co należy zrobić z tym wywietrznikiem na dachu żeby już nigdy nie zamarzał. Może należy go jakoś ocieplić . Nie wiem może ktoś wie jak to powinno prawidłowo być wykonane. Mój dom ma już 20+ lat a teraz może są jakieś nowe technologie . Tylko jakie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawek9000 17.02.2012 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Dziękuje , ale to środek doraźny a ja nie wiem co należy zrobić z tym wywietrznikiem na dachu żeby już nigdy nie zamarzał. Może należy go jakoś ocieplić . Nie wiem może ktoś wie jak to powinno prawidłowo być wykonane. Mój dom ma już 20+ lat a teraz może są jakieś nowe technologie . Tylko jakie? to raczej nie zamarzanie, ale przytkanie śniegiem. Trzeba wezwać kominiarza czy dekarza żeby odśnieżył, docelowo można wywiewkę przedłużyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klemi 22.02.2012 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Tak, tak slawek właśnie wezwałam dekarza. Stwierdził , że wywiewka jest zamarznięta w części wystającej nad dachem .I przeciwnie do Twojej myśli wywiewkę skrócił. Zaczynam mieć wątpliwości czy pomysł był dobry? Ale może wiesz jakim kapturkiem powinien być zakończony bo jeszcze tego nie wiem a teraz mam taki placuszek z bocznymi otworami. Jak uporam się z tym "śmierdzącym" problemem to wiedza podzielę się z Wami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts