Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Goście, goście!!!

Jolarda

Recommended Posts

• Odpowiedzi 67
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Teska...napisz proszę jak układały się wasze stosunki w trakcie budowy (rozumiem, że mimo iż przyjaciółka przez ten czas nie wpadła (na budowę) - to utrzymywałyście takowe)? Czuję, że mimo wszystko prowadziliście rozmowy na temat przyszłego odwiedzania? Czy w trakcie spotkań nie proponowałaś czasem aby przyjaciółka odwiedzała Was w nowej posesji "kiedy tylko będzie miała ochotę"?

wiesz....może dziwna jestem- ale nigdy nie proponuję aby ktoś wpadał kiedy tylko będzie miał ochotę.....

moja przyjaciółka utrzymywała ze mną kontakt nawet częsty w trakcie budowy....np sobota - dzwoni cześć już jesteś w domu? ( chodziło jej o to czy już z budowy wróciłam) ja że jeszcze nie bedę za ileś tam....i co? popołudniem mam ją w domu ....chyba byłam mało asertywna...;)

po tylu latach stwierdziłam,że dopóki mieszkałam w bloku było ok...ale psuć zaczęło się jak gruchnęła wieść że się budujemy....zazdrość? zawiść???

Edytowane przez Teska

Szefowi w pracy też nie podasz czy traktujesz tę zasadę wybiórczo? Taki gest zwykle oznacza pogardę i brak szacunku dla innych.

Współczuję Twoim rozmówcom,którzy zostają z wyciągniętą do przywitania ręką.

:confused:

no własnie też taka myśl mnie naszła....nawet jak sam sobie jest szefem...

Dziwnie bym się czuła jakby moja ręka zawisła w próżni....jedno słowo cisnęłoby się w głowie..:rolleyes:

Dziwnie bym się czuła jakby moja ręka zawisła w próżni....jedno słowo cisnęłoby się w głowie..:rolleyes:

Zamiast rozmawiać o gościach robicie zagadnienie z wymyślonego przeze mnie problemu. Pozdrawiam Was wszystkich podekscytowanych serdecznie. Mocnym uściskiem dłoni :)

Edytowane przez bluenet