pawilon 19.02.2012 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Poszukuję sekatora pneumatycznego, który dobrze się sprawdzi w ogrodzie na dobrych kilka lat, a nie tylko na jeden sezon Czy moglibyście mi polecić jakąś dobrą firmę, albo taki sekator którego sami używacie i bardzo dobrze się sprawdził? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejjot 19.02.2012 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 ja od 5 lat uzywam tego samego sekatora, ale niestety nie polece Ci zadnej firmy, bo nie dosc, ze kupilem go 5 lat temu, to jeszcze w Austrii. Ale z tego co wiem, na polskim rynku znajdziesz rownie dobre i trwale narzedzia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blackout 21.02.2012 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Ja mam z campagnoli Star 35 z aluminiową dźwignią spustową i działa bez zarzutu, do drzew i krzewów nadaje sie idealnie. Zapłaciłem 5 stów, ale słyszałem, że w tańsze nie opłaca sie inwestować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maska45 22.02.2012 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Z tego co wiem na rynku jest wiele naprawdę dobrych narzędzi,sekatory trwałe na pewno też znajdziesz.Niestety nie przybliżę firmy,bowiem posiadam sekator od paru lat-mam go moim ojcu.Nie wiem skąd go miał,ale pomimo tylu lat to narzędzie jest rewelacyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwek44 23.02.2012 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 (edytowane) Ja mam z campagnoli Star 35 z aluminiową dźwignią spustową i działa bez zarzutu, do drzew i krzewów nadaje sie idealnie. Zapłaciłem 5 stów, ale słyszałem, że w tańsze nie opłaca sie inwestować. I jak Ci się sprawuje? Też go posiadam, teść mi kupił, żebym o ogród dbał... Powiem, że jest spoko, nic się nie popsuło, nie złamało, nie odleciało, a już ze 3 razy walnął mi na betonowy chodnik. Edytowane 23 Lutego 2012 przez sylwek44 błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorota.k 23.02.2012 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Dziwny sposób reklamowania. Ale, co kto lubi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aadamuss24 23.02.2012 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Czekam jeszcze tylko na nazwę tego sekatora bo jakoś długo nie padła doczytałem, nazwa podana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
G.N. 23.02.2012 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Dziwny sposób reklamowania. Ale, co kto lubi... Pomału jeden czy drugi zaczyna zauważać że za taką reklamę wprost wywaloną w pierwszym poście to się bana dostaję, więc próbuje subtelniej. Zarejestrował się pod kilkoma nickami i gada ze sobą czterech, ani chybi sadowników albo plantatorów porzeczek. Sekator pneumatyczny i targanie za nim kompresora do przydomowego ogródka gdzie trzeba raz na czas kilka gałązek obciąć jest mniej więcej równie praktyczne jak sprawienie sobie 40 tonowego tira do jeżdżenia na zakupy Musze przyznać że śledzę ten wątek z dużym rozbawieniem. BTW chłopaki jaki kompresor polecacie do tego sekatora? Powiedzmy do średniego przydomowego ogródka ok 7-8 arów. Elektryczny, spalinowy a może taki montowany na ciągniku napędzany WOM? Jakiś konkretny model? Dawajcie! Nie krępujcie się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aadamuss24 23.02.2012 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Taki sekator można bezpośrednio do WOM podłączyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorota.k 23.02.2012 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Czekam jeszcze tylko na nazwę tego sekatora bo jakoś długo nie padła doczytałem, nazwa podana Ale jeszcze nie wiemy gdzie go kupić. No nic, poczekajmy cierpliwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blackout 23.02.2012 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Ale jeszcze nie wiemy gdzie go kupić. No nic, poczekajmy cierpliwie. W Koziej Wólce na pchlim targu:razz: Haha wy tak serio, wszędzie reklamę widzicie? Co za czasy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
G.N. 23.02.2012 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 W Koziej Wólce na pchlim targu:razz: Haha wy tak serio, wszędzie reklamę widzicie? Co za czasy... Dobre. Konsekwentny chłop jest przynajmniej. A co z kompresorem? Też w na targu w Koziej Wólce, czy może szwagier z Japonii prawie nówki 40 letnie sprowadza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blackout 24.02.2012 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Kompresor mam po dziadku, jeszcze poniemiecki z wygrawerowaną swastyką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejjot 24.02.2012 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 chciales polecic koledze, ktory zalozyl ten temat dobra firme, ale szczerze to teraz sie boje cokolwiek napisac... O co Wam chodzi z ta reklama ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blackout 24.02.2012 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Spróbuj szczęścia, to zaraz cie zjadą tak jak mnie;)Reklama, reklama, pranie mózgu już od rana hahaAlbo dawaj, w końcu mamy wolność słowa, czyż nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejjot 24.02.2012 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 z gory mowie, ze nie bede nic nikomu polecal, ani mowil ktore narzedzia sa super, zeby nie bylo, ze kogos reklamuje... a tak powaznie mowiac, wydaje mi sie, ze narzedzia bahco sa dosc wytrzymale. nie orientuje sie w cenach tej marki, ale co do wytrzymalosci jestem pewien, hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejjot 29.02.2012 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 jedyne co Ci moge polecic, to zebys nie kupowal narzedzi na jakis targowiskach i w tanich sklepach. na pierwszy rzut oka, owszem- wygladaja solidnie i dobrze, ale to tylko pozory... strata pieniedzy. Ponad to, ja jestem zwolennikiem kupowania polskich produktow, dlatego poszukaj jakiejs polskiej firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszek48 04.03.2014 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Witam, również polecam narzędzia i urządzenia polskich producentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts