arturob 19.02.2012 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Witam! Czy macie jakies pomysly, jak mozna zabezpieczyc polki bez tylnej scianki, ktore to stoja w pewnym oddaleniu od sciany pokoju (ok1cm)? Nie moza ich dosunac calkowicie ze wgledu na obicie przy podlodze... A wyobrazam sobie, ze drobne przedmioty beda wpadac za polki... Plyta pilsniowa raczej odpada (ze wzgledow estetycznych ), myslalem o jakis plastikowych paskach, albo jakiejs siateczce... Macie jakies fajne i praktyczne rozwiazania? Z gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 19.02.2012 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 usunąć listwę przypodłogową i dosunąć regał do ściany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arturob 19.02.2012 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 usunąć listwę przypodłogową i dosunąć regał do ściany. odpada, bo mieszkanie jest wynajete, i niedluge bede sie "zwijac" z niego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goobo 19.02.2012 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 jesli plyta pilsniowa ze wzgledow estetycznych odpada to moze pexi matowe-dodatkowo moze byc w jakims kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 19.02.2012 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 A co stoi na tych półkach? U mnie część regałów też nie ma pleców - książkom to nie przeszkadza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juniorka 20.02.2012 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Arturob - ja co prawda nie mam regałów bez tylnej ścianki, ale wszystkie przylegają mi do ściany za sprawą prostych rozwiązań, mianowicie regały są albo na nóżkach albo są podcięte od tyłu, tak że nachodzą na ścianę, a wtedy listwy przypodłogowe są pod tym "nacięciem". Może któreś z tych rozwiązań Ci spasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arturob 22.02.2012 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 (edytowane) jesli plyta pilsniowa ze wzgledow estetycznych odpada to moze pexi matowe-dodatkowo moze byc w jakims kolorze Myslalem o tym, nawet juz sklep znalazlem (http://www.trentplastics.co.uk/online/index.php?act=viewCat&catId=26), ale odpuscilem, bo byloby to zbyt czasochlonne w obecnej sytuacji (tj. wynajety dom). Arturob - ja co prawda nie mam regałów bez tylnej ścianki, ale wszystkie przylegają mi do ściany za sprawą prostych rozwiązań, mianowicie regały są albo na nóżkach albo są podcięte od tyłu, tak że nachodzą na ścianę, a wtedy listwy przypodłogowe są pod tym "nacięciem". Może któreś z tych rozwiązań Ci spasuje. To jest rzeczywiscie dobry pomysl! Niestety, nawet porzadnych narzedzi nie mam, co ma sie zreszta niedlugo zmienic Na dzien dzisiajeszy polki stoja w malym oddaleniu od sciany, i tak na razie zostanie, ale po przenosinach chyba tak byloby najlepiej. Dzieki wszystkim Edytowane 23 Lutego 2012 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts