ja-goda1 19.02.2012 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Witam Szukam podłogi drewnianej pod ogrzewanie podłogowe i tym sposobem trafiłam na aukcję oferującą podłogi Diamett. Podłoga wygląda (na zdjęciach) solidnie, ma specjalną budowę polecaną na podłogówkę, grubość 18 mm i warstwę użytkową 6mm lub więcej. Problem polega na tym, że nie znalazłam żadnej opinii użytkowników, nie trafiłam na produkty w sklepach stacjonarnych i internetowych, stąd szukam tu na forum imam nadzieję, że dowiem się coś więcej, bo oferta bardzo mnie zaciekawiła. Pozdrawiam i czekam na odpowiedź, Jagoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyspa7 10.03.2012 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Witam Szukam podłogi drewnianej pod ogrzewanie podłogowe i tym sposobem trafiłam na aukcję oferującą podłogi Diamett. Podłoga wygląda (na zdjęciach) solidnie, ma specjalną budowę polecaną na podłogówkę, grubość 18 mm i warstwę użytkową 6mm lub więcej. Problem polega na tym, że nie znalazłam żadnej opinii użytkowników, nie trafiłam na produkty w sklepach stacjonarnych i internetowych, stąd szukam tu na forum imam nadzieję, że dowiem się coś więcej, bo oferta bardzo mnie zaciekawiła. Pozdrawiam i czekam na odpowiedź, Jagoda Witam, też się temu przyglądam i szukam opinii. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśka76 11.03.2012 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Podejrzana sprawa z tym brakiem opinii. A firma od dawna w Polsce? i jak masz to kupić, skoro nie ma w int i sklepach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grand77 17.03.2012 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Podejrzana sprawa z tym brakiem opinii. A firma od dawna w Polsce? i jak masz to kupić, skoro nie ma w int i sklepach? zamowilem probki desk tej firmy,szybki konkretny kontakt z wlascicielem,po 2 dniach przesylka dotarla do mnie. potem prosba o kolejna probke,i jeszcze raz o kolejna w innym gatunku,i w innym wykonczeniu,bez jakichkolwiek problemow, zamawiam wraz z usluga ulozenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grand77 06.05.2012 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 zamowilem probki desk tej firmy,szybki konkretny kontakt z wlascicielem,po 2 dniach przesylka dotarla do mnie. potem prosba o kolejna probke,i jeszcze raz o kolejna w innym gatunku,i w innym wykonczeniu,bez jakichkolwiek problemow, zamawiam wraz z usluga ulozenia. a to sa pierwsze efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grand77 06.05.2012 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 kolejne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja-goda1 22.05.2012 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 kolejne Witam Dzięki za odpowiedź, ja również czekam na zamówienie próbek, tylko nie mogę sie zdecydować na odcień wybrawienia. Mógłbyś mi powiedzieć jaki kolor układasz, na powyższych zdjęciach?? Potwierdzam, że kontakt z firmą przesympatyczny:) Pozdrawiam, Jagoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grand77 03.06.2012 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 ta deska na zdjeciu to II klasa,nie ma sęków.wybarwienia nie chcialem,dlatego zostala zaolejowana w taki sposob zeby nie wpadala ani w ruda,ani czerwona tonacje.ekipa,(2 sympatycznych i bardzo doswiadczonych panow) chetnie dzielila sie wszelkimi informacjami na temat kladzionej deski,o ile pamietam,to byla ona olejowana w fabryce olejem UV, 6g na deske,,,tak,mozna ustawic nawet ilosc oleju na deske.mam tez probki deski lakierowanej,tez klasa.osobiscie polecam deske w szerokosci 24cm!!!,ktore sa dosc dlugie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawloss 13.01.2016 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 Witam, wiem, że temat sprzed paru lat ale może powiecie jak się sprawują deski bo jestem zainteresowany, pozrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts