Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Podłogi DIAMETT

ja-goda1

Recommended Posts

Witam

Szukam podłogi drewnianej pod ogrzewanie podłogowe i tym sposobem trafiłam na aukcję oferującą podłogi Diamett. Podłoga wygląda (na zdjęciach) solidnie, ma specjalną budowę polecaną na podłogówkę, grubość 18 mm i warstwę użytkową 6mm lub więcej.

Problem polega na tym, że nie znalazłam żadnej opinii użytkowników, nie trafiłam na produkty w sklepach stacjonarnych i internetowych, stąd szukam tu na forum imam nadzieję, że dowiem się coś więcej, bo oferta bardzo mnie zaciekawiła.

Pozdrawiam i czekam na odpowiedź, Jagoda

• 3 weeks później...
Witam

Szukam podłogi drewnianej pod ogrzewanie podłogowe i tym sposobem trafiłam na aukcję oferującą podłogi Diamett. Podłoga wygląda (na zdjęciach) solidnie, ma specjalną budowę polecaną na podłogówkę, grubość 18 mm i warstwę użytkową 6mm lub więcej.

Problem polega na tym, że nie znalazłam żadnej opinii użytkowników, nie trafiłam na produkty w sklepach stacjonarnych i internetowych, stąd szukam tu na forum imam nadzieję, że dowiem się coś więcej, bo oferta bardzo mnie zaciekawiła.

Pozdrawiam i czekam na odpowiedź, Jagoda

Witam,

też się temu przyglądam :) i szukam opinii.

pozdrawiam

Podejrzana sprawa z tym brakiem opinii. A firma od dawna w Polsce? i jak masz to kupić, skoro nie ma w int i sklepach?

zamowilem probki desk tej firmy,szybki konkretny kontakt z wlascicielem,po 2 dniach przesylka dotarla do mnie.

potem prosba o kolejna probke,i jeszcze raz o kolejna w innym gatunku,i w innym wykonczeniu,bez jakichkolwiek problemow,

zamawiam wraz z usluga ulozenia.

• 1 month później...
zamowilem probki desk tej firmy,szybki konkretny kontakt z wlascicielem,po 2 dniach przesylka dotarla do mnie.

potem prosba o kolejna probke,i jeszcze raz o kolejna w innym gatunku,i w innym wykonczeniu,bez jakichkolwiek problemow,

zamawiam wraz z usluga ulozenia.

a to sa pierwsze efekty

IMG_0221_zmniejszacz-pl_493533.jpg

• 3 weeks później...
  • 2 weeks później...

ta deska na zdjeciu to II klasa,nie ma sęków.wybarwienia nie chcialem,dlatego zostala zaolejowana w taki sposob zeby nie wpadala ani w ruda,ani czerwona tonacje.ekipa,(2 sympatycznych i bardzo doswiadczonych panow) chetnie dzielila sie wszelkimi informacjami na temat kladzionej deski,o ile pamietam,to byla ona olejowana w fabryce olejem UV, 6g na deske,,,tak,mozna ustawic nawet ilosc oleju na deske.

mam tez probki deski lakierowanej,tez klasa.

osobiscie polecam deske w szerokosci 24cm!!!,ktore sa dosc dlugie.

• 3 years później...