Oszolom 20.02.2012 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Witam.Ma taki plan odnośnie mojego nowego mieszkania.Docelowo blok ma mieć ogrzewanie gazowe z instalacji miejskiej, kotłownia, najnowszy kocioł gazowy do ogrzewania bloku i CWU.Zastanawiam się nad całkowitą likwidacją przyłącza gazowego i myślę nad zastosowaniem ogrzewania elektrycznego.Interesujące są panele na podczerwień.Opinie są różne, ale to akurat dobrze, bo odzwierciedlają rynek i użytkowników.Nie wiem jakie zużycie prądu może być przy takim rozwiązaniu, natomiast wiem gdzie będę miał na starcie oszczędności.Będę płacił tylko jedna taryfę za energię, i odejdą opłaty za przyłącze gazowe (aktualnie miesięcznie około 65pln). Proszę o informację czy to może być opłacane i ma sens?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selius 20.02.2012 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 A pytales sie u wlasciciela mieszkania czy jest mozliwosc zrezygnowania z przylacza gazowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts