Diedra 01.05.2012 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Madzioochna, baaaaardzo dziękuję za podpowiedź :* Wczoraj zobaczyłam Twoje focie i od razu po pracy popędziłam do Leroy :] Roleta już wisi, tyle że u mnie w łazience - ten "jasny heban" IDEALNIE pasuje odcieniem do płytek Iroko Zaciemnia całkiem nieźle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzioochna 01.05.2012 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Madzioochna, baaaaardzo dziękuję za podpowiedź :* Wczoraj zobaczyłam Twoje focie i od razu po pracy popędziłam do Leroy :] Roleta już wisi, tyle że u mnie w łazience - ten "jasny heban" IDEALNIE pasuje odcieniem do płytek Iroko Zaciemnia całkiem nieźle. I o to mi właśnie chodziło, bo czasami cieżko się na coś zdecydować. Cieszę się że pomogłam Moja brązowa zasłanie prawie całkiem światło, które akurat i na telewizor i na komputer pada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benta 02.05.2012 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Łukasz12345 i Madzioochna pomogliście mi w podjęciu decyzji, za co wielkie dzięki. Oczywiście kupuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
momon 07.07.2014 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Witam.Poszukuje takich typów rolet, które po zaciągnięciu w słoneczny dzień zrobią w pokoju ciemność lub chociaż szarówkę. Myślałem o bambusowych, ale one mają takie szparki przez, które świeci słońce. Materiałowe są za cienkie, miałem już niebieskie, brązowe i to dalej nie to. Co polecicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 09.07.2014 04:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Witam. Poszukuje takich typów rolet, które po zaciągnięciu w słoneczny dzień zrobią w pokoju ciemność lub chociaż szarówkę. Myślałem o bambusowych, ale one mają takie szparki przez, które świeci słońce. Materiałowe są za cienkie, miałem już niebieskie, brązowe i to dalej nie to. Co polecicie? Wybierz tkaninę podgumowaną, będzie ciemność. Dodatkowo trochę zabezpiecza przed nagrzewaniem się pomieszczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
momon 09.07.2014 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Gdzie ja to kupie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 09.07.2014 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Gdzie ja to kupie? Każda firma montująca rolety powinna miec do wyboru różne tkaniny, w tym całkowicie zaciemniające. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
momon 09.07.2014 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catalinka 25.07.2014 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Każda firma montująca rolety powinna miec do wyboru różne tkaniny, w tym całkowicie zaciemniające. Ja szukałam takich w Warszawie i trafiłam na firmę INDOMED. Kupiłam sobie u nich właśnie takie podgumowane do sypialni. Z kolei jest też duży wybór materiałów, które dobijają światło słoneczne, co za tym idzie pokój się nie nagrzewa, ale nie panują w nim jakieś egipskie ciemności i takie zamierzam nabyć do salonu. W tej samej firmie zresztą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALA MAJ 26.07.2014 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2014 reklamy gdzie indziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viola97 27.07.2014 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 Czy mógłby mi ktoś polecić dobrą firmę w Warszawie lub okolicach produkującą i montującą rolety do okien drewniane? A tak w ogóle to jakie są Wasze doświadczenia z tego typu roletami, czy oprócz wyglądu są funkcjonalne?Widziałam takie na fotkach i postanowiłam, że chcę właśnie takie u siebie.Będę wdzięczna za info i namiary, można na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichałGrajewski 16.10.2014 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2014 Ja szukałam takich w Warszawie i trafiłam na firmę INDOMED. Kupiłam sobie u nich właśnie takie podgumowane do sypialni. Z kolei jest też duży wybór materiałów, które dobijają światło słoneczne, co za tym idzie pokój się nie nagrzewa, ale nie panują w nim jakieś egipskie ciemności i takie zamierzam nabyć do salonu. W tej samej firmie zresztą. Czyli firma w porządku? Też szukam takich zaciemniających, firm wiele, szukam jakiejś sprawdzonej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catalinka 17.11.2014 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 Michał tak, moim zdaniem w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katopo 09.04.2017 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 Chciałbym u siebie założyć rolety na oknie ale mam pewien problem. Po remoncie i równaniu ścian jak otworzę okno to zostaje mi z boku luka tylko około 2/2,5cm. Nie wcisnę tam oczywiście zwykłej rolety wewnętrznej. Czy jest jakaś opcja na taką sytuację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juniorka 11.04.2017 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 katopo, możesz mieć rolety zamontowane bezpośrednio pod ramą okna. Coś jak np. tu https://www.google.pl/search?q=rolety+okno&client=firefox-b&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjc0tyoipzTAhXIDCwKHcm5BuMQ_AUICCgB&biw=1366&bih=603#imgrc=Zft8IxmOpDSlYM: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krystian232 24.04.2023 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2023 (edytowane) Zastanawiam się nad wymianą rolet zewnętrznych w moim domu, dlatego zacząłem przeglądać oferty różnych firm - . Nie wiem na co powinienem zwrócić największą uwagę podczas wyboru rolet, dlatego liczę na Waszą pomoc. Edytowane 26 Kwietnia 2023 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 24.04.2023 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2023 Zastanawiam się nad wymianą rolet zewnętrznych w moim domu, dlatego zacząłem przeglądać oferty różnych firm. Nie wiem na co powinienem zwrócić największą uwagę podczas wyboru rolet, dlatego liczę na Waszą pomoc. Dlaczego chcesz wymienić rolety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krystian232 25.04.2023 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2023 Ponieważ stare są już mocno zniszczone, w niektórych mechanizmy są juz uszkodzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts