reed 20.02.2012 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Witam.Jestem tu nowy wiec prosze o wyrozumialosc.Mieszkam w domku ktory jest podzielony na dwa mieszkania parter zamieszkuje sasiadka a ja mam gorne mieszkanie.Metraz mojego mieszkania to okolo 80m.Mam 3 letni piec gazowy nowa instalacja , grzejniki i od pewnego czasu przychodza mi co raz wieksze rachunki za gaz ostatnio dostalem 1650zl za dwa miesiace zuzycie bylo 801 metrow szesciennych.Temperatura na czujce jest ustawiona na 21.5 stopnia.Nigdy takich rachunkow nie mialem najwiekszy jaki byl ostatniej zimiy to bylo 1200zl.Dom byl remontowany pare lat tem,u jest w dobrym stanie tylko nie ocieplony.Dodam ze moja sasiadka to stara kobieta i na okres ziomowy wyjezdza,jej mieszkanie jest nie ogrzewane ale robi to co roku i rachunki byly zawzsze takie same tylko teraz to juz mega przesada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aadamuss24 20.02.2012 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Jak na dom bez ocieplenia to nie jest źle. Porownujesz raz metry a raz złotówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reed 20.02.2012 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 W porownaniu z poprzednia zima jest wieksze zuzycie gazu a takiej strasznej zimy teraz nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
william.bonawentura 20.02.2012 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 W porownaniu z poprzednia zima jest wieksze zuzycie gazu a takiej strasznej zimy teraz nie ma. IMHO mieliśmy dość srogi miesiąc za sobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reed 20.02.2012 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Moze i byl.Dwa lata temu przeciesz byly takie mrozy ze woda rurach zamarzala i nigdy takiego zuzycia nie mialem i wtedy najwiekszy rachunek mialem 1200zl i duzo miej gazu poszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aadamuss24 20.02.2012 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Ale podaj zuzycie w metrach. Dwa lata temu gaz był tańszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reed 20.02.2012 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Bym musial odkopac stare rachunki ,ale nigdy nie bylo zuzycia 800 metrow na dwa miechy jak jest teraz.Kociol mam ustawiony na 60 stopni ,temperture w dzien na 21.5 stopnia i wnocy tak samo moze cos w ustawieniach mam zle.Nawet przy tej temp. czuc ze jest chlodno w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
surgi22 20.02.2012 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Przy tej ilości danych co podałeś to tylko wróżka może pomóc . PS, Pewne jest że ogrzewasz również sąsiadkę i masz duże straty przez brak ocieplenia reszta to tylko domysły być mogą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reed 20.02.2012 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Jakie dane mam napisac bo slabo sie orientuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kbab 20.02.2012 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Jakie dane mam napisac bo slabo sie orientuje daj coś z siebie - takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts