morobek 20.02.2012 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 WitamCzy ktoś z forumowiczów posiada piec Defro AKM UNI i spala w nim pellet?? Jeżeli tak proszę o opinie ,jakie macie nastawy na piecu i ogólnie wrażenia użytkowników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalz2x 27.02.2012 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Witam Czy ktoś z forumowiczów posiada piec Defro AKM UNI i spala w nim pellet?? Jeżeli tak proszę o opinie ,jakie macie nastawy na piecu i ogólnie wrażenia użytkowników Witam. Podlaczam sie pod pytanie. Czy ktos grzeje nim wode latem? Dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepe11 27.03.2012 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Witam, Spalam pellet 17 tys kj, nastawy praca 16 s, przerwa 50, wentylator 30, podtrzymanie praca 30 s co 15 minut went 20 s co 30 min. Spala się OK podnosi temperaturę, problem jest w dniach z silnym wiatrem podczas długiego potrzymania wypala się i podajnik się grzeje .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepe11 28.03.2012 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Chętnie powymieniam się doświadczeniami z tym piecem. Ja mam AKM UNI 22 od 2 sezonów. Palę w nim też ekogroszkiem, ekogroszkiem z owsem a czasami alternatywnie drewnem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalz2x 14.10.2012 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Chętnie powymieniam się doświadczeniami z tym piecem. Ja mam AKM UNI 22 od 2 sezonów. Palę w nim też ekogroszkiem, ekogroszkiem z owsem a czasami alternatywnie drewnem. Czy grzejesz nim wode latem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morobek 21.12.2012 14:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 troszkę pomroziło i czasu trochę minęło od mojego pierwszego pytania....zatem ponawiam pytanie...jak teraz zachowują się Wasze AKM - y ??? Proszę o opinie i nastawy na piecach oraz orientacyjne ilości spalanego pelletu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts