Draxo 22.02.2012 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Na mojej działce planuję wykonać ogrodzenie z siatki leśnej . Planuję taką : http://ogrodzenia24.eu/siatka-lesna-1601615-g6-50-super-gesta-p-339.html . 1. Nie będzie za niska ? 2. Oczka nie za małe ?3. Drut nie za cienki ?4. Jak zabezpieczyć kołki przed gniciem ?5. Jak głęboko je wkopać ?6. Jak mocować , naciągać siatkę ?7. Jak często dawać słupki , zastrzały ? Działka ma 48m szerokości . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kosadob 24.02.2012 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Witam. Kupowałem u nich siatkę leśną, wysokość 150 cm oczka 15 x 15, realizacja zamówienia błyskawiczna. Kołków ja nie zabezpieczam, mam otaczane z koryWkopywał będę na ok 70 cmSiatkę mocował będę skoblami, do każdej rolki dają chyba 100 szt gratisSłupki będę dawał co ok. 3 m. Traktuję to ogrodzenie wyłącznie jako ogrodzenie robocze, czyli na czas budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts