mieszkooo17 22.02.2012 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 ktoś się orientuje jaka jest może nie od razu jak w temacie najlepsza, ale dobra firma? bardzo mi zależy na szybkiej wymianie, a nie chce się kierować reklamami poszczególnych firm, bo wiadomo, jakie są funkcje reklamy i że łatwo można się na nich po prostu przejechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blokno 22.02.2012 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 ktoś się orientuje jaka jest może nie od razu jak w temacie najlepsza, ale dobra firma? bardzo mi zależy na szybkiej wymianie, a nie chce się kierować reklamami poszczególnych firm, bo wiadomo, jakie są funkcje reklamy i że łatwo można się na nich po prostu przejechać. Nie wiem czy najlepsze, ale na pewno działające sklepy znajdziesz TU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T12345T 22.02.2012 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Nie wiem czy najlepsze, ale na pewno działające sklepy znajdzieszTU. Dobre:-). TU też możesz poszukać działających nie wiadomo czy najlepszych:-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 24.02.2012 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Dobre:-). TU też możesz poszukać działających nie wiadomo czy najlepszych:-). hahaha:D a jak znajdze firme okna TU:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koka1 24.02.2012 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 ktoś się orientuje jaka jest może nie od razu jak w temacie najlepsza, ale dobra firma? bardzo mi zależy na szybkiej wymianie, a nie chce się kierować reklamami poszczególnych firm, bo wiadomo, jakie są funkcje reklamy i że łatwo można się na nich po prostu przejechać. Koledzy doradzili Ci poszukać, bo u wujka Google'a, zawsze warto. Tym bardziej proponuję, bo na samym osiedlu Bocianowo znajdziesz firmę, która będzie odpowiednia i dla jakości, i dla kieszeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koka1 24.02.2012 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 A w ogóle, to trzeba ustalić co się chce montować, ile można wydać, a dopiero potem szukać. Stolarka - temat rzeka, zwłaszcza tu, na FM. Dopóki nie sprecyzujesz swoich oczekiwań, nikt Cię nie zrozumie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts