Karoli 22.02.2012 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Witam,otóż mam problem z podłączeniem misy WC stojącej do Geberitu model Duofix do WC H112. Bardzo proszę o radę bo mój hydraulik mówi, że się nie da. Natomiast sprzedawca zapewniał, że się da.Teraz jestem w kropce bo sama do rozwiązania tej zagadki nie mogę dojść. Odpływ w wc jest na wysokości 180mm, drugi na wys. 360. dziękuję za pomoc i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hrabia36 22.02.2012 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Oczywiście,że się nie da. Geberit to stelaż i potrzebuje miski WC PODWIESZANEJ !!!!!!!!!!!!!! Miska WC stojąca niestety nie pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karoli 22.02.2012 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 ok już wpadłam na pomysł wiec się da Geberit będzie pełnił funkcje samej spłuczki, odpływ hydraulik musi osadzić na czymś innym przy czym musi wyciąć metalowy szczebel pierwszy od dołu, żeby nie wadziła rura przy podnoszeniu stelaża na nóżkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 23.02.2012 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 A z ciekawości - dlaczego mając już postawiony stelaż Geberita chcesz go zepsuć i podłączyć do niego gorszy użytkowo rodzaj kibla? Nie lepiej go wykorzystać zgodnie z przeznaczeniem? J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robdk 23.02.2012 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 tym bardziej, że są kibelki z tej samej serii w wykonaniu stojącym jak i podwieszanym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karoli 23.02.2012 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Jarku, wiele względów zdecydowało, że wc będzie stojący, to kwestia gustu. Mnie wiszące nie przekonują ale rozumiem, że inni nie widzą poza nimi żadnej alternatywy a stelaż był użyty by nie stawiać ścianki do samej spłuczki (stelaż nie jest mocowany bezpośrednio do ściany) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts