Turlututu 03.10.2012 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Ja mam pytanie do podlogowki. Bedziecie miec regulacje temperatury w kazdym pomieszczeniu osobno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alija 03.10.2012 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Tak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 03.10.2012 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Ależ labirynty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alija 03.10.2012 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 (edytowane) A ja z nastepnym dylematem....wrotce zbliza sie termin prac elewacyjnych musze zatem postanowic i przekazac jaka wybralam. Poczatkowo myslalam, ze zostanie biala. Dachowki sa w kolorze szarego lupka, ramy okien kolorem bardzo zbilzonym. Od strony drzwi frontowych na scianie nie ma zadnych okien w zwiazku z czym ta sciana wydaje sie bardzo "nudna". Pomyslalam o boniach w kolorze szarym. Rysunki-plany nie sa moze profesjonalne, ale dosc dobrze oddaja rzeczywistosc. Poradzcie prosze. Edytowane 3 Października 2012 przez Alija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alija 03.10.2012 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 a moze tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 03.10.2012 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Aluś, Musisz najpierw zainstalować u siebie ten program z Paradyża - zainstalowałaś? Jeśli tak, to otwierasz najpierw program (klikając "uruchom"), a dopiero potem mój załącznik (poprzez wybór "wczytaj istniejący projekt") . Na pewno zadziała Co do elewacji, to moja pięta achillesowa . Męczę się ze swoją też klejąc i kombinując. Głosuję na wersję III, ale bez przekonania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Turlututu 03.10.2012 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Nas na szczescie problem wyboru elewacji omija, z Twoich rozwiazan najbardziej podoba mi sie 4 lub 3. Bawilam sie troche, ale nie osiagnelam wiele wiecej. Ale moze Cie natchnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alija 03.10.2012 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Ewus program mialam wczesniej zainstalowany i pobralam projekt z dysku, ktorego wczesniej zapisalam. Wszystko funkcjonowalo do momentu az program zaczal wczytywac ten plik, po czasie nie reagowal juz wcale. Turlututu dziekuje za wizki Walsnie o cos takiego mi chodzilo, czyli "ksztalt" tych boni, a ja tutaj jakies paski maluje:bash: Podoba mi sie drugi wariant, z tym, ze musze pomyslec jak z drugiej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 03.10.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Wyślę jeszcze raz Alu. A sam program się otwiera? O i tu już zaczynam to lepiej czuć . Ten czuję najbardziej http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=140044&d=1349285858 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alija 03.10.2012 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Mnie tez ten drugi wariant najbardziej podszedl. Ewo program otwieram, moge tez otworzyc czy wczytac z dysku moje pliki, ktore wczesniej zapisalam. Natomiast Twojego nie da rady:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alija 03.10.2012 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Taki problem wyskakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alija 03.10.2012 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 (edytowane) z drugiej strony w ten sposob? Edytowane 4 Października 2012 przez Alija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 03.10.2012 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Aaa... Już wiem . Ty masz nową wersję, a ja pracuję na starej . Ściągnęłam nową by spróbować, ale mój Norton potraktował ją jako niebezpiecznego wirusa i usunął . Spróbuję Ci przesłać tę starszą wersję mojego programu. Teraz powinno się udać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Turlututu 04.10.2012 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 z drugiej strony w ten sposob? Mnie sie podoba. Chyba nic bym nie zmieniala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alija 04.10.2012 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Ewo przeslalas moze te stara wersje programu?. Bo ja nic nie dostalam. Turlututu dzieki, to zreszta Twoja zasluga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 04.10.2012 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Z Twoich wersja nr 2 z cienkimi paseczkami, a najbardziej to mi się podoba ta wersja co juliannieA może z drugiej strony zrobić tylko odbicie lustrzane tej ścianki z drzwiami (tzn "dekor" z lewej strony od podłoża do dachu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alija 04.10.2012 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 (edytowane) Od strony tarasu raczej zostawic jak jest? matko, ale was mecze z ta elewacja. Edytowane 4 Października 2012 przez Alija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Turlututu 04.10.2012 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Ja bym od tarasu nic nie robila. Za duzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alija 04.10.2012 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 dzieki Domi za oddany glos Sprobuje zobrazowac Twoj pomysl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alija 04.10.2012 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Nie wiem czy dokladnie o to chodzilo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts