Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wnętrza Alijkowego domu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 871
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ewus to sa wizki zrobione w programie Ikei, ale moja sypialnia ma wlasciwie ten sam ksztal i podloga jest bardzo zblizona kolorystyczne do mojej. Nie ma w niej szafy(za lozkiem jest garderoba) a okno nie jest balkonowe.

Oj nie sadze, by Pesteczka interesowala sie takim wnetrzem, to raczej nie w jej guscie;) choc nie ukrywam, ze bardzo cenie sobie jej wskazowki i rady(z innych watkow)To prawdziwa artystka :)

nita83 dziekuje bardzo za oddany glos :) 1 i 2 opcja wymaga troche wiecej fatygi i kosztow, natomiast 3 chyba najbardziej przypadla mojemu M, wiadomo z jakich wzgledow;)

Alu super ta bawialnia na stryszku,dzieci muszą być zachwycone.

Ja wiem jak to jest z tym kupowaniem na raty po trochu,my też tak teraz kupujemy ,co miesiąc sobie przeznaczamy jakąś sumę na dom.

Jak ci się mieszka? masz fajnych sąsiadów?

Bardzo podoba mi się łazienka z drewnianą konsolką pod umywalkę.

Pozdrowienia z Polski :)

Ja powiem szczerze,że chyba też wybrałabym 1 wersję sypialni

Hejka :)

Dom powoli sie zapelnia od gosci ;) w niedziele synek ma komunie, wiec troche sie dzieje...

Od niedzieli goszcze rodzicow, jutro zawita siostra a w sobote brat z rodzina. :)

Aneczko juz zaczelam sie martwic co z Toba, fajnie, ze sie odezwalas. Tez mielismy problemy z firma "V" Mam nadzieje, ze szybciutko wrocisz na FM.

Powodzenia w przeprowadzce :)

Ewus lozko. komoda i szafeczki stoja. Wprawdzie nie ma wiele miejsca w sypilani, ale przynajmniej moge sie wysypiac.

Co do scian, poczekamy do przyszlego miesiaca...

Modena witam serdecznie Rybniczanke:welcome:

Ciesze sie, ze i Tobie sie podoba i zapraszam czesiej :)

Basiu dzieci sa zachwycone, szczegolnie coreczka i przede wszystkim w pokoju ma zawsze posprzatane :)

Super sie mieszka, sasiadow mamy ok, ostatnio poznalam Polke, ktora pochodzi z Tarnowskich Gor, bardzo fajna kobita:)