Alija 11.04.2013 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 jaki sliczny motylek w awatarku... O tak, pewnie w przyszlosci bedzie wykorzystany jako pokoj wypoczynkowy. chyba procz Ewy nikt juz tu nie zaglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 11.04.2013 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Ja zaglądam!!! Tylko nie zawsze mam czas zeby pisać! Łazienka z turkusem... piekna!Lampa nad stołem super!A meble kuchenne całkiem nieżle się wpasowały w nowe miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alija 13.04.2013 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 (edytowane) Ciesze sie Madziu:D:hug: i dziekuje. Mam pytanie, co myslicie o takim zestawieniu. Glownie chodzi mi o kolor scian, mebli i podlogi? zdjecie powiekszy sie po kliknieciu. http://images50.fotosik.pl/1920/8c25ffb9937355b8m.jpg Edytowane 13 Kwietnia 2013 przez Alija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 13.04.2013 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Powiem tak - sama nie wpadłabym na takie połączenie, ale w zestawieniu wygląda nieźle A Ty w sypialni nie masz jeszcze podłogi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alija 13.04.2013 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Ewus mam i jest bardzo podoba do tej co na zdjeciu. Jeszcze dwie opcje i prosze doradzcie, ktora wyglada najbardziej korzystnie. http://images47.fotosik.pl/1788/c57c7b259fc65effm.jpg http://images38.fotosik.pl/2014/351bef0011b5d4f6m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 13.04.2013 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Alusia, a to są wizki Twojej sypialni? Najbardziej do mnie gada ta z jasną deską za łóżkiem. Najmniej ta z granatem, ale Pesteczka jak tu zajrzy to raczej wybierze granat . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 13.04.2013 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 mi się podoba 1 i 3. Pierwsza bardziej przytulna i hmm optymistyczna, granatowa bardziej elegancka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alija 14.04.2013 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Ewus to sa wizki zrobione w programie Ikei, ale moja sypialnia ma wlasciwie ten sam ksztal i podloga jest bardzo zblizona kolorystyczne do mojej. Nie ma w niej szafy(za lozkiem jest garderoba) a okno nie jest balkonowe. Oj nie sadze, by Pesteczka interesowala sie takim wnetrzem, to raczej nie w jej guscie;) choc nie ukrywam, ze bardzo cenie sobie jej wskazowki i rady(z innych watkow)To prawdziwa artystka nita83 dziekuje bardzo za oddany glos 1 i 2 opcja wymaga troche wiecej fatygi i kosztow, natomiast 3 chyba najbardziej przypadla mojemu M, wiadomo z jakich wzgledow;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 14.04.2013 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 No to naraziłam się Twojemu M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alija 14.04.2013 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Ja sie sklaniam bardziej do 1 wersji, ale tak do konca nie jestem jeszcze zdecydowana:rolleyes:zastanawiam sie jakie deski(material) wykorzystac na te sciane. Licze na jakies podpowiedzi:yes: Ewus nie ma tak zle Ide skladac szafke nocna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 14.04.2013 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Jak dla mnie wersja 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 14.04.2013 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 ja 3... uwielbiam granaty we wnętrzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Turlututu 15.04.2013 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Alus, wpadam przelotem i pozdrawiam. Zdjec nie jestem w stanie zobaczyc, bo na super-duper-internetowym-chwoliwym-sticku z Tchibo (z Tchibo? Hahahahaha! - w koncu rozumiem ta reklama), to mimo ze zdazylam odwiedzic Aldi na piechote, to sie nie zaladowal ani kawalek. Ale na pewno jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 19.04.2013 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Jak łóżko i szafki? Stoją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
modena 20.04.2013 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 Witam się ładnie:) Podglądam od czasu do czasu:D. Podoba mi się Gratuluję przeprowadzki Macie śliczne duże okna - suuuuper. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 21.04.2013 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 mi się podoba 1 i 3. Pierwsza bardziej przytulna i hmm optymistyczna, granatowa bardziej elegancka też tak to odbieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 21.04.2013 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Alu super ta bawialnia na stryszku,dzieci muszą być zachwycone. Ja wiem jak to jest z tym kupowaniem na raty po trochu,my też tak teraz kupujemy ,co miesiąc sobie przeznaczamy jakąś sumę na dom. Jak ci się mieszka? masz fajnych sąsiadów? Bardzo podoba mi się łazienka z drewnianą konsolką pod umywalkę. Pozdrowienia z Polski Ja powiem szczerze,że chyba też wybrałabym 1 wersję sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alija 23.04.2013 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Hejka Dom powoli sie zapelnia od gosci w niedziele synek ma komunie, wiec troche sie dzieje... Od niedzieli goszcze rodzicow, jutro zawita siostra a w sobote brat z rodzina. Aneczko juz zaczelam sie martwic co z Toba, fajnie, ze sie odezwalas. Tez mielismy problemy z firma "V" Mam nadzieje, ze szybciutko wrocisz na FM. Powodzenia w przeprowadzce Ewus lozko. komoda i szafeczki stoja. Wprawdzie nie ma wiele miejsca w sypilani, ale przynajmniej moge sie wysypiac. Co do scian, poczekamy do przyszlego miesiaca... Modena witam serdecznie Rybniczanke:welcome: Ciesze sie, ze i Tobie sie podoba i zapraszam czesiej Basiu dzieci sa zachwycone, szczegolnie coreczka i przede wszystkim w pokoju ma zawsze posprzatane Super sie mieszka, sasiadow mamy ok, ostatnio poznalam Polke, ktora pochodzi z Tarnowskich Gor, bardzo fajna kobita:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majchrowskadorota 29.04.2013 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Witaj Alicjo!!Bardzo podobają mi się lampy nad stołem w jadalni napiszesz skad i za ile?PozdrawiamDoreota majchrowska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 30.04.2013 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Doroto, Wyręczę Alicję, bo chyba rzadziej tu teraz zagląda . Lampa jest kupiona w DE - TUTAJ Alusia odezwij się czasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts