szocik 06.09.2012 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 A układ sprzętów pozostaje taki jak na Madzi propozycji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alija 06.09.2012 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 tak...wc nawet jest przesuniete bardziej w lewo (w strone drzwi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 06.09.2012 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 A masz wybrane już płytki? Jaka seria? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alija 06.09.2012 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Niezupelnie....ale myslalam o bialo - "drewniannej" kolorystyce. Jako przyklad mozesz "uzyc" plytek Paradyz z kolekcji My Way. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 06.09.2012 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 A masz jakis pomysł na ich ułożenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alija 06.09.2012 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Madziu (tak chyba masz na imie) ja jestem laikiem w tym temacie, dlatego ciezko jest mi cos w tej materii stworzyc. Ewa zrobila wczesniej projekt, ale niestety pod prysznicem bedzie brodzik wpuszony w podloge i nie bedzie tego efektu. Tutaj sa wizki Ewy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alija 06.09.2012 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 I tutaj jeszcze inne wersje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 06.09.2012 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 (edytowane) Cześć Dziewczyny:-) Prace nad projektem trwają Ala, ale Ty mnie chyba w błąd wprowadziłaś z tymi płytkami do rodzinnej łazienki, bo z tego, co teraz czytam to tam mają być akcenty drewniane:rolleyes: Widziałam wcześniej wizualizacje Ewy, ale myślałam, że zmieniłaś zdanie i wybrałaś inne płytki, własnie ten paradyż taranto:) Edit: A ten szary pas pod ścianą z umywalką i i pod wanną to ja z rzutu sobie przerysowałam. Nie wiem dlaczego na rzucie jest podana odległość od ściany 16,5 cm:rolleyes: Co to jest Alu:rolleyes: ? Edytowane 6 Września 2012 przez Magda 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 06.09.2012 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Wiesz co no ja laik tez jestem, ale może cos wspolnymi siłami wyjdzie nam ciekawego Szczerze mowiąc to tez mi przeszło przez mysl zeby pociągnąc pasek drewna wzdłuz wanny, ale skoro brodzik musi byc wpuszczany to nie bedzie efektu. Ja ci zaproponuję coś kompletnie innego (bo na razie na wersję drewnianą pomysłu nie mam ) Płytki w których ja nadal jestem zakochana (mimo, ze ich u mnie nie bedzie). To płytki saloni lumina - wersja matowa z dekorem. Przez pewien czas zastanawiałam się zeby na podłoge do tych płytek dac własnie płytke drewnopodobną. Mozna byłoby wtedy szafkę dac w kolorze tej drewnopodobnej płytki. Niestety moj program zbyt słaby jest zeby efekt dobrze uchwycić (ten program nawet uroku płytek nie oddaje, ale nawet julianna która liści nie lubi lumina sie zainteresowała) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alija 06.09.2012 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Madziu 34 taranto ma byc w goscinnej lazience. jesli faktycznie wprowadzilam Cie w blad to b. przepraszam. Jesli chodzi o ta odleglosc to tam powstanie plyta kart. - gips, poniewaz jest tam sciana ze skosem. W tym miejscu ma byc zawieszone/wklejone lustro, a ze sciana ta byla za nisko, musielismy "dostawic" ta plyte. Miedzy sciana a plyta jest 16,5 cm. wolnego miejsca, gdzie umieszczone sa podlaczenia. W tej plycie mozna tez zrobic wneki, np. nad wanna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 06.09.2012 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 to w tej łazience jest skos??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alija 06.09.2012 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 O matko!!! o tym tez nie wspomnialam? wyglada mniej wiecej tak.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 06.09.2012 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Madziu 34 taranto ma byc w goscinnej lazience. jesli faktycznie wprowadzilam Cie w blad to b. przepraszam. Jesli chodzi o ta odleglosc to tam powstanie plyta kart. - gips, poniewaz jest tam sciana ze skosem. W tym miejscu ma byc zawieszone/wklejone lustro, a ze sciana ta byla za nisko, musielismy "dostawic" ta plyte. Miedzy sciana a plyta jest 16,5 cm. wolnego miejsca, gdzie umieszczone sa podlaczenia. W tej plycie mozna tez zrobic wneki, np. nad wanna. Ala, nic się nie stało, al sprawdziłam jeszcze raz naszą rozmowę na stronie 2 i rzeczywiście pomyliłaś rodzinną z gościnna A co do tej ścianki: czy dobrze, że jest u mnie na rzucie uwzględniona? Płytki na podłodze będą sie od niej zaczynały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alija 06.09.2012 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Madziu plytki sa naprawde sliczne, nawet poszukalam w Google... ale ja raczej zostane przy drewnopodobnych poza tym tutaj ich napewno nie znajde. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 06.09.2012 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 jak jest skos, to moj pomysł nie pasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alija 06.09.2012 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Madziu pomysl jest swietny, bardzo podobaja mi sie plytki w pionie, ale raczej bylam nastawiona na plytki bez dekorow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 06.09.2012 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 a tak wogóle to czemu nie moze byc prysznic bez brodzika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 06.09.2012 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 no co do nastawienia sie na cos... he he he...zanim zaczniesz realizowac swoją lazienke to koncepcje zmienisz 100 razy i z biało-drewnianej wyjdzie ci np szara z fototapetą (zajrzyj do mojego watku a zobaczysz ile razy zmieniały mi sie wizje dolnej łazienki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alija 06.09.2012 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Madziu34 chyba tam nie ma tej scianki naniesionej. Czy sciana z oknem ma wymiar 3.43? Madziu moze, moze j, aleja chialam w tym miejscu plytki drewnopodobne, a M uparl sie na brodzik. W dolenj lazience jeszcze uprosilam na mozaike,ale w gornej nie dal sie przekonac:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alija 06.09.2012 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 a w to nie watpie, moja tez sie juz zmienila z bialo-czarnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts