Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wnętrza Alijkowego domu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 871
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć Dziewczyny:-)

Prace nad projektem trwają:rolleyes:

Ala, ale Ty mnie chyba w błąd wprowadziłaś z tymi płytkami do rodzinnej łazienki, bo z tego, co teraz czytam to tam mają być akcenty drewniane:rolleyes: Widziałam wcześniej wizualizacje Ewy, ale myślałam, że zmieniłaś zdanie i wybrałaś inne płytki, własnie ten paradyż taranto:)

Edit: A ten szary pas pod ścianą z umywalką i i pod wanną to ja z rzutu sobie przerysowałam. Nie wiem dlaczego na rzucie jest podana odległość od ściany 16,5 cm:rolleyes: Co to jest Alu:rolleyes::rolleyes: ?

Edytowane przez Magda 34

Wiesz co no ja laik tez jestem, ale może cos wspolnymi siłami wyjdzie nam ciekawego :)

Szczerze mowiąc to tez mi przeszło przez mysl zeby pociągnąc pasek drewna wzdłuz wanny, ale skoro brodzik musi byc wpuszczany to nie bedzie efektu.

Ja ci zaproponuję coś kompletnie innego (bo na razie na wersję drewnianą pomysłu nie mam :))

Płytki w których ja nadal jestem zakochana (mimo, ze ich u mnie nie bedzie). To płytki saloni lumina - wersja matowa z dekorem. Przez pewien czas zastanawiałam się zeby na podłoge do tych płytek dac własnie płytke drewnopodobną. Mozna byłoby wtedy szafkę dac w kolorze tej drewnopodobnej płytki. Niestety moj program zbyt słaby jest zeby efekt dobrze uchwycić (ten program nawet uroku płytek nie oddaje, ale nawet julianna która liści nie lubi lumina sie zainteresowała)

alija2.JPG

Madziu 34 taranto ma byc w goscinnej lazience. ;)

jesli faktycznie wprowadzilam Cie w blad to b. przepraszam.:rolleyes:

Jesli chodzi o ta odleglosc to tam powstanie plyta kart. - gips, poniewaz jest tam sciana ze skosem. W tym miejscu ma byc zawieszone/wklejone lustro, a ze sciana ta byla za nisko, musielismy "dostawic" ta plyte. Miedzy sciana a plyta jest 16,5 cm. wolnego miejsca, gdzie umieszczone sa podlaczenia. W tej plycie mozna tez zrobic wneki, np. nad wanna.

Madziu 34 taranto ma byc w goscinnej lazience. ;)

jesli faktycznie wprowadzilam Cie w blad to b. przepraszam.:rolleyes:

Jesli chodzi o ta odleglosc to tam powstanie plyta kart. - gips, poniewaz jest tam sciana ze skosem. W tym miejscu ma byc zawieszone/wklejone lustro, a ze sciana ta byla za nisko, musielismy "dostawic" ta plyte. Miedzy sciana a plyta jest 16,5 cm. wolnego miejsca, gdzie umieszczone sa podlaczenia. W tej plycie mozna tez zrobic wneki, np. nad wanna.

Ala, nic się nie stało, al sprawdziłam jeszcze raz naszą rozmowę na stronie 2 i rzeczywiście pomyliłaś rodzinną z gościnna :D

A co do tej ścianki: czy dobrze, że jest u mnie na rzucie uwzględniona? Płytki na podłodze będą sie od niej zaczynały?