xMIKI 22.02.2012 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Ratunku!!!Wdepnąłem w temat murowania z silikatu.Prezes kazał mi sprawdzić jak szacują się stawki ,to znaczy ile trzeba zapłacić murarzowi za 1m2 murowania (piłę do betonu zaprawę z betoniarni, silkę podaną dźwigiem pod nos) zapewnia firma. Pomóżcie proszę bo Prezes w najlepszym przypadku obetnie mi z wypłaty a już nie chcę myśleć co będzie w najgorszym wypadku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 22.02.2012 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Może znajdź w necie paru wykonawców i ich obdzwoń jutro z rana ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xMIKI 22.02.2012 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Dzięki, próbowałem zasłaniają się tajemnicą handlową. Bzdura ale co zrobić. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts