Zielony ogród 27.02.2012 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Mi się wydaje, że jedynym problemem tego domku jest wysoka piwnica i właśnie należy oddzielić ją kolorystycznie by frontowa elewacja się obniżyła (poszerzyła). Widzę na ogrodzeniu klinkier czerwony - może na cokół dać taką samą płytkę klinkierową albo w inny sposób go wyróżnić (inna okładzina albo tynk mozaikowy) - nawiązując np. do koloru dachu. Możesz użyć np. też tej aplikacji: http://www.fast.zgora.pl/kolory/ popieram, dom sie wydaje za niski ze względu na wielkość okien optyczne obniżenie domu przez oddzielenie kolorem podmurówki bardzo poprawiło proporcje. lewe okno jest za wysoko nad ziemią -dlatego tak głupio wygląda ogród z wysokimi krzewami-drzewami blisko ścian bardzo upiększy ten dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ważka2 06.03.2012 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 troszkę mnie tu nie było-obowiązki:)dziękuję za ciekawe propozycje ,bo podoba mi się i pomysł boniowania ciemniejszym tynkiem i kamień i to drewienko też-trzeba będzie cosik wybrać .ale mam jeszcze takie przemyślenia :czy przy podzieleniu budynku na 3 części (tak jak było to wcześniej pokazane na przykładowych zdjęciach) np.drewnem bądż kamieniem podmurówkę też uwzględniać ?i wracam do tego małego zadaszenia nad schodami czy gdyby tam zmienić na ^ -jako dwuspadowy nie wyglądałoby to lepiej ?ktoś też podał pomysł przerobienia schodów ,żeby "patrzyły" z przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts