miki121 25.02.2012 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 No fakt jeden z moich klientów był zadowolony ze spotkania u was i wiem że będzie ciągnoł temat dalej aby z wami zrobić kominek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pietro Muratore 26.02.2012 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 We Włoszech wchodząc do sklepu spotykasz się z uśmiechem i powitaniem (nawet jeśli inny Polak coś ukradł godzinę wcześniej). Potrzeba jeszcze 30 lat. Mam nadzieję, że dożyję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 26.02.2012 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Aż tak było źle ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest-Natura 26.02.2012 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 (edytowane) Witam. A w "egiptowie" to bez kija na targ lepiej nie wchodzić ... Fajny zwyczaj jest też w krajach islamskich - jak zaczynasz rozmowę ze sprzedawcą to musi się ona skończyć zakupem, inaczej do linczu dochodzi ... A w Tesco lub Auchan'ie Panie Kasjerki ze strachem w oczach patrzą na nabuzowanych miłością bliźniego "wózkopchaczy", którym nie daj boże jakiś kod paskowy nie wskoczy na kasie ... No ludzie ... litości ... poczytajcie sobie na Onecie komentarze frustratów, tyczące się wygranej Radwańskiej w Dubaju ... normalnie żal żeby dziewczyna zwyciężała gdziekolwiek ... My Polacy mamy jedną zajefajną cechę narodową - zawsze nam źle. A jak jest dobrze to i tak nie do końca ... i musimy opowiedzieć o tych naszych problemach innej osobie żeby sobie ulżyć. Pozdrawiam. Edytowane 26 Lutego 2012 przez Forest-Natura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pietro Muratore 26.02.2012 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Aż tak było źle ??? Nie, nie było źle. Pojawiły się wreszcie przydomowe oczyszczalnie ścieków i producenci pięknych drewnianych drzwi wejściowych. Wystawa bogatsza niż ostatnio, takie odnoszę wrażenie. Zdecydowana większość wystawców w miły i kompetentny sposób przedstawiała informacje o swoim produkcie. Ale żeby nie było tak słodko, jeden ze sprzedawców pianki do ocieplenia postawił sobie dwa akwaria. Lewe przegrodził swoją pianką ok 8 -10 cm a drugie wełną mineralną. Następnie puścił ciepłe powietrze od spodu a od góry wsunął czujniki temperatury. Na lewym termometrze było 29 st. a na prawym 33 st. Czyli Pan udowadniał, że jego pianka lepiej zatrzymuje ciepło. Zwróciłem mu uwagę, że lewy czujnik wisi nad pianką a prawy jest częściowo zanurzony w wełnie. Na moją prośbę umieścił go nad wełną. I oczywiście zgodnie z moim przewidywaniem temperatura nad wełną poszybowała e dół, trochę poniżej temp. nad pianką "Och, nie wiedziałem, naprawdę proszę pana nie wiedziałem, że to ma znaczenie". Niestety strategia niektórych polskich "biznesmenów" jest obliczona na klienta idiotę. Chcecie jeszcze jedną taką opowieść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 26.02.2012 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 tak , tak , tak ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pietro Muratore 27.02.2012 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Chciałem Wam jeszcze opowiedzieć o Panu, który wypruwał uszczelki z profilu okiennego konkurencyjnej firmy (zresztą bardzo dobrego) i pokazywał klientom jakie to dziadostwo ale już mi przeszła ochota na ponure tematy. Trzeba jednak chwilę odczekać. Powiedzcie lepiej co Was zachwyciło bo może coś mi umknęło. Mnie osobiście urzekły drzwi wejściowe w bielonym dębie z Żor chyba i kominki z gliny Pana z Myślenic. Cudeńka. Już mnie mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 29.02.2012 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Ja ogólnie podsumowuje te targi na plus jako udane i już zaklepałem miejsce na jesienny sibex.Bardzo wielu fajnych i ciekawych klientów z pomysłami na dom:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 29.02.2012 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Chciałem Wam jeszcze opowiedzieć o Panu, który wypruwał uszczelki z profilu okiennego konkurencyjnej firmy (zresztą bardzo dobrego) i pokazywał klientom jakie to dziadostwo ale już mi przeszła ochota na ponure tematy. Trzeba jednak chwilę odczekać. Powiedzcie lepiej co Was zachwyciło bo może coś mi umknęło. Mnie osobiście urzekły drzwi wejściowe w bielonym dębie z Żor chyba i kominki z gliny Pana z Myślenic. Cudeńka. Już mnie mają Pokaż te kominki z gliny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts