radzion89 23.02.2012 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Witam serdecznie.Zakupiłem nowy piec taki jak w temacie z zamkniętą komorą spalania i niestety od razu wyskoczyła awaria. Przy próbie podłaczenia pieca do prądu zapalają sie wszystkie lampki na około dwie sekundy i wszystko gaśnie. Piec nie działa. Wiem że czeka mnie kontakt z serwisem Aristona gdyż nie miałem nawet jeszcze "pierwszego uruchomienia". Czy ktoś z Was spotkał się z czymś takim lub może wie co z piecem jest nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 23.02.2012 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Cholera, kolego! Mocny jestem w gazie, mocny w hydraulice, ale nigdy bym nie wpadł, żeby samemu odpalać piec:PCzy Ty wogóle podłączyłeś do gazu i wody? Dałeś mu ciśnienie? Czy tylko włączyłeś do gniazdka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radzion89 24.02.2012 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Oczywiście jest podłaczony do gazu do wody oraz instalacji ogrzewania centralnego coraz ciśnienie wody mieści się w granicach 1-1,5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts