majjlo 24.02.2012 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Nie wiem czy to dobry dział ale dzisiaj trafiłem na to forum a jak trwoga to na forum.Mam pytanie, buduje dom, inwestycja w połowie wykonana ale nie zgłosiłem wcześniej PINB o zamiarze ich rozpoczęcia. Pozwolenie na budowę jest, dziennik budowy jest, wpisy są, co teraz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 24.02.2012 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 A kierownika budowy masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majjlo 24.02.2012 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Tak mam. Mam nawet inspektora nadzoru. Dla obu było tak oczywiste ze nikt o tym nie wspomniał ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 24.02.2012 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Musisz wybrać się do Powiatowego Inspektora Nadzoru Budowlanego i.... przyznać się Takie sytuacje dość często się zdarzają. PINB może nałożyć mandat (ale chyba nie musi) i wszystko będziesz mieć wyprostowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 24.02.2012 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Symboliczny madat chyba musi byc. Znam podbny przypadek, brak zgłoszenia wyszedł na kontroli nadzoru, inspektor dostał 100zł madnatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts