Wowka 26.03.2004 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2004 Mnie wymóg logowania absolutnie w niczym nie przeszkadza i niczego absolutnie nie utrudnia. Niemniej nie sądzę by konieczność zalogowania się radykalnie podniosło standard i przede wszystkim kulturę wypowiedzi.Rejestracja pod nowym nickiem to przecież kwestia jedynie 2-3 minut...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_weynrob_ 26.03.2004 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2004 Mnie wymóg logowania absolutnie w niczym nie przeszkadza i niczego absolutnie nie utrudnia. Niemniej nie sądzę by konieczność zalogowania się radykalnie podniosło standard i przede wszystkim kulturę wypowiedzi. Rejestracja pod nowym nickiem to przecież kwestia jedynie 2-3 minut...... Sądzę że mniej niż minutę Muszę to robic codziennie dzięki uprzejmości PANA Paplińskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 26.03.2004 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2004 Mnie wymóg logowania absolutnie w niczym nie przeszkadza i niczego absolutnie nie utrudnia. Niemniej nie sądzę by konieczność zalogowania się radykalnie podniosło standard i przede wszystkim kulturę wypowiedzi. Rejestracja pod nowym nickiem to przecież kwestia jedynie 2-3 minut...... Sądzę że mniej niż minutę Muszę to robic codziennie dzięki uprzejmości PANA Paplińskiego Że cię to jeszcze nie zmęczyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_weynrob_ 26.03.2004 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2004 Zmęczyło mnie ale cóż-zabawa jest przednia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 26.03.2004 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2004 Zmęczyło mnie ale cóż-zabawa jest przednia. Rzeczywiście Wyjątkowo zabawnie wygląda dorosły facet, którego gonią drzwiami, a on pcha sie oknem http://emots.gpbb.net/Hahaha.gif http://emots.gpbb.net/Lol.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ariete 01.04.2004 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 Ewunia gdzie to mozna zobaczyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts