Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czarne meble do sypialni.

Anndzia

Recommended Posts

Szukam czarnej komody do sypialni i czarnych szafek nocnych. Mają być czarne, nie czarnobrązoowe, czy czarne wenge itp. Natomiast może być to czarny połysk ale lepiej czarne słoje. Tak mi się wydaje, ze tylko czarne będą pasować. Komoda ma stanąć na ścianie przy wejsciu, a szafki wiadomo;)

I bardzo ważna rozsądna cena do 1000 zl za te 3 sztuki;)

Chyba że macie inne pomysły do takiej sypialni

022.JPG

019.JPG

Edytowane przez Anndzia

Andzia, w takiej cenie to chyba tylko Ikea np seria Malm :rolleyes: No i masz do wyboru kilka opcji kolorystycznych, chociaż nie wprowadzałabym już żadnych nowych kolorów. Wprawdzie akurat czystej czerni z tej serii brak, ale ten czarnobrązowy wygląda całkiem nieźle.

Ja jestem za czarnymi/ czarnobrązowymi :yes:

Elena76 widziałam ten czarnobrązowy malm i przy czarnym łóżku bardziej brązowy jednak wygląda - niestety. Gdyby był czarny już bym kupiła.

Mam świadomość, że czarny jest niepraktyczny (u mnie w domu wszystko albo czarne albo białe, tak od zawsze miałam) ale tu mi jakoś białe nie pasuje. A może się mylę.

Sama już nie wiem. A teraz w sypialni pojawiły się białe zasłony i zdjęcia w czarnych ramkach.

Czarne czy białe?

I co na ścianę nad kaloryfer? myślałam o ikeowskich półkach na zdjęcia...

P1090437.JPG

Edytowane przez Anndzia

ja mam podobne lozko w sypialni i rowniez poszukuje czarnych szafeczek tylko mam wiekszy problem bo nie mam tyle miejsca i szerokosc 50 odpada a to jakis standard jka wynika z moich badan :) Wiesz ja mam akurat czarna szafe, ale jak patrze ze Twoja jest w bieli to mysle ze kwestia szafeczek jest bardzo otwarta. A planujesz lampki na nich bo one moglyby byc czarne.

• 7 months później...

Ostatecznie stanęło na białym Malmie.

P1090980.JPG

P1090975.JPG

P1090978.JPG

Dzięki wszystkim. Białe jest The best.

Teraz szukam fajnego czarnego napisu/liter zeby można było postawić na pólkach z książkami np. BOOKS lub coś w tym stylu. Może ktoś wie gdzie można dostać w przystępnej cenie.

Przy okazji kupiłam też komodę do salonu też białą

P1090967.JPG

P1090964.JPG

Jeszcze stolik kawowy do wymiany . (bo stary narożnik musi na razie zostać niestety)

Ale jaki biały czy w kolorze stołu????

P1090963.JPG

Dowolny napis możesz zamówić na Allegro ze styroduru, w sklepie internetowym Czary z drewna z drewna właśnie, możesz też szukać gotowców w sklepach typu Home&You, Inne Meble, Flo etc.

Dzięki za odpowiedź. Ale te ze styroduru to są osobne litery ja myślałam o napisie BOOKS w całości i najlepiej czarnym. Podjadę dzisiaj do Home&you.

Możesz dać zbliżenie na krzesła? Właśnie o takich myślę. Jak się siedzi?

Ja bym dała stolik w kolorze stołu :)

Krzesła wizualnie fajne ale moje są kiesko wykonane. Bo też cena była niska.

Ale na jakiś czas będą;)

A jak się siedzi? Mi aktualnie to na każdym krześle niewygodnie się siedzi bo mi brzuch przeszkadza;) Ja muszę przyjmować kąt rozwarty siedząc. Ale jeszcze przez parę tygodni;) Termin mam na 1 grudnia ;)

Ale inni nie narzekają, jedynie co to mogłyby być troszkę wyższe.

Ze styroduru możesz zamówić też cały napis i w dowolnym kolorze :yes:

Dzięki . Właśnie tak zrobię;)

Anndziu czy możesz napisać skąd masz stół? Pięknie z tymi krzesłami wygląda. Z Malm'a na pewno będziesz zadowolona - mam te mebelki, tylko czarnobrązowe - za tę cenę uważam je za naprawdę korzystny zakup.

Joliska ma rację, taki napis o dowolnej treści na pewno zrobią na allegro

images?q=tbn:ANd9GcTeavOYTIQl7IY9-utknwwwIPGjhIZBnPJpXbsaibP3p0Df-dcNnw

Stół jest od miejscowego "stolarza" Jest laminowany, ale jestem z niego zadowolona. Tu jego strona http://maxdesign-meble.pl/

Aandzia, powiedz mi, co macie na podłodze? Właśnie czegoś takiego szukam :)

Wyanna w pokojach to panele z Kronolopolu, a w salonie panele quick stepa z fugą kolor jakiś dąb.

Są ładne i wygladają jak deski. Kupiłabym je ponownie tylko w troszkę jaśniejszym kolorze.