Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Deska z drzewa amazakoue, gdzie dostać i ile to kosztuje.

kupiecjudex

Recommended Posts

Now łasnie tak z małżą oglądamy deski i takie inne rzeczy. Przeszukałem szieć i nie mogę znaleźć ile kosztuje m2 deski z drzewa amazakoue. Może ktoś się z tym spotkał i nas uświadomi czy to oby matariał nie znaszej półki.:eek:

Wydaje mi się że to droga deska, bo tak jest zawsze jak nam się coś spodoba to kosmiczne pieniądze kosztuje.

Bardzo proszę o podanie ceny, jeśli ktoś miał do czynienia z tą deską.

Now łasnie tak z małżą oglądamy deski i takie inne rzeczy. Przeszukałem szieć i nie mogę znaleźć ile kosztuje m2 deski z drzewa amazakoue. Może ktoś się z tym spotkał i nas uświadomi czy to oby matariał nie znaszej półki.:eek:

Wydaje mi się że to droga deska, bo tak jest zawsze jak nam się coś spodoba to kosmiczne pieniądze kosztuje.

Bardzo proszę o podanie ceny, jeśli ktoś miał do czynienia z tą deską.

Podłogi z deski amazakoue wykonuje się na zamówienie. Materiał twardy o bardzo ciemnej barwie. Podłoga oryginalna w swym wyglądzie, dająca bazę - tło do ciekawych aranżacji otwartych wnętrz. Koszt podłogi w I klasie grubości 22mm wykonanej na gotowo dochodzi do 400złm2 brutto. Pozdrawiam.

Dzięki za wskazówkę, wiedziałem że ten nasz gust to nasz z torbami puści. A macie w swojej ofercie deskę litą amazakoue długości ok. 5.5 m. Tak jest szerokosć salonu. Ogólem potrzeba tego łącznie z jadalnią ok. 85m2 na gotowo. Dostanę taką deskę za podaną cenę 400zł m2, do tego musi się nadawać na ogrzewanie podłogowe.

Dzięki za wskazówkę, wiedziałem że ten nasz gust to nasz z torbami puści. A macie w swojej ofercie deskę litą amazakoue długości ok. 5.5 m. Tak jest szerokosć salonu. Ogólem potrzeba tego łącznie z jadalnią ok. 85m2 na gotowo. Dostanę taką deskę za podaną cenę 400zł m2, do tego musi się nadawać na ogrzewanie podłogowe.

Drewno amazokoue nadaje się na ogrzewanie podłogowe przy wykonani desek szerokości do 10cm w wykonaniu z delikatną fazką czterostronną. Zalecany mix długości w przedziale 80 - 120 cm. Grubość dopasowana do właściwości drewna i uwarunkowań w funkcjonowaniu ogrzewania. Podłogi wykonujemy wyłącznie na zamówienie. Czas oczekiwania ok. 3 m-cy od podpisania umowy. Pozdrawiam.