angli 26.02.2012 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Kupujac płytki w styczniu - zakupiłem równiez kleje i niestety grunt Ceresit głebokopenetrujacy - trzymam to wszystko w nieogrzewanym garażu, choć niby owinięte w pozostałą po ociepleniu wełnę, ale wczoraj, pod odwinięciu zauważyłem, że większość pojemnników jest zamarznięte. Czy ten produkt nadaje sie jeszcze do czegoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekkur 26.02.2012 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Kupujac płytki w styczniu - zakupiłem równiez kleje i niestety grunt Ceresit głebokopenetrujacy - trzymam to wszystko w nieogrzewanym garażu, choć niby owinięte w pozostałą po ociepleniu wełnę, ale wczoraj, pod odwinięciu zauważyłem, że większość pojemnników jest zamarznięte. Czy ten produkt nadaje sie jeszcze do czegoś? raczej nie! Zapytaj jednak tam gdzie kupiłeś lub bezpośrednio na infolinii producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts