Jana9 16.08.2012 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Wreszcie doczekałam się szafek łazienkowych. W dolnej łazience brakuje jeszcze kinkietów, a ze wzgledu na jej niewielkie rozmiary ciężko zrobić jakieś sensowne zdjęcia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 16.08.2012 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Fajnie wyglądają już takie gotowe łazienki...ehhh Widzę że jednak nie pociągnęłaś tego lustra w szarej łazience pod skos? Ale wygląda bardzo dobrze Jana, co to za umywalka w szarej łazience - bo trochę podobna do wybranej przeze mnie Vitra Shift? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 16.08.2012 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 I chciałam napisać że jestem pod ogromnym wrażeniem porządku w pokojach dzieci...U mnie takiego stanu chyba nigdy nie będzie, chyba że wywiozę ich do dziadków na czas robienia zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jana9 16.08.2012 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Lucka, porządek w pokoju syna - bardzo chwilowy, już w trakcie robienia zdjęć pojawiły się klocki na podłodze. Mała jeszcze nie bałagani, co najwyżej przeszkadza w sprzątaniu. Rzeczywiście, lustro miało być inne , ale mąż stwierdził, że w tej łazience chce przeglądać się TYLKO i WYŁĄCZNIE przy goleniu . Umywalka to Roca Khroma. Marzy mi się taki plakacik do górnej łazienki. Nie wiem jescze tylko czy go powieszę, czy postawię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jana9 21.08.2012 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Nareszcie!!! Mamy schody :wave:!!!!!! Zniknął warsztacik stolarski z salonu, kanapa i fotel rozpakowane i telewizornia prawie zorganizowana. Pozostało zawieśic lampy i zasłony, muszę jednak poczekać, aż opadnie budowlany kurz, bo na razie zbieram "tony" z czego tylko mogę. Wszędzie pełno tego świństwa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 21.08.2012 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Jana, jestem pod wrażeniem wszytskiego:jawdrop: Dospracowan szczegóły, faktury, formy. Bosko!!!! Niebieski w dodatkach jest strzałem w dziesiatke. Jak ochłonę będę miała trochę pytań. Na razie muszę się napatrzeć na Twoje wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justi_p 21.08.2012 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Gratuluję wszystko super się prezentuje i podzielam zdanie co do turkusowych dodatków a schody śliczniusie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 21.08.2012 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Pięknie,po prostu cudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 21.08.2012 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Przyłączam się do słów zachwytu, Twój dom wygląda rewelacyjnie, wszystko super do siebie pasuje!! Zdjęcia wyglądają jak z magazynu wnętrzarskiego Pozdrawiam serdecznie i chyba pozostaje życzyć samych szczęśliwych chwil w nowym Domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 22.08.2012 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Śliczny wypoczynek,można wiedzieć gdzie kupiony i i za ile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 22.08.2012 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Śliczny wypoczynek,można wiedzieć gdzie kupiony i i za ile Też się przyłączam do tego pytania. Jana, schody rewelacyjne. Wszystko masz świetnie zgrane i przemyślane. Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jana9 23.08.2012 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Dziewczny, dziękuję za komplementy, miło mi, że Wam się podoba. Właśnie oglądam na Domo+ dom Kasi Klich i Jaro. Piękne wnętrza, bardzo lubię takie klimaty. A wracając do moich czterech kątów. Kanapa to Cobra Mebelplast http://www.livingroom.eu/produkt.php?id=107#photoNumbers. Mebelplast jest w naszym mieście, i w sklepie mogliśmy posiedzieć chyba na wszystkich modelach, podobały nam się też Lincoln, Coma i Cantone, wszystkie bardzo wygodne. Kilka zdjęć schodów. Z wykonania jestem bardzo zadowolona, schody z parteru na piętro mają podstopnie pleksi, tak jak chciałam. A to schody z piętra na poddasze (wcześniej pisałam z wyburzeniu źle wykonanych schodów betonowych ) Ciągle prowadzimy sledztwo w sparawie zacieku na ścianie w gościnno-gabinetowym. Na liscie podejrzanych są hydraulik, glazurnik, i pan od dachu. Dzisiaj na przesłuchanie przychodzi pan od dachu - znając życie zwali winę na pozostałych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 23.08.2012 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Jana cudne wnętrza .Gratuluje przeprowadzki.Moge o cos zapytac kuchnie masz w bieli czy w kremie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jana9 23.08.2012 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Lea, kuchnia jest biała. O ile pamiętam końcówka koloru fronów z palety RAL 03 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 23.08.2012 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Jeszcze chciałam zapytać,co to jest za szafa na tej fotce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jana9 23.08.2012 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Marynata, szafa to Pax by Ikea . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 28.08.2012 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Jana9, cudne masz te wnętrza. Miodzio po prostu:) Narożnik już wiem gdzie kupiłaś, wiec mam pytanie teraz o lampy w górnej łazience (sufit i kinkiet nad lustem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jana9 31.08.2012 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Agalind, kinkiet w łazience to Chors Thiny, a plafon 2BM Quadro P1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 31.08.2012 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Cześć, straciłam z oczu jakoś Twój dziennik, a tu......... Pięknie. Dosłownie wszystko pięknie. A z tą otwartą półką w zabudowie wyprzedzasz trendy, bo to podobno będzie design roku 2013:) Miałam zapytać jak Wam się mieszka, ale w takim domku na pewno świetnie, wiec nie pytam;) Pozdrowionka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatappp 12.09.2012 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 wpadłam przypadkiem na Wasz dziennik , jest przepięknie !pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts