Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nie-co-dziennik budowlany

Recommended Posts

• Odpowiedzi 264
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Lucka, porządek w pokoju syna - bardzo chwilowy, już w trakcie robienia zdjęć pojawiły się klocki na podłodze. Mała jeszcze nie bałagani, co najwyżej przeszkadza w sprzątaniu.

Rzeczywiście, lustro miało być inne , ale mąż stwierdził, że w tej łazience chce przeglądać się TYLKO i WYŁĄCZNIE przy goleniu :D. Umywalka to Roca Khroma. Marzy mi się taki plakacik do górnej łazienki. Nie wiem jescze tylko czy go powieszę, czy postawię.

vide_R13226.jpg

Nareszcie!!! Mamy schody :wave::wave::wave:!!!!!!

Zniknął warsztacik stolarski z salonu, kanapa i fotel rozpakowane i telewizornia prawie zorganizowana. Pozostało zawieśic lampy i zasłony, muszę jednak poczekać, aż opadnie budowlany kurz, bo na razie zbieram "tony" z czego tylko mogę. Wszędzie pełno tego świństwa :mad:.

DSC_1135-002.JPG

DSC_1264-001.JPG

DSC_1279-001.JPG

DSC_1276-001.JPG

DSC_1271-001.JPG

Dziewczny, dziękuję za komplementy, miło mi, że Wam się podoba. :)

Właśnie oglądam na Domo+ dom Kasi Klich i Jaro. Piękne wnętrza, bardzo lubię takie klimaty.

A wracając do moich czterech kątów. Kanapa to Cobra Mebelplast http://www.livingroom.eu/produkt.php?id=107#photoNumbers. Mebelplast jest w naszym mieście, i w sklepie mogliśmy posiedzieć chyba na wszystkich modelach, podobały nam się też Lincoln, Coma i Cantone, wszystkie bardzo wygodne.

Kilka zdjęć schodów. Z wykonania jestem bardzo zadowolona, schody z parteru na piętro mają podstopnie pleksi, tak jak chciałam.

DSC_1136.JPG

DSC_1139.JPG

A to schody z piętra na poddasze (wcześniej pisałam z wyburzeniu źle wykonanych schodów betonowych )

DSC_1125.JPG

Ciągle prowadzimy sledztwo w sparawie zacieku na ścianie w gościnno-gabinetowym. Na liscie podejrzanych są hydraulik, glazurnik, i pan od dachu. Dzisiaj na przesłuchanie przychodzi pan od dachu - znając życie zwali winę na pozostałych :yes:

Cześć, straciłam z oczu jakoś Twój dziennik, a tu.........:jawdrop: Pięknie. Dosłownie wszystko pięknie. A z tą otwartą półką w zabudowie wyprzedzasz trendy, bo to podobno będzie design roku 2013:)

Miałam zapytać jak Wam się mieszka, ale w takim domku na pewno świetnie, wiec nie pytam;) Pozdrowionka:)

• 2 weeks później...