GUMISIOWA 02.12.2012 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Slicznie ,coreczka slodziutka a najbardziej zazdroszcze samodzielnego spania coreczki,my wlasnie nad tym pracujemy....Z marnym skutkiem:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 02.12.2012 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 ta tapeta jest naprawdę cudna, szkoda że nie mam córeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 02.12.2012 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Dziękuję za odpowiedz.Śliczny pokoik córci,a mała modelka w nim najładniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jana9 19.12.2012 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Podzielę się z Wami moim spostrzezeniem w kwestii bycia mamą córeczki. Jestem już trochę starszą mamą, bo Olcię urodziłam >35 roku życia. Tak jakoś się złożyło, że w ciągu ostatnich kilku lat w moim otoczeniu, takich mam, które rodziły >35 jest siedem i uwaga! - na siedmioro dzieciaczków tylko jeden to chłopiec. Reszta - dziewczyniki !!!, Więc Nita83 - wszystko przed Tobą. No i mamy dywan w pokoju Małej. Od początku był to mój faworyt. Jest bardzo dziewczęcy. Myślę, że nie znudzi się nawet za kilka lat (o ile przetrwa). Brat Oli ma taki sam w swoim pokoju, tylko wersję czarno-białą. Teraz szukam dla Małej stoliczka i krzesełek. Znacie jakieś fajne sklepy z meblami dla dzieci? Jakoś poza Ikea, nic sensownego i w rozsądnej cenie nie wpadło mi w oko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 19.12.2012 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 PIEKNY DYWAN!!!!Czy moge poprosic o namiary na sklep? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jana9 19.12.2012 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 (edytowane) I dla równowagi kilka zdjęć z pokoju Starszaka, mamy już krzesło do biurka - zgodnie z życzeniem właściciela pokoju na kółeczkach i półki nad biurkiem. Czekamy jeszcze na plakat Star Wars, który zawiśnie nad łożkiem. Jak już się pojawi to mogę powiedzieć, że pokój URZĄDZONY !!! (a! jeszcze mapę mamy powiesić na ściance kolankowej). Jest plakat. Edytowane 30 Stycznia 2013 przez Jana9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jana9 19.12.2012 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 PIEKNY DYWAN!!!!Czy moge poprosic o namiary na sklep? To Millinge z Ikea, akurat chyba mają jakąś promocję. Nie wiem Gumisiowa czy Cię pocieszę, ale moja Mała niestety zaczęła budzić się w nocy między pierwszą a drugą i ma wtedy ochotę na zabawę. Najchętniej siedziałaby na nowym dywanie obłożona zabawkami i trzeba jej towarzyszyć . Odłożona do łożeczka wrzeszczy i lamentuje, więc żeby nie budzić brata, zabieramy ją do naszej sypialni. I tak wyglądają miłe złego początki Eksmitować ją pewnie będzie ciężko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 19.12.2012 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Jana, przepięknie u Ciebie - fantastyczne, dopracowane w każdym calu wnętrza! Całość robi fenomenalne wrażenie - nie mogę się napatrzeć! Aranżacje jak spod ręki najlepszego architekta!!!! No, jak się już nachwaliłam:), to pozwolisz, że zadam pytanie? Chodzi o zabudowę z karton gipsu na ściance umywalka + wc - rewelacyjnie zgrałaś wysokość/ głębokość ścianki - czy musiałaś jakoś przerabiać podłączenie wody? Bo jak rozumiem, najpierw miałaś przyłącza, a potem zabudowano całość karton gipsem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jana9 19.12.2012 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 (edytowane) Sharlotko, pisz, pisz mi tak dalej.... Co do pytania, to w momencie projektowania domu wiedziałam, jak ma wyglądać łazienka na dole. I już wtedy myślalam o podtynkowej baterii umywalkowej. Najpierw były rozprowadzone przyłącza, nie jestem pewna czy na tym etapie miałam jakiś rysunek wykonawczy. Zabudowa była później, wysokość ścianki to dwie pełne płytki - 120cm., grubość 19,5 cm, Pan glazurnik dostał rysunki jak ma wyglądać ułożenie płytek, a i tak ułozył je po swojemu. Całe szczęście, że "jakoś" wyszło Edytowane 20 Grudnia 2012 przez Jana9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 20.12.2012 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Ach, JANA, mogę Ci nadal tak pisać, bo dom robi piorunujące wrażenie!!!!!!! Dziękuję za wyjaśnienia i wymiary - zapiszę sobie- ja oczywiście mam instalację wodną poprowadzoną już pod konkretną baterię podtynkową, tylko, że nie powiedziałam wykonawcy, że bateria będzie wychodzić z zabudowy k-g, ale nie sądzę, żeby to był problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jana9 20.12.2012 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Sharlotko, w poście powyżej poprawiłam grubość ścianki g-k, bo wcześniej błędnie ją zapisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 20.12.2012 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 To Millinge z Ikea, akurat chyba mają jakąś promocję. Nie wiem Gumisiowa czy Cię pocieszę, ale moja Mała niestety zaczęła budzić się w nocy między pierwszą a drugą i ma wtedy ochotę na zabawę. Najchętniej siedziałaby na nowym dywanie obłożona zabawkami i trzeba jej towarzyszyć . Odłożona do łożeczka wrzeszczy i lamentuje, więc żeby nie budzić brata, zabieramy ją do naszej sypialni. I tak wyglądają miłe złego początki Eksmitować ją pewnie będzie ciężko. No to GOOD LUCK:l Mojemu troche spanko sie poprawilo,jestem w stanie przespac 3-4 godz.pod rzad ,ALE OCZYWISCIE W NASZYM LOZKU!!! DZIEKUJE ZA NAMIRY NA DYWAN,OBLUKALAM:D,najbardziej podoba mi sie rozowy ,ale dla chlopca raczej odpada:lol2:,czarny swietny ,ale do niczego mi nie pasuje.ale dzieki namiarze znalazlam fajny w bialo-czerwone pasy:yes:-kupie po swietach. Mam nadzieje ,ze bedzie pasowal-maly ma debowa podloge,biale sciany jak u Ciebie i niebiesko -szare lozko tapicerowane-no i chyba bedzie na nim spal jak skonczy 15 lat:lol2::lol2: Pozdrawiam i podgladam:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenka25 22.12.2012 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2012 Witam, chciałam zapytać o drzwi wewnętrzne jaka to firma? Jeśli pytanie już padło to przepraszam próbowałam znaleźć, ale mi się nie udało:( Pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 23.12.2012 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2012 Jana9, przepiekny masz domek, :yes:salon oglądałam na wnętrzach, zaraz potem przylazłam do dziennika, ale sie nie ujawniałam... życzę Tobie i Twojej Rodzince magicznych, spokojnych i radosnych świąt w domku Waszym, zdrowia i szczęścia i spełnienia marzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 23.12.2012 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2012 Mnóstwo ciepła i radości,Niechże w Waszym domku zagości,Na wigilijnym stole jedzenia wszelakiego,I picia wybornego.Niech pieniądz Wam szeleści,A miłość niech was w życiu pieści.http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=156354&stc=1Wesołych Świąt życzy Rerewraz z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jana9 24.12.2012 01:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2012 (edytowane) Lenka25, drzwi to DRE VetroB. Dziewczyny, dziękuję za życzenia. Ja też życzę wszystkim odwiedzającym mój dziennik WESOŁYCH ŚWIĄT !!! Edytowane 24 Grudnia 2012 przez Jana9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariwa 24.12.2012 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2012 Zdrowych, radosnych i rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia dla całej rodzinki życzą Marcin z Iwoną http://img341.imageshack.us/img341/8592/merrychristmasglitterha.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jana9 31.12.2012 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Jeszcze w świątecznych klimatach, - ale już z przesłaniem na Nowy Rok. Udanego Sylwestra i spełnienia marzeń w NOWYM ROKU !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 31.12.2012 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 ta podłoga. Bosko!!!! Zdradzisz skąd? Janahttp://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=157414&stc=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 31.12.2012 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Jana, wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!! Oby 2013 był jeszcze lepszy niż poprzedni Wasz domek jest przecudny, pisałam to zresztą wielokrotnie, mam jeszcze tylko pytanko - co to za półki nad biurkiem synka? Szukam czegoś do moich maluchów i wpadły mi bardzo w oko, ale podobne w necie były strasznie drogie, napiszesz co to? Pozdrawiam serdecznie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts