Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nie-co-dziennik budowlany

Recommended Posts

jana9 zakochałam się w Twoich wnętrzach!!!!:rolleyes: przeglądam każde zdjęcie:popcorn: ....i co tu dożo pisać jest IDEALNIE, pozazdrościć tylko wyczucia stylu:)

jak już założyłam to konto tylko po to żeby napisać powyższa wiadomość :) to przy okazji zapytam o model wanny??:)

mam nadzieje ze to nie koniec dziennika i jeszcze pojawia się nowe zdjęcia:)

pozdrawiam serdecznie

• Odpowiedzi 264
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

To już chyba nałóg. Kupuję coś nowego do domu, pędzę po aparat, a potem na FM! Ale co ja poradzę, że moja "wnętrzarska próżność" taka łasa i pazerna na Wasze komplementy się zrobiała. ;)

A poza tym tylko TU - u Was mój wnętrzarski bzik może znaleźć zrozumienie. Bo w domu w tym temacie zrozumienia za grosz znaleźć nie mogę.Nikt nie podziela moich zapędów dekoratorskich. Moja Mama twierdzi, że puszczę nas z torbami. Ok. Mamusiu, ale w torby na pewno spakuję naszą nową narzutę i poduszki!

To moje drugie podejście do tematu narzuty. Pierwszą kupiłam w owadzim sklepie. Niestety wyjątkowo podłej jakości, gniotła się od samego patrzenia na nią. Ta wydaje się być strzałem w dziesiątkę.

No to jeszcze tylko toaletka, lustereczo, taborecik i sypialnia gotowa. A.... i jeszcze obrazki nad łożko miały być. Ale ślubnemu raczej nic nie będę mówić o tych planach, bo się mi biedak za bardzo zestresuje;)

3.JPG

4.JPG

o matko, jak u Ciebie pięknie. witam się.:)

czytając nasunęło mi się tyle pytań, ale zanim dobrnęłam do końca to część zapomniałam. będę musiała przeczytać jeszcze raz. i wtedy zasypię Cię gradem pytań.

a jedno na początek: jesteś z Mazur? tak mi się nasunęło pod wpływem Adamsa. jakie macie te okienka (profile i ile szyb)?

pozdrawiam i na pewno wkrótce wrócę.:bye:

Jana,

ślicznie Ci dziekuję za pomoc z krzesłami....właśnie odkryłam, że moma studio jest w gdańsku i w niedzielę jedziemy z małżonkiem, bo parę krzeseł mi sie bardzo podoba....

to z pagedu - co mówiłaś, że może być małe do stołu mojego - sliczne po prostu, ale paged nie ma salonu w okolicach a ja muszę doooopką usiąść i wybadac, czy jest ok...

w tym moma piękne rzeczy ale kurde ceny...... no ale zawsze mam wybór

jeszcze raz dziekuje i serdecznie pozdrawiam:bye:

Witajcie Max-maniacy:). Ja Warmianka jestem. Ale żeś mi pytanie zadała o te okna :eek:. Znalazłam coś takiego w ofercie z Adamsa. Może coś z tego wywnioskujesz.

System: BRUGMANN CLASSIC (5 komorowy)

Szyba: 4/16A/4 TM U=1,1Okucie: okucie ROTO NT

Nita, już się oficjalnie witałam w Twoim wątku. :)

Amglad, mam nadzieję, że uda znalęźć się krzesła idealne. Paged chyba ma dwa swoje sklepy w Gadańsku.

ZUZIA, dzięki! Ale ja chyba nie wklejlam wizualki z krzesłami:no:

Jana przejrzałam cały dziennik i mi szczęka opadła :eek: masz genialne wyczucie gustu, smaku...wnętrza są bajeczne, zazdroszczę i mam nadzieję, że moje będę choć trochę przypomniały takie jak u Ciebie :)

a pokoje dzieci to już w ogóle mistrzostwo! myślę, że te pomieszczenia akurat jest urządzić najtrudniej :)

Hej dziewczyny! Witaj Msdracula (fajny nick ;))

W ramach walentynkowych dekoracji zrobiłam pierwsze własne DIY. W zasadzie mój wkład pracy niewielki. Drukarka plus ramki Ikea. Ale chyba mam ochotę na więcej takich samoróbek. Mam jeszcze kilka ramek, może je zapełnie. Bardzo lubię wszelkie cytaty i mądrosci życiowe, niekoniecznie po angielsku.

10.jpg

DSC_0738.JPG

W Walentynki wybraliśmy się do kina na "Nieulotne". Dobry film. Polecam. Świetne zdjęcia Englerta. Studenckie czasy nam się przypomniały :D.

A w weekend - powrót do rzeczywistości. Starszak 39 stopni gorączki i grypa. :(.

W Walentynki wybraliśmy się do kina na "Nieulotne". Dobry film. Polecam. Świetne zdjęcia Englerta. Studenckie czasy nam się przypomniały :D.

A w weekend - powrót do rzeczywistości. Starszak 39 stopni gorączki i grypa. :(.

wkład wielki czy niewielki - zrobione samemu- cieszy sto razy bardziej niz kupione!!!:D

działaj dalej Jana, ja nawet nie mam takich ciągotek.... poza tym brak mi cierpliwości i mało jestem zdolna manualnie:( ale mam wiele innych zalet;););)

Jana, fajne walentynki.... ja byłam na fikołkach, potem w ramach uzupełniania straconych kalorii wypilismy z mężem wino i ot...

słyszałam, że film fajny - duet juz sprawdzony, młody englert do wck robił zdjecia i urzekły mnie - hel do tej pory tak wyglada, jak go pokazali no i deuter - kapela z leborka chyba tam muzyke dał - wiesz, lokalny patriotyzm:D

całuj Swojego Starszaka:hug:, my juz przeszlismy przez falę grypska, paskudna była w tym roku

hejka Warmianko:)

dzięki za odpowiedź w sprawie okien. okazało się, że aż tak bardzo Cię nie zamęczę pytaniami. przeczytałam jeszcze raz dziennik i na sporo pytań znalazłam w nim odpowiedzi. bardzo podoba mi się wasza kanapa. za każdym razem, jak jestem w stolicy Warmii i Mazur, to mam ochotę zajechać do tego salonu. ale następnym razem chyba jednak się zatrzymam.

ładne walentynkowe ramki Ci wyszły. podziwiam takie talenty, bo sama niestety nie posiadam.

pozdrawiam - Mazurka