Sharlotka 12.06.2013 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Jana,dziękuję za informację - to faktycznie ta!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Silwero 03.08.2013 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 Witaj, powiedz proszę jak materiał wybralas na swoje łózko z Hildinga nubuk czy promise podobny do weluru?? Bedę wdzieczna za odpowiedź i czy zadowlona jesteś z materiału jesli chodzi o utrzymanie czystości zwlaszcza ze to jasny materiał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 03.08.2013 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 Jana skąd jest łóżko w sypialni, wygodne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dworcowa 03.02.2014 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Jana9 - jestem kolejna fanka Twojego domu Sama urządzam swoje mieszkanie. Chciałam zapytać jak sprawdza się w użytkowaniu podłoga z kolekcji Tubądzin - Barcelona 2A? Ja planuję położyć ją w łazience i toalecie, ale obawiam się, że może być trudna w utrzymaniu. Czy czyścisz ją w jakich specjalny sposób (jakie środki chemiczne). Z góry dziękuję za odpowiedź. Dionizess, dzięki ! Owszem porządek bardzo lubię. I moi domownicy dobrze o tym wiedzą. Są już na te okoliczność dokładnie przetresowani, więc porządek na zdjęciach to nie tylko moja zasługa. Ale nie biegam po domu ze szmatką, do perfekcyjnej pani domu mi daleko. Na teście białej rękawiczki poległabym jak nic . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eweline26 14.07.2015 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2015 Hej. Masz piękny dom. Już tyle razy go oglądałam i wraz nie mogę wyjść z podziwu. Czy mogłabyś mi napisać gdzie mogę kupić takie karnisze jakie masz w salonie i ile kosztowały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts