Jana9 05.06.2012 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Naberia, witam w moich progach. Fajnie, że tapeta Wam się podoba. Jestem ciekawa jej efektu na ścianie. Lucka, tapetę kupiłam tu - http://www.regdos.com.pl/c/23/tapety-i-fototapety.html . Mają stronę na Allegro. Tapety z samochodmi też mają. Zebrałam kilka inspiracji do pokoju Młodego. Podoba mi się zestawienie kolorów granatowego i pomarańczowego. I chyba w tym kierunku będę kombinować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jana9 05.06.2012 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Witaju mnie Ilono Agato. Ardeo, wydaje mi się, ze kominek lepiej by się prezentował, gdybym zabudowę G-K pociągnęła wyżej. Niestety, już za późno na zmianę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 12.06.2012 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Witam sie, bardzo fajne wnetrza sie zapowiadaja! decyzja o barierce podjeta? ja dalabym ze skosa jakos tak nowoczesniej mi to wyglada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jana9 13.06.2012 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 (edytowane) Witaj Nicol21, barierka schodowa będzie po skosie. I będą podstopnie z pleksi. Pan Schodowy dał się namówić. Doczekałam się wreszcie podłogi w wiatrołapie. Pojawiły się kolory na piętrze. Kolory to za dużo powiedziane. Szaro się zrobiło. To klatka schodowa. Hol na piętrze i widok na sypialnię. Sypialnia. I łazienka na górze. Jest deszczownica, kran umywalkowy i grzejnik, a przede wszystkim są czyste, białe ściany. Sinozielony kolor zniknął bezpowrotnie. A tu drabina mi się w kadr wepchała:D A i mam pierwszy duperel łazienkowy. Marzyły mi się takie litery: A mam takie: To taka wisienka na torcie. Choć tort jeszcze nie gotowy;). Mąż patrzy na mnie jak na świra, W łazience burdello totalne, a ja z dekoracjami wyskakuje. No ale musiałam przymierzyć . Edytowane 15 Czerwca 2012 przez Jana9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 14.06.2012 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Witam się serdecznie i na poczatek zostawiam moje achy i ochy Baaaaaardzo mi się podoba.Podłoga w wiatrołapie wymiata - bardzo oryginalnie i niesztampowo.Zresztą kuchnia i cała reszta zapowiada sie świetnie. I wcale sie nie dziwie, że już gromadzone sa dodatki .Ja tez bym od razu mierzyła, sprawdzała, dopasowywała elementy, które zakupiłam.Potem niech leżą w pudłach i czekaja na lepsze czasy ale przynajmniej ja juz jestem spokojniejsza, ze mój wybór był trafny.Obecnie poszukuje literek podobnych do Twoch więc zapytam skąd to, za ile i dlaczego tak drogo Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jana9 14.06.2012 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Agi75 Witaj, (czyż byś była moją imienniczką?). Cieszę się, że Ci się u mnie podoba. Zajrzałam do Ciebie i będę zaglądać częściej bo bardzo fajnie zapowida się Twój domek. Co do literek to zamówiłam tu: http://linahome.pl/Litery_BATH-42.html. Znalazłam więcej miejsc gdzie można kupic fajne litery w niższej cenie, ale te spełniają mój podstawowy wymóg - są metalowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 14.06.2012 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Jana jeśli jestes Agnieszka to bardzo mi miło Zapraszam do mnie częściej. dziękuję za namiar.Kurcze faktycznie ciut drogie te literki ale jakie piękne!!!!!!!!!!!! Super u Ciebie wyglądają na tle tej szarości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jana9 19.06.2012 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 No to malowanie zakończone. Prawie. Bo nieszczęsny Pan Elektryk (tu kilka niecenzuralnych słow &*%$#!!!) nadal grzebie w ścianach :mad:!!! Szarość, którą wybrałam jest bardzo delikatna. To zdjęcie dołu. No i kolejna odsłona łazienki górnej. Najważniejszy łazienkowy sprzęt jest na miejscu. A dzisiaj był dzień tapetowania. Tu tapeta w sypialni. Kolor zmienia się w zależności od oświetlenia. Kosmiczna tapeta w pokoju syna. I w pokoju Oleńki. Kolory tej tapety wychodzą dziwnie na zdjęciach, w rzeczywistości czerwień jest różowa. Od poniedziałku ruszyliśmy z tematem zewnętrza: taras, elewacja i takie tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 19.06.2012 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Ale domowo się robi!! Jaką szarość wybrałaś? Bo szczerze to wygląda jak biały Też chcę do większości domu złamaną biel z szarością i będę wdzięczna za wszelkie info Bardzo podoba mi sie tapeta w sypialni i w pokoju synka, u córci też fajna tylko jakoś tak dużo tych kwiatków Choć pewnie skończę z czymś podobnym bo myślę na razie o szalonych stokrotkach http://www.kidstown.pl/img/product/2244 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jana9 19.06.2012 22:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Te moje szarości są z Fluggera. W wiatrołapie mam bardziej zdecydowaną szarość, w sypialni ciemniejszą i cieplejszą pod kolor tapety, a w części dziennej wybierałm jasną, delikatną. Do tej pory miałam w mieszkaniu białe ściany i nie byłam pewna czy się przyzwyczaję do innych, dlatego taka prawie biała szarość . No faktycznie tapeta mocno kwiatkowata, ale mam nadzieję, że po umeblowaniu, trochę "zblednie". Znalazłam w necie zdjęcia pokoiku z "moją" tapetą, wydaje mi się, że trochę wtopiła się w tło, bo na pierwszy plan wyszły dziecięce gadżety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jana9 19.06.2012 22:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Lucka, a co to za tapeta w szalone stokrotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 20.06.2012 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Jana, Szalone stokrotki dostępne są tutaj: http://www.beautifulhome.pl/?page=shop&run=search&word=szalone+stokrotki&x=0&y=0 Mają baardzo dużo tapet, my u nich kupowaliśmy bordery w zwierzątka do obecnego pokoju dzieci i po kilku latach wciąż wyglądają świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 20.06.2012 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Jana nie moge oprzeć sie wrażeniu , ze patrzę na swoje wymarzone wnętrza.Nawet tapete do synka wybrałas taka jaka ja planowłam. Zrezygnowałam z niej tylko dlatego, ze ściana na której miała się pojawić jest oświetlona słońcem i wszystkie łączenia byłoby widac.U Ciebie efekt przerósł moje oczekiwania Jest idealnie.Naprawde baaaaaaardzo mi sie podoba.WSZYSTKO! Cudniaste te tapety!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jana9 20.06.2012 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 (edytowane) Lucka, bardzo fajne tapety, do dziewczyńskiego pokoju - super. A ile lat ma twoja pociecha? Agi, miło mi . Tapeta w pokoju synka jest na przeciwko okna, więc jest bardzo doświetlona. Łączenia trochę widać. Ale zgodnie z życzeniem właściciela pokoju, miało być kosmicznie - no to jest. A sama tapeta niestety nie jest super jakości, przede wszystkim brudzi na czarno ręcę przy klejeniu, poza tym dwa arkusze miały zagniecenia i trudno było je rozprasować na ścianie. Szukam lampy do tego pokoju, myśłałam o białej kuli, ale wydawała mi się zbyt kuchenna. Mam dwa takie typy, który waszym zdaniem lepszy? Edytowane 21 Czerwca 2012 przez Jana9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 20.06.2012 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Jana, witam się u Ciebie po raz pierwszy. Kiedyś weszłam tu przez przypadek i zostałam . Podglądam regularnie i za każdym razem kiedy pokazujesz zdjęcia Swoich wnętrz, szczena mi opada. Wszystko mi się podoba! Będę dalej czekać z zapartym tchem na resztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jana9 20.06.2012 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Witaj Rere, fajnie, że się ujawniłaś. Mi się pomału moje wnętrzarskie baterie wyczerpują, a przede mną jeszcze wiele decyzji do podjęcia. I tu bardzo przyda się kibicowanie i doradzanie:yes:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 20.06.2012 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Jana9, jeśli chodzi o lampy to głosuje na drugą, według mnie bardzo pasuje do kosmicznego pokoju. I nie tylko Bardzo ładna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jana9 20.06.2012 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Ale szybko poszła przeprowadzka na Forum . Mam nadzieję, że ta prawdziwa pójdzie rownie szybko . W zasadzie etap budowy w prawdziwym tego słowa zanczeniu zakończyliśmy, ale tak naprawdę budowanie domu weszło w następny etap - a przecież prawdziwy dom buduje się latami . Kocimietko, dzięki za głos w sprawie lampy, chyba wybiorę właśnie tę. I liczę na dalszą pomoc w kwestiach wyboru:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 21.06.2012 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Jana, u mnie w rodzinie chłopcy kilkunastoletni mają takie super lampy w kształcie tej pierwszej, ale z takich jakby metalowych pasków - jeden ma niebieską a drugi czerwoną, wydaje mi się że niebieska super by pasowała do kosmicznej tapety Spróbuje się dowiedzieć co to za firma bo nie mogę ich znaleźć w necie A moja córka to charakterna mała 5,5 letnia kobietka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 21.06.2012 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Hej, hej Bardzo ciekawie zapowiadają się pokoiki dzieciaków, szczególnie ten kosmiczny Jeśli syn interesuje się tym tematem z pewnością będzie zachwycony. A i podłoga w wiatrołapie bardzo oryginalna. Lubię takie trójwymiarowe wzory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts