Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Moje mieszkanko po remoncie :)

Gość Konto usunięte na żądanie

Recommended Posts

Sim!

Bardzo mi się u Ciebie podoba, bez zadęcia, spokojnie, neutralnie a jednak to nie jest powielenie czegoś tylko Twoje własne BRAWO! Połączenie klimatycznych dodatków, trochę nowoczesności po prostu MNIAM.

Mnóstwo rzeczy wpadło mi od razu w oko, zwłaszcza buteleczki na oliwę i ocet :jawdrop: świetne! (no dobra, spytam: skąd? :lol2:).

Mamy taką samą wagę :wiggle:, świetny wielki młynek, przepiękna cegła, fajna buteleczka. Ładnie połączone i dobrane kolory! Gratuluję :).

Trochę sprostuję jakby ktoś szukał podłogi: Betib ma na górze inną podłogę :) egger dąb cottage biały :) z takimi poprzecznymi kreseczkami, inny ale u Ciebie właśnie ten kolor który masz fajnie wygląda :yes:.

I białe listwy :D też fajne.

Dzięki ci Olimpie forum, dzięki za miłe słowa :rolleyes: A buteleczki i solniczkę z pieprzniczką kupiłąm od jakiejś dziewczyny na allegro, były w takim metalowym stojaku, ale nie podobał mi się i czekają na jakiś płytki koszyczek, są teraz w Pepco takie białe tacko koszyczki ale strasznie kiepsko i tandetnie wykonane, ze nawet za darmo bym nie chciała.

• Odpowiedzi 105
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

edi wieszaczki są na pewno jeszcze w Pepco na dole wieżowca Widok na Bandurskiego, a prawdopodobnie na Santockiej też je trafisz jeszcze :yes:

super! tak napisałam co chcę, że nawet mnie sąsiadka nie zrozumiała :D chodziło mi o pudełka, muszę podjechać, ale to na bank nie dzisiaj, chyba że na Bandurskiego w drodze do Polic.

swoją drogą, widzę, że masz każdą str Szczecina oblukaną :D

super! tak napisałam co chcę, że nawet mnie sąsiadka nie zrozumiała :D chodziło mi o pudełka, muszę podjechać, ale to na bank nie dzisiaj, chyba że na Bandurskiego w drodze do Polic.

swoją drogą, widzę, że masz każdą str Szczecina oblukaną :D

A to w sprawie pudełek wiedzy za to nie mam :D

A to oblukanie to wynika z faktu, że mam rozstrzelone po mieście dom, pracę i rodziców i tak sobie krążę w trójkącie często to i sklepy zwiedzam po drodze :D

A jeszcze Wam moich dwóch "miednic" na suficie nie pokazałam:

http://images45.fotosik.pl/1398/2ff3a6b8296ad3cbmed.jpg

Bardzo fajne świecą i nie dają przy tym po oczach, trzymają się na magnesach. Długo musiałam męża do nich przekonywać.

Faktycznie jak miednice :lol2:

Bardzo ciekawe :yes:

Fajnie by było jakbyś pokazała jak świecą :)

Nie było mnie tu kilka dni, w międzyczasie przemalowałam dębowy blat na Singerku oczywiście na biało:

http://images35.fotosik.pl/1224/6feb52644f7bffa0med.jpg

uszyłam roletki podobne jak u Kasi_sw (rekami zaprzyjaźnionej krawcowej :rotfl:):

http://images47.fotosik.pl/1412/6152963274f8c613med.jpg

http://images38.fotosik.pl/1402/cb5bbf7d4954944bmed.jpg

i kupiłam w TK Maxie dzbanuszek:

http://images35.fotosik.pl/1224/7ff9c9c20110befbmed.jpg

i kurczaka :lol2::

http://images50.fotosik.pl/1421/37d40a3be88aa546med.jpg

A tak w ogóle, to wczoraj w Pepco widziałam bardzo fajne wieszaki drewniane białe stylizowane na stare i przecierane na brzegach, były pojedyncze i podwójne, bardzo mi się podobały i chyba dziś kupię do przedpokoju na zasadzie przydasia :lol2:

o nie wiem jak sie to stało że przegapiłam te roletki

fajowe one są i super to wygląda !!

powiedz mi na noc odwijasz te roletki?

Nie, nie odwijam, chyba bym zwariowała, bo to mi poszło najtrudniej przy ich zakładaniu, u mnie służą jako dekoracja i trochę pochłaniają promienie słońca. Są super i tez polecam tak jak Kasia zasłony WILMA z Ikei, a koronkę wszywasz taką jaka Ci pasuje, u mnie bez żadnych wzorów, bo mam wzorzyste zasłony i nie chciałam przesadzić.;)

no to u mnie takie odpadają a szkoda :(

ja musze na noc zasłaniać bo mieszkam na parterze niestety :(

No to musisz chyba normalne rolety zamontować, te są przeźroczyste.

Przydreptałam z rewizytą. Cegła faktycznie chyba od tego samego pana z allegro :) I wiesz co, nawet nogi od maszyny mam. Niebawem zrobię zdjęcia górnego przedpokoju, to będzie widać.

A skąd masz taką fajną kurkę?

Kurka z tkmaxxa, zakochałam się w niej od pierwszego wejrzenia :rotfl:były jeszcze różowe, w ogóle dużo fajowych rzeczy w tkmaxxie można upolować. A czy Ty masz fugę w cegle?

Roletki - rewewlacja:) Już tyle czasu choruję na takie ale ja sama nie umiem, a krawcowej nie mam:( Co to za materiał?
,

To zasłony Wilma z Ikei,a wstawka bawełniana zamówiona na allegro.

hmm tak się zastanowiłam :D

kupię jakąś roletę która będzie miała wzór jakiś lniany i na dzień będę ją odsłaniać i będą te piękne roletki a na noc to już zasłonię

czy to nie będzie przedobrzenie? :D

Tylko Joasiu, nie bardzo widzę powieszenie dwóch rolet na szybie, tę lnianą musiałabyś zamontować do ściany nad progiem, bo te z koronką są przy samej szybie.

Mam do Was jeszcze pytanko takie czysto techniczne: Jak się zmienia zdjęcie pod nickiem, nie mam żadnego, a chciałabym coś wstawić? Umiem bez problemu wstawiać fotki na forum, a tu jakaś ciemna masa ze mnie wychodzi :bash:

hmm tak się zastanowiłam :D

kupię jakąś roletę która będzie miała wzór jakiś lniany i na dzień będę ją odsłaniać i będą te piękne roletki a na noc to już zasłonię

czy to nie będzie przedobrzenie? :D

Asiu, czyli będą piękne roletki, lniana roleta i zasłony?

Bo chyba się zgubiłam.

Mam do Was jeszcze pytanko takie czysto techniczne: Jak się zmienia zdjęcie pod nickiem, nie mam żadnego, a chciałabym coś wstawić? Umiem bez problemu wstawiać fotki na forum, a tu jakaś ciemna masa ze mnie wychodzi :bash:

sim, wejdź w swój profil, potem ustawienia i edycja avatara :)