Gość Konto usunięte na żądanie 28.02.2012 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Sim! Bardzo mi się u Ciebie podoba, bez zadęcia, spokojnie, neutralnie a jednak to nie jest powielenie czegoś tylko Twoje własne BRAWO! Połączenie klimatycznych dodatków, trochę nowoczesności po prostu MNIAM. Mnóstwo rzeczy wpadło mi od razu w oko, zwłaszcza buteleczki na oliwę i ocet świetne! (no dobra, spytam: skąd? ). Mamy taką samą wagę , świetny wielki młynek, przepiękna cegła, fajna buteleczka. Ładnie połączone i dobrane kolory! Gratuluję . Trochę sprostuję jakby ktoś szukał podłogi: Betib ma na górze inną podłogę egger dąb cottage biały z takimi poprzecznymi kreseczkami, inny ale u Ciebie właśnie ten kolor który masz fajnie wygląda . I białe listwy też fajne. Dzięki ci Olimpie forum, dzięki za miłe słowa A buteleczki i solniczkę z pieprzniczką kupiłąm od jakiejś dziewczyny na allegro, były w takim metalowym stojaku, ale nie podobał mi się i czekają na jakiś płytki koszyczek, są teraz w Pepco takie białe tacko koszyczki ale strasznie kiepsko i tandetnie wykonane, ze nawet za darmo bym nie chciała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 28.02.2012 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 edi wieszaczki są na pewno jeszcze w Pepco na dole wieżowca Widok na Bandurskiego, a prawdopodobnie na Santockiej też je trafisz jeszcze super! tak napisałam co chcę, że nawet mnie sąsiadka nie zrozumiała chodziło mi o pudełka, muszę podjechać, ale to na bank nie dzisiaj, chyba że na Bandurskiego w drodze do Polic. swoją drogą, widzę, że masz każdą str Szczecina oblukaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte na żądanie 28.02.2012 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 A jeszcze Wam moich dwóch "miednic" na suficie nie pokazałam: http://images45.fotosik.pl/1398/2ff3a6b8296ad3cbmed.jpg Bardzo fajne świecą i nie dają przy tym po oczach, trzymają się na magnesach. Długo musiałam męża do nich przekonywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 28.02.2012 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 super! tak napisałam co chcę, że nawet mnie sąsiadka nie zrozumiała chodziło mi o pudełka, muszę podjechać, ale to na bank nie dzisiaj, chyba że na Bandurskiego w drodze do Polic. swoją drogą, widzę, że masz każdą str Szczecina oblukaną A to w sprawie pudełek wiedzy za to nie mam A to oblukanie to wynika z faktu, że mam rozstrzelone po mieście dom, pracę i rodziców i tak sobie krążę w trójkącie często to i sklepy zwiedzam po drodze A jeszcze Wam moich dwóch "miednic" na suficie nie pokazałam: http://images45.fotosik.pl/1398/2ff3a6b8296ad3cbmed.jpg Bardzo fajne świecą i nie dają przy tym po oczach, trzymają się na magnesach. Długo musiałam męża do nich przekonywać. Faktycznie jak miednice Bardzo ciekawe Fajnie by było jakbyś pokazała jak świecą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte na żądanie 29.02.2012 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Nie wiem, czy wiecie, ale w tę sobotę otwierają w M1 w Krakowie kolejny Tkmaxx http://www.tkmaxx.pl/aktualnosci/otwarcie_m1_krakow/, może będzie coś fajnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 29.02.2012 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Wiemy wiemy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte na żądanie 06.03.2012 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Nie było mnie tu kilka dni, w międzyczasie przemalowałam dębowy blat na Singerku oczywiście na biało: http://images35.fotosik.pl/1224/6feb52644f7bffa0med.jpg uszyłam roletki podobne jak u Kasi_sw (rekami zaprzyjaźnionej krawcowej ): http://images47.fotosik.pl/1412/6152963274f8c613med.jpg http://images38.fotosik.pl/1402/cb5bbf7d4954944bmed.jpg i kupiłam w TK Maxie dzbanuszek: http://images35.fotosik.pl/1224/7ff9c9c20110befbmed.jpg i kurczaka : http://images50.fotosik.pl/1421/37d40a3be88aa546med.jpg A tak w ogóle, to wczoraj w Pepco widziałam bardzo fajne wieszaki drewniane białe stylizowane na stare i przecierane na brzegach, były pojedyncze i podwójne, bardzo mi się podobały i chyba dziś kupię do przedpokoju na zasadzie przydasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiah 06.03.2012 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 o nie wiem jak sie to stało że przegapiłam te roletkifajowe one są i super to wygląda !!powiedz mi na noc odwijasz te roletki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte na żądanie 06.03.2012 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 o nie wiem jak sie to stało że przegapiłam te roletki fajowe one są i super to wygląda !! powiedz mi na noc odwijasz te roletki? Nie, nie odwijam, chyba bym zwariowała, bo to mi poszło najtrudniej przy ich zakładaniu, u mnie służą jako dekoracja i trochę pochłaniają promienie słońca. Są super i tez polecam tak jak Kasia zasłony WILMA z Ikei, a koronkę wszywasz taką jaka Ci pasuje, u mnie bez żadnych wzorów, bo mam wzorzyste zasłony i nie chciałam przesadzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiah 06.03.2012 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 no to u mnie takie odpadają a szkoda ja musze na noc zasłaniać bo mieszkam na parterze niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte na żądanie 06.03.2012 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 no to u mnie takie odpadają a szkoda ja musze na noc zasłaniać bo mieszkam na parterze niestety No to musisz chyba normalne rolety zamontować, te są przeźroczyste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 06.03.2012 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Przydreptałam z rewizytą. Cegła faktycznie chyba od tego samego pana z allegro I wiesz co, nawet nogi od maszyny mam. Niebawem zrobię zdjęcia górnego przedpokoju, to będzie widać. A skąd masz taką fajną kurkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte na żądanie 06.03.2012 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Przydreptałam z rewizytą. Cegła faktycznie chyba od tego samego pana z allegro I wiesz co, nawet nogi od maszyny mam. Niebawem zrobię zdjęcia górnego przedpokoju, to będzie widać. A skąd masz taką fajną kurkę? Kurka z tkmaxxa, zakochałam się w niej od pierwszego wejrzenia :rotfl:były jeszcze różowe, w ogóle dużo fajowych rzeczy w tkmaxxie można upolować. A czy Ty masz fugę w cegle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 06.03.2012 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Ja raz w tikeju byłam i nic dla siebie nie znalazłam. Poza lampami nocnymi, na które nie miałam pieniążków.Fugę mamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 06.03.2012 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Roletki - rewewlacja:) Już tyle czasu choruję na takie ale ja sama nie umiem, a krawcowej nie mam:( Co to za materiał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte na żądanie 07.03.2012 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Roletki - rewewlacja:) Już tyle czasu choruję na takie ale ja sama nie umiem, a krawcowej nie mam:( Co to za materiał?, To zasłony Wilma z Ikei,a wstawka bawełniana zamówiona na allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiah 07.03.2012 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 hmm tak się zastanowiłam kupię jakąś roletę która będzie miała wzór jakiś lniany i na dzień będę ją odsłaniać i będą te piękne roletki a na noc to już zasłonię czy to nie będzie przedobrzenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte na żądanie 07.03.2012 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 hmm tak się zastanowiłam kupię jakąś roletę która będzie miała wzór jakiś lniany i na dzień będę ją odsłaniać i będą te piękne roletki a na noc to już zasłonię czy to nie będzie przedobrzenie? Tylko Joasiu, nie bardzo widzę powieszenie dwóch rolet na szybie, tę lnianą musiałabyś zamontować do ściany nad progiem, bo te z koronką są przy samej szybie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte na żądanie 07.03.2012 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Mam do Was jeszcze pytanko takie czysto techniczne: Jak się zmienia zdjęcie pod nickiem, nie mam żadnego, a chciałabym coś wstawić? Umiem bez problemu wstawiać fotki na forum, a tu jakaś ciemna masa ze mnie wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 07.03.2012 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 hmm tak się zastanowiłam kupię jakąś roletę która będzie miała wzór jakiś lniany i na dzień będę ją odsłaniać i będą te piękne roletki a na noc to już zasłonię czy to nie będzie przedobrzenie? Asiu, czyli będą piękne roletki, lniana roleta i zasłony? Bo chyba się zgubiłam. Mam do Was jeszcze pytanko takie czysto techniczne: Jak się zmienia zdjęcie pod nickiem, nie mam żadnego, a chciałabym coś wstawić? Umiem bez problemu wstawiać fotki na forum, a tu jakaś ciemna masa ze mnie wychodzi sim, wejdź w swój profil, potem ustawienia i edycja avatara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts