Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Moje mieszkanko po remoncie :)

Gość Konto usunięte na żądanie

Recommended Posts

• Odpowiedzi 105
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

sim, nie przywitałam się :oops: Ajaj!

A byłam pewna, że tak :)

:welcome:

narendil no tak tylko co poki zaslon nie będzie bo nie mam karnisza

ale rolety byłyby opuszczane na noc

ale to chyba niezbyt dobry pomysł :(

Nie, dlaczego? Nie wiem dlaczego, ale wydawało mi się, że masz zasłony i chcesz jeszcze roletę dołożyć. Przepraszam.

Ja obecnie u Jakuba mam rolety w kasecie montowane do ramy okiennej i roletę rzymską przyczepioną tuż pod sufitem. I jest OK.

Jak chcesz, to Ci zrobię zdjęcie poglądowe.

A jeżeli już przy temacie okiennym jesteśmy, chciałam zapytać, czy podoba Wam się taka zazdrostka?:

http://images41.fotosik.pl/1342/b94306acc3ac8999.jpg

Bo ja myślę o niej na okno nad zlewem, tylko, ze też mam problem, bo mam rolety na szybach i musiałabym mieć rolety do ściany, a chyba mi się nie podobają :(

sim super te roletki :yes: Czy ja dobrze widzę, że tasiemki do ich podwiązania są z tego samego materiały tzn.też z zasłonki Wilma? :D

Tak Pysiaczku, sa uszyte z tego samego materiału, tak mi doradziła krawcowa, przyszyła jedną z jednej strony, drugą z drugiej i po włożeniu patyczka w tunel przełożyłam tę od strony szyby na moją stronę, zwinęłam rulonik i podwiązałam. Generalnie ten materiał jest b. delikatny i strzępi się przy szyciu, ja bym nie miała cierpliwości, więc jeszcze raz wielki ukłon w stronę Kasi_Sw :wiggle:, że potrafiła uszyć te roletki sama. Chyba robią wrażenie, bo kto przyjdzie, to mówi, że są fajowe i skąd ja wpadłam na ich pomysł:rolleyes::rolleyes:.

Ja mam akurat kupione firanki Vivian z Ikei na tą przeróbkę, więc zobaczymy jaki to będzie materiał, ale spodobał mi się pomysł na tasiemki i od razu piszę, że bezczelnie odgapię :D

Szyć mi będzie mama - mam nadzieję, że wystarczy jej cierpliwości :lol2:

Odgapiaj, odgapiaj, tu wszyscy odgapiają jeden od drugiego, a to się tak pięknie nazywa inspiracja :rotfl::rotfl::rotfl: ;););)

Przejadę się dziś do Pepco - zobaczymy co u nas mają ;)

A ja właśnie byłam rano i u nas te rzeczy z gazetki będą dopiero w środę :(, bo mają inwentaryzację i spóźnione dostawy. No nic, trzeba poczekać.

sim co u Ciebie?

kwiatki jakies na Dzień Kobiet dostałaś? :) :p

ja dopiero do Pepco pojadę jak będę u siebie w większym mieście hehe

Joasiu, u nas szpital :(:(:(:( Synek po bańkach i na antybiotyku (w sumie od września jest chory dopiero drugi raz, więc nie jest źle), mąż chory, mnie dziś w nocy bolało gardło i mam katar, córę pobolewa gardło, chrześniak w szpitalu na zapalenie płuc, za oknem dziś pogoda straszna, wieje i leje, ja chcę ciepłoooooooo :cry:

Żeby sobie poprawić nastrój pojade dziś chyba do tkmaxxa kupić sobie kolorową wiosenną szczotkę do zamiatania, no i przy okazji pewnie jakiś przydaś się trafi, szczotki są takie:

http://images45.fotosik.pl/1423/158898fcfdf19bfa.jpg

Kwiatki na Dzień Kobiet dostałam w ilości sztuk 3 tulipany: od męża, synka i taty :)

Witam Krakuskę ja też Krakuska i podobny klimacik próbuję zrobić u siebie ,bardzo mi się podoba u Ciebie w jakiej dzielnicy kraka mieszkasz?

Witaj Renatamama3, pozdrawiam z Huty ;)

Joasiah, Byłam w tym tkmaxxie i wiesz co, nie kupiłam szczotki, ale kupiłam zaj....stą torebkę, taką jakiej szukałam :rotfl: