Gość Konto usunięte na żądanie 07.03.2012 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 A w Home&You sporo nowości: http://home-you.com/pl/news. Ja sprezentuję chyba mojemu 5-letniemu piłkarzowi tę śliczną pościel w piłki nożne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte na żądanie 07.03.2012 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 o dzięki Narendil Zaraz spróbuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiah 07.03.2012 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 narendil no tak tylko co poki zaslon nie będzie bo nie mam karnisza ale rolety byłyby opuszczane na noc ale to chyba niezbyt dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 07.03.2012 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 sim, nie przywitałam się Ajaj! A byłam pewna, że tak narendil no tak tylko co poki zaslon nie będzie bo nie mam karnisza ale rolety byłyby opuszczane na noc ale to chyba niezbyt dobry pomysł Nie, dlaczego? Nie wiem dlaczego, ale wydawało mi się, że masz zasłony i chcesz jeszcze roletę dołożyć. Przepraszam. Ja obecnie u Jakuba mam rolety w kasecie montowane do ramy okiennej i roletę rzymską przyczepioną tuż pod sufitem. I jest OK. Jak chcesz, to Ci zrobię zdjęcie poglądowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiah 07.03.2012 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 narendil bardzo bym prosiła no niestety na noc muszę zasłaniać bo inaczej wszystko widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte na żądanie 07.03.2012 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 A jeżeli już przy temacie okiennym jesteśmy, chciałam zapytać, czy podoba Wam się taka zazdrostka?: http://images41.fotosik.pl/1342/b94306acc3ac8999.jpg Bo ja myślę o niej na okno nad zlewem, tylko, ze też mam problem, bo mam rolety na szybach i musiałabym mieć rolety do ściany, a chyba mi się nie podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiah 07.03.2012 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 sim ja miałam w poprzednim mieszkaniu zazdrostkę i na to roletę własnie taką przyczepianą do ramy i spokojnie się roleta mieściła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 07.03.2012 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 sim super te roletki Czy ja dobrze widzę, że tasiemki do ich podwiązania są z tego samego materiały tzn.też z zasłonki Wilma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte na żądanie 07.03.2012 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 sim super te roletki Czy ja dobrze widzę, że tasiemki do ich podwiązania są z tego samego materiały tzn.też z zasłonki Wilma? Tak Pysiaczku, sa uszyte z tego samego materiału, tak mi doradziła krawcowa, przyszyła jedną z jednej strony, drugą z drugiej i po włożeniu patyczka w tunel przełożyłam tę od strony szyby na moją stronę, zwinęłam rulonik i podwiązałam. Generalnie ten materiał jest b. delikatny i strzępi się przy szyciu, ja bym nie miała cierpliwości, więc jeszcze raz wielki ukłon w stronę Kasi_Sw , że potrafiła uszyć te roletki sama. Chyba robią wrażenie, bo kto przyjdzie, to mówi, że są fajowe i skąd ja wpadłam na ich pomysł:rolleyes:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 07.03.2012 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Ja mam akurat kupione firanki Vivian z Ikei na tą przeróbkę, więc zobaczymy jaki to będzie materiał, ale spodobał mi się pomysł na tasiemki i od razu piszę, że bezczelnie odgapię Szyć mi będzie mama - mam nadzieję, że wystarczy jej cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte na żądanie 07.03.2012 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Ja mam akurat kupione firanki Vivian z Ikei na tą przeróbkę, więc zobaczymy jaki to będzie materiał, ale spodobał mi się pomysł na tasiemki i od razu piszę, że bezczelnie odgapię Szyć mi będzie mama - mam nadzieję, że wystarczy jej cierpliwości Odgapiaj, odgapiaj, tu wszyscy odgapiają jeden od drugiego, a to się tak pięknie nazywa inspiracja :rotfl: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte na żądanie 08.03.2012 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Dziewczyny, od jutra w Pepco fajne rzeczy do domeczku : http://www.pepco.pl/gazetka str.5-6, na pewno kupię ten dekoracyjny kalendarz ruchomy z kostkami, widziałam podobne na allegro za ponad stówę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 09.03.2012 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Przejadę się dziś do Pepco - zobaczymy co u nas mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte na żądanie 09.03.2012 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Przejadę się dziś do Pepco - zobaczymy co u nas mają A ja właśnie byłam rano i u nas te rzeczy z gazetki będą dopiero w środę , bo mają inwentaryzację i spóźnione dostawy. No nic, trzeba poczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiah 11.03.2012 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 sim co u Ciebie? kwiatki jakies na Dzień Kobiet dostałaś? ja dopiero do Pepco pojadę jak będę u siebie w większym mieście hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte na żądanie 11.03.2012 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 sim co u Ciebie? kwiatki jakies na Dzień Kobiet dostałaś? ja dopiero do Pepco pojadę jak będę u siebie w większym mieście hehe Joasiu, u nas szpital :(:( Synek po bańkach i na antybiotyku (w sumie od września jest chory dopiero drugi raz, więc nie jest źle), mąż chory, mnie dziś w nocy bolało gardło i mam katar, córę pobolewa gardło, chrześniak w szpitalu na zapalenie płuc, za oknem dziś pogoda straszna, wieje i leje, ja chcę ciepłoooooooo Żeby sobie poprawić nastrój pojade dziś chyba do tkmaxxa kupić sobie kolorową wiosenną szczotkę do zamiatania, no i przy okazji pewnie jakiś przydaś się trafi, szczotki są takie: http://images45.fotosik.pl/1423/158898fcfdf19bfa.jpg Kwiatki na Dzień Kobiet dostałam w ilości sztuk 3 tulipany: od męża, synka i taty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiah 11.03.2012 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 oj to trzymajcie się zdrowo a ty jak czujesz że cos cię bierze to siedz w domu a nie będziesz się szwendać po tkmaxach szczotka nie ucieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 11.03.2012 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Witam Krakuskę ja też Krakuska i podobny klimacik próbuję zrobić u siebie ,bardzo mi się podoba u Ciebie w jakiej dzielnicy kraka mieszkasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte na żądanie 11.03.2012 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Witam Krakuskę ja też Krakuska i podobny klimacik próbuję zrobić u siebie ,bardzo mi się podoba u Ciebie w jakiej dzielnicy kraka mieszkasz? Witaj Renatamama3, pozdrawiam z Huty Joasiah, Byłam w tym tkmaxxie i wiesz co, nie kupiłam szczotki, ale kupiłam zaj....stą torebkę, taką jakiej szukałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 11.03.2012 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 No to ja z drugiej strony . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts