pszczolka m 07.05.2012 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 ale mebelki śliczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justi_p 11.05.2012 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 dzieje się dzieje ale nie ma czasu pisać przymiarka blatu i mebelki w weekend przyjdzie chłopak położyć Nam płytki dlatego musiała być przymiarka i rysunki ołówkiem na ścianie i obiecane zdjęcia salonu - kominka przyszedł również zamówiony okap, belka będzie zabarwiona pod kolor blatu zamówione jeszcze: *uchwyty do szafek *płyta gazowa *zlew a na koniec moje pelargonie - w ostatnim czasie wnoszone do dom ze względu na temperaturę wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanko 11.05.2012 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Justi domowo się robi Cieszę się, że dostaliście ten wymarzony blat , a okap wygląda bardzo przyjemnie Gdzie go kupiliście? Trzymam kciuki za płytki i już czekam na kolejne zdjęcia (pt: "zrealizowane") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justi_p 13.05.2012 06:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 okap kupiony na allegro- jeden z tańszych wczoraj pomalowałam mu beleczkę i dziś najprawdopodobniej zostanie zawieszony ponieważ Łukasz już przed 8 się pojawił i mamy położone i za fugowane płytki w kuchni foto będzie później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justi_p 14.05.2012 06:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 obiecane foto belka od okapu zyskała w końcu kolor i teraz prezentuje się tak w sobotę kupiłam sobie jeszcze stołeczek - drabinkę w Ikei żebym w przyszłości nie musiała się wspinać po krzesłach do górnych szafek. Wyglądał tak a teraz jest taki (docelowo będzie kremowy pod kolor mebli) kuchnia po weekendzie: z płytkami i okapem do okapu będzie jeszcze dorobiona deseczka na ścianę między nim a płytkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justi_p 16.05.2012 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 kuchnia ciąg dalszy... wczoraj przyszła płyta (niestety nie zrobiłam jej zdjęcia) oraz uchwyty do szafek- o takie: Dzisiaj kurier przywiezie zlewozmywak wczoraj również docięliśmy blat na część szafek w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elizakop 18.05.2012 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Pięknie to wszystko Wam wychodzi!!! Będę podglądac. Kuchnia śliczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justi_p 20.05.2012 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Serdecznie witam i do podglądania zapraszam jutro dalsza część relacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justi_p 21.05.2012 05:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 A teraz aktualne zdjęcia kuchni mamy już zlew: oraz płytę: i uchwyty całość jak na razie wygląda tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 21.05.2012 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 ale pięknie wszystko wyszło. jeszcze doniczek z ziołami mi na parapecie brakuje , ale pięknie już jest. a dajecie coś na ścianach? będą górne szafki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elizakop 22.05.2012 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Justi - po prostu ślicznie!!! Bardzo mi się podoba Wszystko gra kolorystycznie. Jakbyś mogła to podeślij mi ten namiar na sklep z płytkami. Co do serii weneckiej to jeszcze jej na żywo nie widziałam, ale już w internecie na zdjęciach wydaje mi się trochę za bardzo postarzona pooglądam w sklepie na żywo i wtedy się zdecyduję. Jak nie te, to będę musiała znowu się rozglądac. Szukam czegoś z niebieskim. Jak gdzieś fajne widziałas to zapodaj linka. Gratuluję pięknej kuchni i w ogóle pięknego domku. Odwiedzam od dawna i kibicuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justi_p 22.05.2012 06:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 (edytowane) pszczółko będę jeszcze górne szafki i to do samego sufitu zastanawiam się tylko czy ze szklanymi czy z pełnymi drzwiczkami a na parapecie musowo będą zioła elizakop namiar wyślę na pewno, tylko znajdę gdzie kupowałam właśnie skłoniłaś mnie do tego żeby jeden post poświęcić zakupom- co, gdzie i jaka obsługa zawsze komuś może się przydać wczoraj znów byliśmy w Ikei (tak na marginesie chyba będę za niedługo znała ją jak własny domek ) na zakupach W niedzielę dowiedziałam się w Łodzi że na narożnik trzeba czekać 8 tygodni ale na szczęście miły Pan sprawdził że takowy jak potrzebujemy jest na Targówku najprawdopodobniej dostępny od ręki... cały dzień pisałam, dzwoniłam aby się dowiedzieć czy faktycznie jest- ile rozmów tyle wersji na szczęście był i już leży sobie spokojnie w salonie razem z fotelem: w rzeczywistości wygląda na razie tak no może przesadziłam... bo oprócz wspomnianych rzeczy postanowiliśmy kupić jeszcze inne meble (skoro już braliśmy transport...) i tak oto jesteśmy posiadaczami sypialni oraz łóżka do pokoju komputerowego będzie tam również troszkę tapety a teraz troszkę wieści z hmm... "ogrodu"? zakwitł mi pierwszy kwiatek a w ogrodzie roztacza się piękny słodki zapach akacji Edytowane 22 Maja 2012 przez justi_p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 22.05.2012 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 zakupy świetne, mój faworyt to kanapa do salonu widzę że szalejecie i do przeprowadzki coraz bliżej. w wakacje na 100 % będziecie już u siebie mieszkać. A akacji i wogóle zagospodarowanego ogrodu zazdroszczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justi_p 22.05.2012 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Narożnik może nie jest super piękny ale jest bardzo wygodny a na tym nam najbardziej zależało Akacja jest u sąsiada... ja tylko korzystam z zapachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justi_p 22.05.2012 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 (edytowane) Lista: Co, jak, gdzie... Kominek Pan Robert Wóźniak: szybko, sprawnie i przede wszystkim miło. Umie doradzić, jednym słowem: Dusza człowiek którego będę polecała zawsze i wszędzie tel 602282415 http:/robo-tex.pl/ płytki kuchenne sklepy internetowe: http://www.strefaplytek.pl - płytki wysłane dopiero po telefonicznym przypomnieniu, trudny kontakt- brak informacji o wysyłce i co ważniejsze o tym co wysyłają a co się z tym wiąże brak możliwości sprawdzenia kompletności zamówienia. Pomimo informacji że płytki posiadają u siebie, jedna paczka wysłana od nich, druga z innej hurtowni. Płytki bardzo źle zabezpieczone: w pierwszej paczce potłuczone dekory, w drugiej 4 opakowania płytek-WSZYSTKIE POTŁUCZONE. Po "mocniejszej" wymianie zdań natychmiastowy zwrot pieniędzy.... NIE POLECAM http://www.plytkiceramiczne.waw.pl - sklep godny polecenia, towar bardzo dobrze zapakowany i natychmiastowa wysyłka Gładź i płytki w kuchni Gładź bardzo dobrze położona, podobnie płytki- tel. 781174792 Schody Zakład Stolarski- Tomasz Solecki, tel 603597687. Szybko, sprawnie i przede wszystkim taniej niż inni w okolicach. Pomimo małej "Fuszerki" po telefonie Pan przyjechał i poprawił. Polecam Edytowane 22 Maja 2012 przez justi_p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elizakop 22.05.2012 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Sofa narożnik bardzo mi się podoba. Jakoś musiałam przeoczyc w ikea, bo nie widziałam i się zdziwiłam, że taka ładna, a ja ślepa jak zwykle zresztą. Dzisiaj jedziemy do I, to sobie ją zobaczę. Justi dzięki za namiar na sklep z płytkami już sobie przeglądałam. Co do górnych szafek - to jakbyś dała częsc z szybkami na pewno kuchnia by wyglądała przestronniej. Przynajmniej mi się tak wydaje. Jakbyś wybrała szybki to ze szprosami czy bez? pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 22.05.2012 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 a czemu nie super piękny? właśnie świetnie wygląda, przynajmniej na zdjęciu, napewno wygodny. jak na żywo nie wiem bo też nigdy w ikei go nie widziałam, ale jak wpadam w te przestrzenie to ciężko mi się odnaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justi_p 22.05.2012 16:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 część szafek będzie miało drzwiczki z szybkami coś "ala szprosy") tylko zastanawiam się nad takimi dodatkowymi... jak mężuś powiesi to wstawię zdjęcia żeby było wiadomo o co chodzi w ikei oprócz narożnika są jeszcze sofy w tym stylu i może one są u Was wystawione. U mnie z narożnikiem było uwielbienie od pierwszego spojrzenia, a może raczej siądnięcia... człowiek po prostu się w Nim zapada- jest super wygodny, tylko mąż mi zrzędził że nie taki materiał... 2 miesiące i 100 innych narożników później a więc w zeszłym tygodniu padły słowa- "nawet ten materiał nie jest taki zły, może go jednak kupimy... " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elizakop 22.05.2012 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Dobre z tym narożnikiem i mężem. Mój też zmienił zdanie co do białej kuchni po dwóch latach marudzenia Czekam na resztę kuchni, pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justi_p 23.05.2012 06:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 u mnie z przekonywanie do jasnej nie było tak źle powiedziałam że decydujący głos w wyborze kuchni ma ten kto więcej w niej będzie przebywał, i jeśli chce to nie ma problemu-on może wybrać ale wtedy gotuje a później pojechaliśmy do Ikei i pokazałam jaka mi się podobają (Adel kremowe, lidingo kremowy, stat krmowy) i żeby nie być zołzą pozwoliłam mu wybrać która stwierdził że "ta lidingo nawet fajnie wygląda" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts